Spalvu cia ne tiek jau ir daug - 7 (ir dviejuose vietuose reikia siuvinet dvigubu siuliuku. Tos spalvos is to paties septyneto).
Man taip pat jis labai patinka, o dabar, kai ji issiuvinejau, dar labiau. yume, astulia - aciu jums uz vertinima
Registruojuos ir as naujuose namuciuose Libaja na super tavo vyriukas,kur cia nebus patenkintas pirmas darbelis ir dar toks .
viktem grazus man sis kudikio zvilgsnis,na ir tempai pas tave Veliau ikelsiu ir as savo moteryte su vyriuku delne, pabaigiau sestadieni bet neprisiruosiu nufotografuoti
Šaunūs visų pademonstruoti darbeliai,šaunuolės ir šaunuolis ZHUVYCIAkuo dideliausi sveikinimai susilaukus mažylės gi visa savaitgalį buvau be kompo,ir mintyse sukosi mintis - ar Zuvycia jau ligoninėj,ką pagimdė,ką siuvinėjo
Nugi, merginos, ačiū, perduosiu būtinai Dar rėminimą sugalvojau crazy, žiūrėsim kas iš to išeis
Žinokit, pradėjau užvakar siuvinėt paukštelius, kur čia temos pradžioj įdėjau. Jau gražūs jie man iki negalėjimo. Bet kai pradėjau, tai daba vyras su dukra žvengia, kad mama spalvų nepažįsta. Dievaži, kažkokios papūgos gaunasi. Spalvos, nu galas žino, gal paskui išsilygins, bet dabar deriniai