Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(viktem @ 2008 11 09, 23:57)
Na va baigiau savo mazyli. Nemaniau, kad taip linksmai jis siuvinesis. Dabar musu laukia maudynes ir... tongue.gif user posted image

grazus tavo mazylis wub.gif
alia ir greitai tu ji pabaigei 4u.gif

as irgi prisidedu prie nauju namuciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktem @ 2008 11 09, 21:57)
Na va baigiau savo mazyli. Nemaniau, kad taip linksmai jis siuvinesis. Dabar musu laukia maudynes ir... tongue.gif

šauniai padirbėjai ir dar taip greit thumbup.gif kiek ten spalvų yra? juo toliau, juo labiau man šitas mažylis patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 11 10, 00:04)
šauniai padirbėjai ir dar taip greit  thumbup.gif kiek ten spalvų yra? juo toliau, juo labiau man šitas mažylis patinka  bigsmile.gif

Spalvu cia ne tiek jau ir daug - 7 (ir dviejuose vietuose reikia siuvinet dvigubu siuliuku. Tos spalvos is to paties septyneto).
Man taip pat jis labai patinka, o dabar, kai ji issiuvinejau, dar labiau. biggrin.gif

yume, astulia - aciu jums uz vertinima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktem: 10 lapkričio 2008 - 02:39
Viktem, tikrai šaunus mažiukas, o gi ir greituolė tu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta smile.gif Kalediniams siuvinukams siulau DMC light effects siuliuku, dabar po 4,30 Lt 4u.gif
Atsakyti
Registruojuos ir as naujuose namuciuose pioneer.gif
Libaja na super tavo vyriukas,kur cia nebus patenkintas pirmas darbelis ir dar toks thumbup.gif .

viktem grazus man sis kudikio zvilgsnis,na ir tempai pas tave doh.gif
Veliau ikelsiu ir as savo moteryte su vyriuku delne, pabaigiau sestadieni bet neprisiruosiu nufotografuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 10 lapkričio 2008 - 08:43
Labas rytas visoms naujuose namuciuose 4u.gif biggrin.gif

viktem, saunuole ...o sakei, kad aptingusi ir nieko nesiuvineji biggrin.gif grazus man sie paveiksleliai ... thumbup.gif drinks_cheers.gif

libaja, perduok savo vyriokui pagyrimus thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas rytukas prisirasau ir as naujuose namuciuose biggrin.gif
Atsakyti
Šaunūs visų pademonstruoti darbeliai,šaunuolės ir šaunuolis 4u.gif thumbup.gif
ZHUVYCIAkuo dideliausi sveikinimai susilaukus mažylės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif gi visa savaitgalį buvau be kompo,ir mintyse sukosi mintis - ar Zuvycia jau ligoninėj,ką pagimdė,ką siuvinėjo ax.gif blush2.gif
Atsakyti
viktem šis lelis ir man patinka, spartuolė tu thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, ir aš registruojuosi į naują temelę... ax.gif
Atsakyti
Nugi, merginos, ačiū, perduosiu būtinai biggrin.gif Dar rėminimą sugalvojau crazy, žiūrėsim kas iš to išeis tongue.gif

Žinokit, pradėjau užvakar siuvinėt paukštelius, kur čia temos pradžioj įdėjau. Jau gražūs jie man iki negalėjimo. Bet kai pradėjau, tai daba vyras su dukra žvengia, kad mama spalvų nepažįsta. Dievaži, kažkokios papūgos gaunasi. Spalvos, nu galas žino, gal paskui išsilygins, bet dabar deriniai doh.gif
Atsakyti