O man jis ir anksciau nepatiko ir dabar toli nuo pirmo pasirinkimo .. Bet kazkaip ziurint i parodyta darba, liezuvis nesivercia sakyti 'negrazu' . Miela, sakyciau
man ne tiek klimtas nebepatinka, kiek jo nuvalkiojimas SM, o gal ir kitur, tik kitur tiek jo nemačiau klimto darbai man vis tiek gražūs, bet originalai, o ne motyvai visur, bet kur
bet čia aš labiau apie 'Kiss' ir jo motyvus kalbu
na bet mūsų skoniai vis tiek labai skiriasi, sakyčiau
Sveikos esu naujoke siuvinejime na, siuvinejau gilioj paauglystej. Dabar nusprendziau Kalediniu paveiksliuku draugams pasiuvinet. Pradejau. Bet noriu paklaust, kaip jus darot, kad nuosekliai siuvinetusi spalvoti piesinukai. Ar siuvinejat "eilute" , ar siuvinejat viena spalva kazkoki motyva, po to imat kita spalva? Nes as paimu viena spalva siuvineju siuvineju, tada paimu kita spalva, bet man kazkaip chaotiskai atrodo ir bijau, kad galiu pasimesti...
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion
[quote=winia,2008 11 17, 18:05]
man ne tiek klimtas nebepatinka, kiek jo nuvalkiojimas SM, o gal ir kitur, tik kitur tiek jo nemačiau klimto darbai man vis tiek gražūs, bet originalai, o ne motyvai visur, bet kur
O man uzteko nuvaziuoti i Viena ir po to jau ilgam Klimto "atsikandau'. Nes ten turbut, net tualetini popieriu prades gaminti tuoj su jo paveikslu motyvais