Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Zhuvycia, blogai skaiciavai, kad tike daug priskaiciavai smile.gif Paveikslo dydis kryziukais 450x360, o centimetrais 84x67 cm.
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2008 10 22, 18:46)
Zhuvycia, blogai skaiciavai, kad tike daug priskaiciavai smile.gif Paveikslo dydis kryziukais 450x360, o centimetrais 84x67 cm.

Tai ir sakau gi lotuliukas.gif Dabar jau viską suskaičiavau gerai, visks normalej mirksiukas.gif
Atsakyti
IngaKo, liuks darbas. Aš tai ten būčiau pasiklydus, susivėlus ir išprotėjus doh.gif O kiek spalvų tame šedevre g.gif
Atsakyti
IngaKo nu koks grozis net nezinzu ka daugia wub.gif wub.gif u ir pridurti
Atsakyti
IngaKo
gal butu galima sio didziulio darbo koki fragmenta (itin spalvinga) is arciau nufotkinti ax.gif pasigrozejimui ir amo atitekimui, kad tikrai viskas kriziuku siuvineta bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras smile.gif
Ryt nufotkinsiu is arciau, nes mazasis dabar to neleis padaryt, juk reik visur savo maza nosiuka kist smile.gif
Milk@, spalvu 90 cia smile.gif Nesusiveliau ir nepaklydau, nes schema vis uzspalvindavau. Pradzioj nespalvinau, tai daug laiko sugaisdavau kol atrasdavau ,kurioj vietoj esu. Siuvinejau lapais.
Atsakyti
Darbas thumbup.gif , kaip tik mama mano buvo atėjus tai jei parodžiau, ji žiiūrėjo ir vos galėjo patikėti kaip čia siuvinėta, sakė nupiešta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2008 10 22, 17:32)
Pagaliau prisedau prie kompo ir galiu parodyt baigtus burbulus

Nuostabus paveikslas 4u.gif
Šaunuolė IngaKo
Atsakyti
Labutis,
Džeine, tavo princesė ant debesėlio tikrai labai grazi. Tie pusiniai debesėlių kryžiukai prideda tokį lengvumą thumbup.gif
Beje lyg ir nepraleidžiu šio forumo puslapiukų/pokalbių, bet balerinos kažkaip nemačiau ir aš. Ji tau puikiai gavos. rolleyes.gif labai gražus paveiksliukas.

IngaKo, tavo darbas, tai bigsmile.gif , žodžių nėra. Taip pamatai ir...... Toks baltas pavydas apima blush2.gif

Sveika, vėl pasirodžius Zhuvycia 4u.gif 4u.gif Kaip tau sekėsi?? Ar jau galima ir su kuo galime tave sveikint??? soske.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktem: 22 spalio 2008 - 19:50
QUOTE(IngaKo @ 2008 10 22, 18:32)
Pagaliau prisedau prie kompo ir galiu parodyt baigtus burbulus
bigsmile.gif srisidedu prie jau išsakytų pagyrų mirksiukas.gif smagu būtų matyti kuo daugiau tokių darbų šioj temoj
Atsakyti
QUOTE(viktem @ 2008 10 22, 20:48)

Sveika, vėl pasirodžius Zhuvycia 4u.gif  4u.gif  Kaip tau sekėsi?? Ar jau galima ir su kuo galime tave sveikint???  soske.gif  [/color]

Oi, dar deja su niekuo, tik su miiilžinišku pilvu lotuliukas.gif Nieko nerašinėjau, nes baisiai esu apsėsta meškomanijos, nors visą siuvinėjimo temutę skaitau, nieko nepraleidžiu. Bet šiandien jau pabaigiu antrąją dėžutę, tai rytoj pažadu pasirodyti su ja :pioneer

Ačiū labai už rūpestį 4u.gif Dar liko apie 2 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 22, 20:55)
Oi, dar deja su niekuo, tik su miiilžinišku pilvu  lotuliukas.gif  Nieko nerašinėjau, nes baisiai esu apsėsta meškomanijos, nors visą siuvinėjimo temutę skaitau, nieko nepraleidžiu. Bet šiandien jau pabaigiu antrąją dėžutę, tai rytoj pažadu pasirodyti su ja :pioneer

Ačiū labai už rūpestį  4u.gif  Dar liko apie 2 savaites.

Dideliausios sekmes tau!!!
O dezutes su mielu noru paziuretumem. mirksiukas.gif
P.S. ir kaip tu dar paslenki ka daryt?
Atsakyti