Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos merginos,pagaliau prisivijau jus ir perskaiciau visa temuke karsta.gif , as kol siuvinejau, tai labai atsilikau nuo jusu pasnekeliu - jau paveikslu grozis, ir tokie tempai pas jus ohoho. doh.gif
as greitu laiku taip pat pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad yra jaunu siuvinetoju, musu pasekeju smile.gif As sunu auginu, tai pasekejos neturiu, nors gal kada dar bus smile.gif
As tai savo burbulus pabaigiau, ryt imesiu nuotraukyte pasirodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2008 10 21, 18:19)
Kaip smagu, kad yra jaunu siuvinetoju, musu pasekeju smile.gif As sunu auginu, tai pasekejos neturiu, nors gal kada dar bus smile.gif

Sveikinu su pabaigtuvėmis ploja.gif Lauksim nuotraukytės.
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2008 10 21, 17:19)

su pabaigtuvėm user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2008 10 21, 18:19)

oi kaip laukiam foto vacation4.gif
Atsakyti
Pagaliau prisiruošiau pasiūti pagalvėles ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 10 21, 20:32)
Pagaliau prisiruošiau pasiūti pagalvėles  ax.gif

oi kokios smagios pagalveles super wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
*dano_mama*, kokie grožiai pas tave albumėly wub.gif kaip man ko prireiks, kreipsiuos į tave bigsmile.gif

diudas, pagalvėlės tikrai šauniai atrodo thumbup.gif puikiai padirbėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 10 21, 20:35)
*dano_mama*, kokie grožiai pas tave albumėly  wub.gif  kaip man ko prireiks, kreipsiuos į tave  bigsmile.gif

oi aciu prasom visada biggrin.gif
Atsakyti
Diudas, labai gražios pagalvėlės, tokios ryškios, ant tos sofkutės labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už gražius žodžius mano siuvinėtojai mažai. Parodžiau jai viską, tai pakilo motyvacija neribotam laikui biggrin.gif Tik neturiu ką duot jai dabar siuvinėt greitai.

Panašu, kad ryt grožių pamatysim rolleyes.gif

Pagalvėlės labai fainulkos, o aš, stupid.gif galvoju, nu būtų 2 pasidarius, o dabar, kur tokią daugybę dėt vienodų doh.gif O kad ten kelios nuotraukos sumestos taigi umn.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 10 21, 20:32)
Pagaliau prisiruošiau pasiūti pagalvėles  ax.gif

Superines clap_1.gif good.gif
Atsakyti