Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(astulia @ 2008 10 20, 18:13)
pabandyk čia  mirksiukas.gif ten gali pasirinkti, iš kokios firmos į kokią nori  bigsmile.gif

labai aciu 4u.gif tikrai praverte
Atsakyti
Kur visos dingusios? Matyt savo darbeliais užsiėmusios, einu ir aš dar pakryžavot.
Papildyta:
O egle.k pasirodė
Gal pasirodysi kiek pasistūmėjai?
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 10 20, 22:37)
Kur visos dingusios? Matyt savo darbeliais užsiėmusios, einu ir aš dar pakryžavot.
Papildyta:
O egle.k pasirodė
Gal pasirodysi kiek pasistūmėjai?

Sveikutes visos, wioletukastai kad mazai pasistumejau,na vakaras sunku bus riskiai padaryti foto....ryt darbe parodysiu ax.gif ......
Atsakyti
QUOTE(egle.k @ 2008 10 20, 21:43)
Sveikutes visos, wioletukastai kad  mazai pasistumejau,na vakaras sunku bus riskiai padaryti foto....ryt darbe parodysiu ax.gif ......

Lauksiu lauksiu labai jau man smalsu, kaip ten viskas ryškėja. ax.gif
Atsakyti
Nagi, pasigirsiu dukrytės darbeliu. Jai 7 metai, siuvinėjo šitą dalykiuką apie mėnesį, bet priebėgom. Padarėm iš jo kavos padėkliuką mokytojai. Tiesiog paklijavom ant gabalėlio kamštinės dangos sienai. Ryt dovanos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 10 20, 21:49)
Nagi, pasigirsiu dukrytės darbeliu. Jai 7 metai, siuvinėjo šitą dalykiuką apie mėnesį, bet priebėgom. Padarėm iš jo kavos padėkliuką mokytojai. Tiesiog paklijavom ant gabalėlio kamštinės dangos sienai. Ryt dovanos  biggrin.gif

user posted image

Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
[quote=libaja,2008 10 20, 20:49]
Nagi, pasigirsiu dukrytės darbeliu. Jai 7 metai, siuvinėjo šitą dalykiuką apie mėnesį, bet priebėgom. Padarėm iš jo kavos padėkliuką mokytojai. Tiesiog paklijavom ant gabalėlio kamštinės dangos sienai. Ryt dovanos biggrin.gif

mokytoja turėtų apsidžiaugti smile.gif

Aš niekada irgi nesižymiu nei schemos, nei medžiagos. Medžiagai suskaičiuoju kraštelį, kad nebūtų per mažai ir iš centro siuvinėju, pasiklysti neduoda skirtingos spalvos.
Anksčiau net pagal cm ir medžiagos atkirpdavau, bet po vieno paveikslo, gana didelio, kai netilpo - skaičiuoju. doh.gif
Visada galvojau kaip įrėminti (stovą kokį) schemai, bet kad galiu žiūrėti į kompą kaž kaip nepagalvojau schmoll.gif
išmėginsiu 4u.gif
Atsakyti
[quote=libaja,2008 10 20, 21:49]

Saunuole tavo, libaja, dukryte. Puikus darbelis!!! thumbup.gif Linkejimai tavo dukrytei!!! Taip ir toliau!!!
Atsakyti
[quote=Jola987,2008 10 20, 22:02]
[quote=libaja,2008 10 20, 20:49]

mokytoja turėtų apsidžiaugti smile.gif

Aš niekada irgi nesižymiu nei schemos, nei medžiagos. Medžiagai suskaičiuoju kraštelį, kad nebūtų per mažai ir iš centro siuvinėju, pasiklysti neduoda skirtingos spalvos.
Anksčiau net pagal cm ir medžiagos atkirpdavau, bet po vieno paveikslo, gana didelio, kai netilpo - skaičiuoju. doh.gif
Visada galvojau kaip įrėminti (stovą kokį) schemai, bet kad galiu žiūrėti į kompą kaž kaip nepagalvojau schmoll.gif
išmėginsiu 4u.gif
[/quote]
Kadangi aš išbraukiu ką išsiuvinėjau, tai kompas man netinka, o be to kompą nevisada turiu, kai siuvinėju.
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2008 10 18, 16:37)

Ačiū, už nuorodas 4u.gif

Paskleistas naujas virusas(meškomanija), tai daug kas juo užsikrėtė ir neberenda laiko siuvinėjimui doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 20 spalio 2008 - 21:14
QUOTE(***Meskute*** @ 2008 10 20, 15:24)
Pas mus jie magamajam kabes wub.gif ,kiek laiko siuvinejai  blush2.gif

QUOTE(*Širdelė* @ 2008 10 20, 16:12)
Aha man irgi kula klausimas kiek laiko siuvinėjai  mirksiukas.gif

pirmą išsiuvinėjau per 30 val. (siuvinėjau savaite, bet rašiausi valandas, dėl ydomumo ), o anras tai dvigubai ilgiau siuvinėjos, nes buvo labai nuobodo ta pati kryževoti rolleyes.gif

QUOTE(libaja @ 2008 10 20, 20:49)
Nagi, pasigirsiu dukrytės darbeliu. Jai 7 metai, siuvinėjo šitą dalykiuką apie mėnesį, bet priebėgom.

bigsmile.gif tikra šaunuolė 4u.gif
mamytės pėdom seka mirksiukas.gif
Maniškė (8m.) taip pat jau kryževoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 10 20, 21:49)
Nagi, pasigirsiu dukrytės darbeliu. Jai 7 metai, siuvinėjo šitą dalykiuką apie mėnesį, bet priebėgom. Padarėm iš jo kavos padėkliuką mokytojai. Tiesiog paklijavom ant gabalėlio kamštinės dangos sienai. Ryt dovanos  biggrin.gif

OI, kokia šaunuolytė dukrytė!!! Ir jai tik 7 metai... Maniškė, turbūt tik 17 sulaukusi tikį sugebės išsiuvinėti, žinant jos kantrybę ir kruopštumą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 20, 22:09)
Paskleistas naujas virusas(meškomanija), tai daug kas juo užsikrėtė ir neberenda laiko siuvinėjimui  doh.gif  biggrin.gif

Aha aha, pastebėjome ir mes tokį dalyką mirksiukas.gif

Atsakyti