Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 10 09, 11:37)
Aš niekad nesu nuotraukų siuvinėjusi. Reska siuvinėjo. Gali jos paklaust į až. mirksiukas.gif
Panašu į tai. Beje, labai gražu. rolleyes.gif Gal scemą kartais turi?

aciu tau reiks kreiptis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit o jūs siuvinėjat su 2 ar keliais siūliukais ax.gif Kiek skaičiau tai paparastai siuvinėjama su 2, bet man ant tos medžiagos per retai gaunasi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 10 09, 11:39)
Labukas  ax.gif Skaičiau jūsų temas, perskaičiau daugybę kartų, prisirinkau visokiausių nuorodų ir sakiau pabandysiu ir aš siuvinėti  ax.gif

Visada svarbiausia tureti noro siuvineta flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 10 09, 11:51)
Sakykit o jūs siuvinėjat su 2 ar keliais siūliukais  ax.gif Kiek skaičiau tai paparastai siuvinėjama su 2, bet man ant tos medžiagos per retai gaunasi mastau.gif

Viska priklauso nuo audinio tankumo, pasibandyk kelis variantus, jeigu matai kad "skysta" dar siuliuka pridek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 09 spalio 2008 - 10:55
QUOTE(etaeta @ 2008 10 09, 11:54)
Visada svarbiausia tureti noro siuvineta  flirt.gif
Papildyta:

Viska priklauso nuo audinio tankumo, pasibandyk kelis variantus, jeigu matai kad "skysta" dar siliuka pridek  4u.gif

Noro tai yra, nežinau kodėl, bet visada siuvinėjau šešėliavimą, ale jau biškiuką pabodo tai sakiau reikia ką nors nauja pabandyti ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
etaeta, giedress, *dano mama*, ziukiniauskiene, paukščiukas, labai labai dėkoju už gražius žodelius ir įvertinimą
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 10 09, 11:37)

Panašu į tai. Beje, labai gražu. rolleyes.gif Gal scemą kartais turi?

Na mes dviese su vyru nagrynėjom, kol supratom kas prie ko. Schema iš siuvinėjimo knygos, ten daug grožio, tik neturiu skanerio, jei reikia, galiu mėginti nupaveiksluoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 10 09, 10:13)
noriu paklausti labai noreciau vaiko portretuka issiuvineti bet nezinau kaip maciau kazkuri buvo savo leliuko foto padare  kaip jus darote blush2.gif

Aš schemą darau su programa Pattern maker for cross stitch, kurią parsisiunčiau iš interneto. Jeigu reikės aprašymo kaip ja naudotis, galėsiu į AŽ įkelti.
Atsakyti
Tikrai retai, čia užsuku, esu pasyvi siuvinėtoja blush2.gif Kai jau reikia pagalbos ax.gif Vakare, prašysiu vienos doh.gif , o dabar kitos smile.gif
Saviškiams sugalvojau išsiuvinėti velniukus zodiako ženklus.
Kaip suprantu šitas avinukas:
user posted image
user posted image
Bet, kuris yra žuvų g.gif ?
Visai nesuprantu
Šitas
user posted image
ar šitas
user posted image
user posted image
Kaip ir žuvys tai turėtų būti šitas paskutinis, nes 2 žuvys, bet ta undinėlė tokia simpatiška žuvytė.
Papildyta:
Pakeičiau formatą, nes tokie dydžiai buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ego: 09 spalio 2008 - 13:27
QUOTE(Ego @ 2008 10 09, 14:28)
Tikrai retai, čia užsuku, esu pasyvi siuvinėtoja blush2.gif Kai jau reikia pagalbos ax.gif Vakare, prašysiu vienos doh.gif , o dabar kitos smile.gif
Saviškiams sugalvojau išsiuvinėti velniukus zodiako ženklus.

ta undinele,, kaip tu sakai smile.gif mano manymu, bus vandenis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 10 09, 13:31)
ta undinele,, kaip tu sakai smile.gif mano manymu, bus vandenis  g.gif

Nu ir aš taip galvoju ax.gif Aišku labiau norėtųsi tos undinėlės, tokia mergaitiška labiau.
O dabar žiūriu į tą avinuką, o jis negali būti koks ožiaragis? g.gif
Noriu nuomonių, kas kaip mano.
Man reiktų žuvų (mergaitei) ir avino (berniukui)
Papildyta:
Nežinau, ar galima čia mestelėti nuorodų ax.gif , bet kokie jie linksmi smile.gif
http://lela.gallery....atch?a=fO8-bdli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ego: 09 spalio 2008 - 13:42
QUOTE(Ego @ 2008 10 09, 14:41)
Nu ir aš taip galvoju ax.gif Aišku labiau norėtųsi tos undinėlės, tokia mergaitiška labiau.
O dabar žiūriu į tą avinuką, o jis negali būti koks ožiaragis? g.gif
Noriu nuomonių, kas kaip mano.
Man reiktų žuvų (mergaitei) ir avino (berniukui)
Papildyta:
Nežinau, ar galima čia mestelėti nuorodų ax.gif , bet kokie jie linksmi smile.gif
http://lela.gallery....atch?a=fO8-bdli

na, tas avinukas tai, tikriausia, ir bus avinukas biggrin.gif nes jei teisingai pamenu, tai oziaragis kazkaip ne 4 kojom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2008 10 09, 13:39)
Aš schemą darau su programa Pattern maker for cross stitch, kurią parsisiunčiau iš interneto. Jeigu reikės aprašymo kaip ja naudotis, galėsiu į AŽ įkelti.

noriu net labai jei gali parasyk i az bus didelis aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti