Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

man klimtas irgi patiko, kol Supermamos neatradau

O man jis ir anksciau nepatiko ir dabar toli nuo pirmo pasirinkimo .. Bet kazkaip ziurint i parodyta darba, liezuvis nesivercia sakyti 'negrazu' blink.gif . Miela, sakyciau ax.gif
Atsakyti
man ne tiek klimtas nebepatinka, kiek jo nuvalkiojimas SM, o gal ir kitur, tik kitur tiek jo nemačiau smile.gif klimto darbai man vis tiek gražūs, bet originalai, o ne motyvai visur, bet kur smile.gif

bet čia aš labiau apie 'Kiss' ir jo motyvus kalbu smile.gif

na bet mūsų skoniai vis tiek labai skiriasi, sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 17, 14:29)

ačiū labai, vakare visas pilnai peržiurėsiu, tikiuos rasiu ko noriu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 11 16, 21:26)
Štai, išsiuvinėjau dar ir briedį bei apkirpau...

Kokie mielučiai wub.gif

QUOTE(Kaštonė @ 2008 11 17, 14:57)
Pasirodysiu įpusėtą darbelį  ax.gif . Spalvos realybėj subtilesnės, matyt, kažkaip kitaip reiktų nufotkint...

bigsmile.gif Gražu.... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Niu va baigiau kryžiavot paveikslėlį Mamoms sergančioms vėžiu.

user posted image
Papildyta:
Tik nuotrauka nelabai kokybiška ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wioletukas: 17 lapkričio 2008 - 22:09
labai dailus ir grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 11 17, 23:57)
labai dailus ir grazus wub.gif

Ačiukas.
Atsakyti
Džeine, rašyk savo e-mail- atsiųsiu tavo norimą moteriškę.
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2008 11 17, 15:57)
Pasirodysiu įpusėtą darbelį  ax.gif . Spalvos realybėj subtilesnės, matyt, kažkaip kitaip reiktų nufotkint...

Kaštone, liuks darbas thumbup.gif Nors aš labiausiai mėgstu gyvūnus siuvinėti, bet labai jau gundausi ir šituo paveikslu smile.gif
Atsakyti
Kaštone, gražu ir labai miela wub.gif
Dėl šio paveikslo ir susidomėjau Klimto darbais.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif esu naujoke siuvinejime blush2.gif na, siuvinejau gilioj paauglystej. Dabar nusprendziau Kalediniu paveiksliuku draugams pasiuvinet. Pradejau. Bet noriu paklaust, kaip jus darot, kad nuosekliai siuvinetusi spalvoti piesinukai. Ar siuvinejat "eilute" , ar siuvinejat viena spalva kazkoki motyva, po to imat kita spalva? Nes as paimu viena spalva siuvineju siuvineju, tada paimu kita spalva, bet man kazkaip chaotiskai atrodo ir bijau, kad galiu pasimesti... g.gif
Atsakyti
[quote=winia,2008 11 17, 18:05]
man ne tiek klimtas nebepatinka, kiek jo nuvalkiojimas SM, o gal ir kitur, tik kitur tiek jo nemačiau smile.gif klimto darbai man vis tiek gražūs, bet originalai, o ne motyvai visur, bet kur smile.gif

O man uzteko nuvaziuoti i Viena ir po to jau ilgam Klimto "atsikandau'. Nes ten turbut, net tualetini popieriu prades gaminti tuoj su jo paveikslu motyvais hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 18 lapkričio 2008 - 10:14