Džeine, tavo darbelis toks atrodo lengvutis, nerūpestingas ir mielas
QUOTE(Džeinė @ 2008 10 22, 09:37)
Čia reiktų dar pridurti - "pūskite į mane, pūskite". Labai graži princesytė. O kaip drakonas? Ar jau baigei? Ir baleriną kažkada gi siuvinėjai, ar jau baigei, gal aš pražioplinau
QUOTE(Agnytea @ 2008 10 22, 10:36)
sveikutes, as turiu toki klausimeli. per kiek laiko atkeliauja siuntinukas is kasiulai.lt? uzsisakiau praeita savaite, tai labai laukiu
Čia priklauso, ką užsisakei. Jei nebuvo nuorodos, kad laukti reikės tiek ir tiek, tai ateina labai greitai. Man per kokias 4 dienas ateina, jei turi visas prekes.
Astule, Rne, *Širdelė* ačiū
drakona buvau trumpam padėjus, šiandien jau vėl ant rėmo užsidėjau, pradėsiu kovą su metalizuotais siūlais
o balerina turbut pražiurėjai, nes jau baigta, irėminta, išsiusta i Vokietija ir kabo pas mažaja jubiliate ant sienos
parodau dar karta
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 22, 11:15)
Čia reiktų dar pridurti - "pūskite į mane, pūskite". Labai graži princesytė. O kaip drakonas? Ar jau baigei? Ir baleriną kažkada gi siuvinėjai, ar jau baigei, gal aš pražioplinau
drakona buvau trumpam padėjus, šiandien jau vėl ant rėmo užsidėjau, pradėsiu kovą su metalizuotais siūlais
o balerina turbut pražiurėjai, nes jau baigta, irėminta, išsiusta i Vokietija ir kabo pas mažaja jubiliate ant sienos
parodau dar karta
QUOTE(Džeinė @ 2008 10 22, 13:00)
o balerina parodau dar karta
Labai gražu
Aš ir nemačiau balerinos, nuostabiai nuostabi
Džeinė labai faina balerina
Džeine, princesyte nuostabi
Nu jau jūsų darbelių grožis man savo bus gėda rodyti nes iki jūsų
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 10 22, 15:02)
Nu jau jūsų darbelių grožis man savo bus gėda rodyti nes iki jūsų
niu ko dabar taip save nuvertini
pagalvėlės, princesė
šaunuolės
šaunuolės
QUOTE(IngaKo @ 2008 10 22, 18:32)
Pagaliau prisedau prie kompo ir galiu parodyt baigtus burbulus
NU, žalias, aš apakęs... Nuostabus paveikslas, ir iš kur toią schemą ėmei? Aš kai į plaukus pasižiūriu tos merginos, tai karšta pasidaro. Bet kieeeek gi jis kainuoti turi, jei sakei, kad maždaug 3 cnt už kryžiuką imi? Virš kokių 30000 suskaičiavau. Na, ne man tavo pinigu sskaičiuoti, ale vis tiek gi įdomuuuu
Oi, nu va, lindo boba ne į savo reikalus, tai ir susimakalavo. Taigi labai nedaug išeina, o aš jau centus už litus paskaičiavau.