Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Džeine, tavo darbelis toks wub.gif atrodo lengvutis, nerūpestingas ir mielas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 10 22, 09:37)
pasirodau su baigtu darbeliu  smile.gif

Čia reiktų dar pridurti - "pūskite į mane, pūskite". Labai graži princesytė. O kaip drakonas? Ar jau baigei? Ir baleriną kažkada gi siuvinėjai, ar jau baigei, gal aš pražioplinau blink.gif

QUOTE(Agnytea @ 2008 10 22, 10:36)
sveikutes, as turiu toki klausimeli. per kiek laiko atkeliauja siuntinukas is kasiulai.lt? uzsisakiau praeita savaite, tai labai laukiu  blush2.gif  bigsmile.gif

Čia priklauso, ką užsisakei. Jei nebuvo nuorodos, kad laukti reikės tiek ir tiek, tai ateina labai greitai. Man per kokias 4 dienas ateina, jei turi visas prekes.
Atsakyti
Astule, Rne, *Širdelė* ačiū 4u.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 22, 11:15)
Čia reiktų dar pridurti - "pūskite į mane, pūskite". Labai graži princesytė. O kaip drakonas? Ar jau baigei? Ir baleriną kažkada gi siuvinėjai, ar jau baigei, gal aš pražioplinau  blink.gif

drakona buvau trumpam padėjus, šiandien jau vėl ant rėmo užsidėjau, pradėsiu kovą su metalizuotais siūlais biggrin.gif

o balerina turbut pražiurėjai, nes jau baigta, irėminta, išsiusta i Vokietija ir kabo pas mažaja jubiliate ant sienos biggrin.gif mirksiukas.gif
parodau dar karta ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 10 22, 13:00)
o balerina parodau dar karta  ax.gif

Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Aš ir nemačiau balerinos, nuostabiai nuostabi wub.gif
Atsakyti
Džeinė labai faina balerina wub.gif
Atsakyti
Džeine, princesyte nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu jau jūsų darbelių grožis wub.gif man savo bus gėda rodyti nes iki jūsų doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 10 22, 15:02)
Nu jau jūsų darbelių grožis  wub.gif man savo bus gėda rodyti nes iki jūsų  doh.gif  blush2.gif

niu ko dabar taip save nuvertini biggrin.gif
Atsakyti
pagalvėlės, princesė wub.gif wub.gif
šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau prisedau prie kompo ir galiu parodyt baigtus burbulus user posted image

P.S. Turiu pardavimui DMC siuliuku (paprastu, light effecting, lininiu). Kreiptis i az (pm).
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2008 10 22, 18:32)
Pagaliau prisedau prie kompo ir galiu parodyt baigtus burbulus

NU, žalias, aš apakęs... Nuostabus paveikslas, ir iš kur toią schemą ėmei? Aš kai į plaukus pasižiūriu tos merginos, tai karšta pasidaro. Bet kieeeek gi jis kainuoti turi, jei sakei, kad maždaug 3 cnt už kryžiuką imi? blink.gif blink.gif blink.gif Virš kokių 30000 suskaičiavau. Na, ne man tavo pinigu sskaičiuoti, ale vis tiek gi įdomuuuu blush2.gif

Oi, nu va, lindo boba ne į savo reikalus, tai ir susimakalavo. Taigi labai nedaug išeina, o aš jau centus už litus paskaičiavau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 22 spalio 2008 - 17:51