Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 20, 21:09)
Paskleistas naujas virusas(meškomanija), tai daug kas juo užsikrėtė ir neberenda laiko siuvinėjimui  doh.gif  biggrin.gif

dabar aš pasirodysiu visai user posted image bet kas tai?
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 10 20, 23:02)

meškomanija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 10 20, 23:02)

Pasirodo ne aš viena tokia....
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 10 20, 22:32)
Pasirodo ne aš viena tokia....

tik nedrįsai klaust? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 10 20, 23:34)
tik nedrįsai klaust?  biggrin.gif

Galvojau ryt darbe paklausinėsiu, dar mintis buvi kilus, kad čia gal kas su Mėta Meškinija susiję....
Atsakyti
Aš pagalvojau, kad ruduo, ant kulnų lipa žiema, tinginukas, tai ir aptingo visos kaip meškiukai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Prisipažinsiu, esu viena iš meškomanijos viruso nešiotojų tease.gif Bet kryžiukų stengiuosi neapleisti wub.gif Ir vakar iki išnaktų siuvinėjau. Kaip maloniai man tas katinas siuvinėjais, tai net graudu darosi, kai pagalvoji, kad netoli pabaiga cray.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 10 21, 08:52)
Kaip maloniai man tas katinas siuvinėjais, tai net graudu darosi, kai pagalvoji, kad netoli pabaiga  cray.gif

man kaip tik jis labai nemaloniai siuvinėjasi doh.gif dėl to tiek ilgai aš jo ir nepabaigiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 10 21, 11:37)
man kaip tik jis labai nemaloniai siuvinėjasi  doh.gif  dėl to tiek ilgai aš jo ir nepabaigiu  blush2.gif

Aš dabar siuvinėju tą katulį ant pagalvės. O tuos du, kurie jau pabaigti, siuvinėjant tiek džiaugsmo nebuvo. Labiausiai man nepatinka tai pusinius kryželius siuvinėti, va tada ir mano tempai sulėtėja wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 10 21, 10:58)
Aš dabar siuvinėju tą katulį ant pagalvės. O tuos du, kurie jau pabaigti, siuvinėjant tiek džiaugsmo nebuvo. Labiausiai man nepatinka tai pusinius kryželius siuvinėti, va tada ir mano tempai sulėtėja wacko.gif

kol galvą ir kaklą siuvinėjau, dar buvo pusė velnio, nu bet dabar su ta uodega - tai nesmagu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 10 21, 12:00)
kol galvą ir kaklą siuvinėjau, dar buvo pusė velnio, nu bet dabar su ta uodega - tai nesmagu  schmoll.gif

Apsišarvuok kantrybe ir pirmyn pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 10 20, 21:49)
Nagi, pasigirsiu dukrytės darbeliu. Jai 7 metai, siuvinėjo šitą dalykiuką apie mėnesį, bet priebėgom. Padarėm iš jo kavos padėkliuką mokytojai. Tiesiog paklijavom ant gabalėlio kamštinės dangos sienai. Ryt dovanos  biggrin.gif

user posted image

saunuole tavo mergaite mirksiukas.gif
Atsakyti