Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(etaeta @ 2008 10 08, 11:07)
Na va , dar vienos pabaigtuves  4u.gif
user posted image

labai grazus wub.gif toks ivairesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 08, 11:13)
na didesnes nuotraukos nenoriu kisti, nes isdarkys puslapi, kuri viena konkreciai domina, galesiu padidinti ta vieta ir ideti tik gabaleli.

šakelė ir nuo jos susuktos supynės virvutės ax.gif Kažkada buvai įkėlus fėjos sparnelių nuotrauką, tai tą išsisaugojau biggrin.gif Dabar labai domina viršus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 08, 11:07)

Labai grazus wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 10 08, 11:28)
labai grazus wub.gif  toks ivairesnis mirksiukas.gif

QUOTE(Izida @ 2008 10 08, 11:48)
Labai grazus wub.gif .

Aciu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(giedress @ 2008 10 08, 11:46)
šakelė ir nuo jos susuktos supynės virvutės ax.gif Kažkada buvai įkėlus fėjos sparnelių nuotrauką, tai tą išsisaugojau biggrin.gif Dabar labai domina viršus blush2.gif

ikeliu, bet jeigu nori originalo nuotraukos, parasyk man i a/z savo elektroninio pasto adresa imesiu, nes sita nuotrauka greitu laiku ismesiu is web'o mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Etaeta, čia savo mergytei padarei ar dovanų? Bet jau kaip wub.gif , fantastiška.
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 08, 10:07)

oj, koks šaunus darbelis wub.gif
Atsakyti
etaeta, puikus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 10 08, 12:03)
Etaeta, čia savo mergytei padarei ar dovanų? Bet jau kaip  wub.gif , fantastiška.

QUOTE(astulia @ 2008 10 08, 12:14)
oj, koks šaunus darbelis  wub.gif

QUOTE(diudas @ 2008 10 08, 13:31)
etaeta, puikus darbas  thumbup.gif

Aciu merginos uz ivertinuma aciuks.gif Cia savo pupai dariau, labai norejosi kazko ipatingo. Maniau, kad cia tik as tokia gudri, gerai sugalvojau, bet pries savaite ieskojau internete, nuotraukos padaryti jau sito paveiksliuko ir staiga uztikau, kad cia ne tik as tokia gudri, kad metrikeli pasidariau su siuo paveiksliuku. Pasirodo yra ir daugiau tokiu lotuliukas.gif O as jau beveik buvau bepradedanti maivytis, kokia as sumani lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 08 spalio 2008 - 13:53
As siandien dariau revizija spintelei, tai parodau dar kelis darbelius labai seniai siuvinetus.

Sita pati nezinau kam siuvinejau doh.gif . Neturiu kur toki paveiksla kabinti. Gal kada kam nors padovanosiu smile.gif .

user posted image

Sitam truksta poros, tai tikriausiai dar ilgai bus spintoje uzdarytas.

user posted image

Na o cia antikvariatas. Parsiveziau is mociutes. Sitam paveikslui jau kokie 60 m.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 10 08, 10:25)
Pas mane tas pats buvo kai penktadienį nešiau paukščius rėmint. Jokie rėmai netiko. Tai pagalvojau, kad reik rinkt spalvą pagal šakelę ant kurios tupi, ir tokie buvo tik vieni, tai ir paėmiau smile.gif 

Isivaizduoju,kaip graziai atrodys ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 08, 15:52)
Aciu merginos uz ivertinuma  aciuks.gif  Cia savo pupai dariau, labai norejosi kazko ipatingo.

Tikrai labai gražu ir ypatinga.

Na pasirodau ir aš ką tik baigtus savo išsvajotus batulius.Darysiu savo mažutės nuotraukų albumo viršelį. Man tai jie asmeniškai labai gražūs, gaila, kad nuotrauka, kaip befotkinau, neatspindi to žėrinčio metalizuotų spalvų grožio. Bet nors ir labai jau gražūs tie siūliukai, bet oi kankinausi jais siuvinėdama - taip standoki ir lygiai kryželiai negula unsure.gif Idomu, kaip kitoms sekasi jais suvinėti?

user posted image
Atsakyti
laujus grazu labai wub.gif mirksiukas.gif
Izidaojeij kiek groziu turi net uzpavydejau biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti