Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(JuzTea @ 2008 10 19, 21:18)
Turiu klausimą. Kai siuvinėji viena spalva didelį plotą tai kryžiukai gaunasi tokie gražūs ir vienodi, o kai siuvinėji plotą įvairiom spalvom ir pavieniais kryžiukais tai jie visi neturi bendro dydžio ir visi skiriasi. Ar ir jum taip gaunsi?

g.gif man ko gero atvirkščiai doh.gif Kažkaip pastebėjau, kad nemėgstu siuvinėt didelio ploto viena spalva. Neįdomu tiesiog, tada ir kryžiukai kartais susisuka į kitą pusę rolleyes.gif Man pvz. lengviau yra siuvinėt iš dešinės į kairę, o siuvinėjant iš kairės reik siuvinuką kreipt, kad eilutė būtų žemyn. Tai va ir pražioplini ką nors doh.gif

Beje, nepatinka man tas žymeklis, kur savaime dingsta. Labai jau greit jis nugaruoja, po kokių 15-20 minučių nė žymelės. Aišku, jei tik staigiai ką pasiskaičiuot reik, ar rėminant naudojau, tai gerai, bet susilanguot tai schmoll.gif
Atsakyti
Einu dar šiek tiek pasiuvinėti.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 10 19, 21:59)

Beje, nepatinka man tas žymeklis, kur savaime dingsta. Labai jau greit jis nugaruoja, po kokių 15-20 minučių nė žymelės. Aišku, jei tik staigiai ką pasiskaičiuot reik, ar rėminant naudojau, tai gerai, bet susilanguot tai  schmoll.gif

As anksciau naudojau isplaunama, tai visai neblogas, laikosi, kek reikia, menesi ir daugiau. O kaina tokia pat, kaip isnykstancio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 19, 22:03)
As anksciau naudojau isplaunama, tai visai neblogas, laikosi, kek reikia, menesi ir daugiau. O kaina tokia pat, kaip isnykstancio  mirksiukas.gif

Aš visai nenaudoju jokių markerių, atsispausdinu schemą ir braukau ką išsiuvinėju.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 10 19, 22:15)
Aš visai nenaudoju jokių markerių, atsispausdinu schemą ir braukau ką išsiuvinėju.

o kaip tu medžiagoje susigaudai? Kaip schemoje susigaudyt - viskas aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 19, 22:59)
priklauso ir nuo audinio, kuo pigesnis ir skystesnis audinys, tuo didesne tikimybe, kad kryzeliai bus nelygus.  4u.gif

hmmm.. tai vadinasi mano medžiaga bloga unsure.gif nu ji kaip čia pasakius - skysta gal. unsure.gif žinosiu, baigsiu tą skystą reiks pirkt kietą rolleyes.gif

beja, vakar nusipirkau išnysktantį markerį, nes išsiplaunamo nebuvo sad.gif dar nebandžiau, parašyta kas išnyksta po poros dienų.. o iš tikrųjų po 20min? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 10 19, 22:17)
o kaip tu medžiagoje susigaudai? Kaip schemoje susigaudyt - viskas aišku biggrin.gif

Pradedu siuvinėt ir einu iš eilės, taigi schemoj pasižymiu ką išsiuvinėjau jei užkylu.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 10 19, 21:27)
Pradedu siuvinėt ir einu iš eilės, taigi schemoj pasižymiu ką išsiuvinėjau jei užkylu.

tai tu medžiagos nesusibraižai? aš nebraižau, jei darbelis ne didelis, bet dideliam pasiklysčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 10 19, 22:32)
tai tu medžiagos nesusibraižai? aš nebraižau, jei darbelis ne didelis, bet dideliam pasiklysčiau  biggrin.gif

niekada nežymiu, na aš labai didelių darbų dar ir nesiuvinėjau.
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 10 15, 11:06)
istikruju tai visur labai skirtingai kituose miestuose registruotu nenesa i namus o nesa neregistruotus cia manau daug kas nuo pastininku priklauso pas mus panevezyje registruotus siuntinukus kokio jie bebutu didzio visada pristato i namus nebent nieko nebuna namuose tai tada tenka eiti i pasta atsiimti 4u.gif

Oi kaip klysti biggrin.gif ,man ir lengviausiu kartais nesugeba danest doh.gif

Sveikutes,
Merginos reikia pagalbos blush2.gif nuogaliu blush2.gif ,anksciau kazkuri siuvinejot ,ale vyras guli apacioi o moteris ant virsaus blush2.gif ,nu niekur nerandu doh.gif verysad.gif,turejau issisaugojus bet atsidariau ta linka o ten tuscia cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 20 spalio 2008 - 00:12
QUOTE(wioletukas @ 2008 10 19, 22:27)

as siuvinejant schemas ziuriu is karto is kompiuterio, tai manau man pasizymejimas schemoje negresia hihihi.gif O paveikslu ir dideliu jau senai nesibraizau, pasizymiu tik kampa sone (per visa ilgi ir ploti) O veliau neinu spalva po spalvos is kampo arba is apacios ir tikrai nepasimetu, net ir nepasipaisius, bet kai tik pradejau didelius siuvineti, tai is pradziu siulais dyksniuodavausi koordinaciu lauka, o veliau markeriu braizydavau, net daznai pasiklysdavau. Dabar jau tingiu braizytis hihihi.gif Bet tas susibraizymas,tai gerai yra, nes jeigu padarai klaida, daug greiciau ja pastebeti, kai subraizytas audinys. Nors jeigu siuvineji ant lino, tai nelabai ka ir pasibraizysi, nes ganetinai smulku gaunasi, nera prasmes tepliotis. 4u.gif
Tai tiek mano rytiniu pastebejimu. umn.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2008 10 19, 23:51)
Merginos reikia pagalbos  blush2.gif  nuogaliu  blush2.gif ,anksciau kazkuri siuvinejot ,ale vyras guli apacioi o moteris ant virsaus  blush2.gif ,nu niekur nerandu  doh.gif  verysad.gif,turejau issisaugojus  bet atsidariau ta linka o ten tuscia  cray.gif

prašom mirksiukas.gif nuogaliai
Atsakyti