Izida, nu bet jau tos japonės grožis.... mmmm...
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 10 08, 15:48)
Nera cia ko pavydeti . Kabinti vistiek nera kur.
QUOTE(laujus @ 2008 10 08, 15:58)
Izida, nu bet jau tos japonės grožis.... mmmm...
Man irgi kazkada labai patiko
Papildyta:
QUOTE(laujus @ 2008 10 08, 15:32)
Tikrai labai gražu ir ypatinga.
Na pasirodau ir aš ką tik baigtus savo išsvajotus batulius.Darysiu savo mažutės nuotraukų albumo viršelį. Man tai jie asmeniškai labai gražūs, gaila, kad nuotrauka, kaip befotkinau, neatspindi to žėrinčio metalizuotų spalvų grožio. Bet nors ir labai jau gražūs tie siūliukai, bet oi kankinausi jais siuvinėdama - taip standoki ir lygiai kryželiai negula Idomu, kaip kitoms sekasi jais suvinėti?
Na pasirodau ir aš ką tik baigtus savo išsvajotus batulius.Darysiu savo mažutės nuotraukų albumo viršelį. Man tai jie asmeniškai labai gražūs, gaila, kad nuotrauka, kaip befotkinau, neatspindi to žėrinčio metalizuotų spalvų grožio. Bet nors ir labai jau gražūs tie siūliukai, bet oi kankinausi jais siuvinėdama - taip standoki ir lygiai kryželiai negula Idomu, kaip kitoms sekasi jais suvinėti?
Nesimato nieko .
QUOTE(etaeta @ 2008 10 08, 10:07)
Na va , dar vienos pabaigtuves
wau.. tikras grožis
QUOTE(Izida @ 2008 10 08, 14:12)
Na o cia antikvariatas. Parsiveziau is mociutes. Sitam paveikslui jau kokie 60 m.
oho... ir tada tokiu riškiu spalvų buvo... kaip faina
Papildyta:
laujusdabar jau matau batukus, tikrai gražu
Gal kas turit mažų jūros motyvų??pvz. jūros arkliuku, nedideliu žuvyčių, kriauklių... [/B]
QUOTE(etaeta @ 2008 10 08, 11:07)
Na va , dar vienos pabaigtuves
Labai gera idėja - išsiuvinėti kaip metriką
QUOTE(Izida @ 2008 10 08, 15:12)
As siandien dariau revizija spintelei, tai parodau dar kelis darbelius labai seniai siuvinetus.
Kiek darbų
Papildyta:
QUOTE(Džeinė @ 2008 10 08, 17:53)
Gal kas turit mažų jūros motyvų??pvz. jūros arkliuku, nedideliu žuvyčių, kriauklių... [/B]
Aš kažkokią schemą turiu Va tokią:
Ir čia dar yra - Seashore
QUOTE(Džeinė @ 2008 10 08, 17:53)
Buvo, tik pasirinkimas mazas ir kainavo 25 kapeikas . Gana nemaza maisa tu siulu parsivezus esu, tik nesiuvineju su jais. Kazkaip bijau.
[quote=laujus,2008 10 08, 15:32]
Gražus albumas bus
Gražus albumas bus
etaeta, grazus darbelis ir idomus sumanymas metrikui
Izida, japone labai patiko o kas per pora, kurios truksta?
Izida, japone labai patiko o kas per pora, kurios truksta?
nedrasu net prasyt... gal kas turit schemu su pakalnutemis? ieskau bet nerandu... o taip noris dovanai issiuvinet.
Man šios žuvyžių ir arkliuko gražios schemos
http://galinak-9.gal...watch?a=bmU-9fy
http://galinak-9.gal...watch?a=bmU-9fy