austra @ zinok parsisiunciau ir as ta programele tai bandau ja issiaiskinti kazkas gaunasi
QUOTE(Ego @ 2008 10 09, 14:41)
Nu ir aš taip galvoju Aišku labiau norėtųsi tos undinėlės, tokia mergaitiška labiau.
O dabar žiūriu į tą avinuką, o jis negali būti koks ožiaragis?
Noriu nuomonių, kas kaip mano.
Man reiktų žuvų (mergaitei) ir avino (berniukui)
Papildyta:
Nežinau, ar galima čia mestelėti nuorodų , bet kokie jie linksmi
http://lela.gallery....atch?a=fO8-bdli
O dabar žiūriu į tą avinuką, o jis negali būti koks ožiaragis?
Noriu nuomonių, kas kaip mano.
Man reiktų žuvų (mergaitei) ir avino (berniukui)
Papildyta:
Nežinau, ar galima čia mestelėti nuorodų , bet kokie jie linksmi
http://lela.gallery....atch?a=fO8-bdli
Nu jau nuorodas tai prašom mėtyti ir mėtyti, net negalvoti. Tikrai, šie tooookie mieli, dar nelabai kur ir matyti, labai ačiū
O tas aviniukas tai man vis dėlto labiau į ožiaragiuką panašus... Kažkaip labai jau ragai didžiuliai ir ožiški. Na, bet siuvinėk gi koks tau labiau patinka, o visiems paskui galėsi suprakaitavusi aiškinti, kad čia taip ir turi būti
mamytes noriu patarymi kadangi austra labai pagelbejo labai didelis aciukas jai tai noriu siuvineti nespalvota foto tik iskilo toks klausimukas geriau siuvineti ant balto audinio ar ant juodo nes turiu ir balto ir juodo nusipirkusi
QUOTE(diudas @ 2008 10 09, 08:21)
Mano dviejų vakarų darbelis
labai gražu
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 09, 10:15)
Noriu pasitikslinti, ar teisingai supratau. Tai vienos šeimos medis, tėvai ir jų vaikai?
gal schema turi??
man ta picasoj nelabai, o ši labai idomi ir reikalinga
Ego labai ačiū už nuoroda, va ten radau net 5 reikalingus ir ieškotus paveiksliukus
Džeine, turiu knygoje schemą, o skanerio neturiu, bet galiu mėginti fotkinti. Tavo šeimai jis labai tiktų
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 09, 14:48)
Nu jau nuorodas tai prašom mėtyti ir mėtyti, net negalvoti. Tikrai, šie tooookie mieli, dar nelabai kur ir matyti, labai ačiū
O tas aviniukas tai man vis dėlto labiau į ožiaragiuką panašus... Kažkaip labai jau ragai didžiuliai ir ožiški. Na, bet siuvinėk gi koks tau labiau patinka, o visiems paskui galėsi suprakaitavusi aiškinti, kad čia taip ir turi būti
Dėl schemų, jei gražaus aptiksiu, tada drąsiai mesiu
Tai va man tie ragai irgi kažkokie neaiškūs
QUOTE(Džeinė @ 2008 10 09, 15:11)
Ego labai ačiū už nuoroda, va ten radau net 5 reikalingus ir ieškotus paveiksliukus
Nėr už ką gerai, kad radai, ko ieškojai
QUOTE(Ego @ 2008 10 09, 16:55)
Tai va man tie ragai irgi kažkokie neaiškūs
kad ne raguose esme o kojose, t.y. oziaragis vis tik su "undineles" uodegele
stai cia matyti:
http://images.google...
Na va, mergytės... Tataaaam... Pirmoji dėžutė iškepta. Čia, tiesa, gavosi technikų mixas - ir dekupažas, ir veltinis, ir siuvinėjimas kartu, bet man patinka
Pirma labai norėjau būtent šiaip dukrytei padaryti dėžutę su fėjomis, bet kartą pas mamą pietaujan ji ant stalo padėjo štai šias servetėles (su gėlytėmis) ir aš tuoj susikroviau jas į kišenę - buvo tai, ko man reikėjo. Dabar imuosi baiginėti kitas tris, jau viena visai pasiūta, tik vardelis dar vis iš paskos bėga, na bet jau tuoj tuoj.
Beje, jei kuriai kada reikės klijuoti medžiagytę ant medžio, man kuo puikiausiai viską, ir veltinį viduje, ir gėlytes (veltinines), ir vardelį, ir tas blizgančias akutes priklijavo lakas. Kai antrą kartą lakavau dėžutę, viską ant šlapio lako ir prilipdžiau - išdžiūvo ir laikosi kuo puikiausiai
Beje, gal kam pasirodys perkrauta ta mano dėžutė (kaip, beje, ir man šiek tiek), bet 3 metų mergytei, manau, visai gali būti ir tokia linksma.
Tai štai, tokia istorija...
Pirma labai norėjau būtent šiaip dukrytei padaryti dėžutę su fėjomis, bet kartą pas mamą pietaujan ji ant stalo padėjo štai šias servetėles (su gėlytėmis) ir aš tuoj susikroviau jas į kišenę - buvo tai, ko man reikėjo. Dabar imuosi baiginėti kitas tris, jau viena visai pasiūta, tik vardelis dar vis iš paskos bėga, na bet jau tuoj tuoj.
Beje, jei kuriai kada reikės klijuoti medžiagytę ant medžio, man kuo puikiausiai viską, ir veltinį viduje, ir gėlytes (veltinines), ir vardelį, ir tas blizgančias akutes priklijavo lakas. Kai antrą kartą lakavau dėžutę, viską ant šlapio lako ir prilipdžiau - išdžiūvo ir laikosi kuo puikiausiai
Beje, gal kam pasirodys perkrauta ta mano dėžutė (kaip, beje, ir man šiek tiek), bet 3 metų mergytei, manau, visai gali būti ir tokia linksma.
Tai štai, tokia istorija...
Nuostabi dėžutė, dukra tikriausiai šokynės iš laimės
Zhuvycia, nuostabi dėžutė pati džiaugčiaus tokią gavus, tai tavo mergytei ji tikraaaai patiks
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 09, 16:06)
Na va, mergytės... Tataaaam... Pirmoji dėžutė iškepta.
Koks grožis
Tai va būtent, ji skirta mažai panelytei