Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(libaja @ 2008 10 17, 22:50)
Na, kavos mergaitė jau padovanota. O jau išmyluota ir išgirta, kad ryt pradėsiu kitą tokią siuvinėt kitoms įkurtuvėms  ax.gif ]
Va pasirodau

user posted image

as tokia pat turiu issiuvynejus ir neseniai isireminau,tik eisiu pasporta pakeist,nes spalva netinka,man su dumais ji irgi graziau bet man neisejo ju padaryt
Atsakyti
Sveikos,
radau nerealia schema, bet ner siulu koduotes. Gal kas turit? Labai labai labai labai labai labai prasau 4u.gif
http://allinna.galle...ature=topscroll
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif
IngaKo, matai kiek diskusiju ir praktiskai del tavo darbo "kaltes" lotuliukas.gif na kazkuri gerai dadure. kad cia nuo salies priklauso ...as kalbejau konkreciai apie Vokietija ... smile.gif tezinau ir pati, kad pvz noredama originaliai isirengti kambari, rasciau pardavime toki paveiksla, jis tikrai mane uzkabintu ... + garantuoju tai tebutu vienintelis toks paveikslas ...ir pati uz ji paklociau tikrai nemazus pinigus, nes kaip rugseje minejo, nuo charakterio cia kiekvieno priklauso, jei man patiko ir tiko, viskas - man reikia mirk gyvenk ir butinai biggrin.gif

Libaja, grazi man si mergina .... 4u.gif vis dairaus dairaus virtuvei tinkamo ir man patinkancio paveikslo irkazkaip artimiausias dusiai man sis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2008 10 17, 08:39)
wioletuk, per diena ivairiai pasiuvineju, nuo pusvalandzio iki 6 valandu kartais smile.gif

Nu jo 6 val per dieną, tai kaip ir darbo diena gaunasi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho 6 val blink.gif aš daugiausia randu valandą laiko ax.gif nu jei Dovydas laba geras tai vieną kartą 2 val leido pasimėgauti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 10 19, 17:47)
nu jei Dovydas laba geras tai vieną kartą 2 val leido pasimėgauti  wub.gif

Aš tai tik lialiui miegant galiu siuvinėt, nes labai jau mėgsta "padėti" dirbti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 19 spalio 2008 - 16:50
Turiu klausimą. Kai siuvinėji viena spalva didelį plotą tai kryžiukai gaunasi tokie gražūs ir vienodi, o kai siuvinėji plotą įvairiom spalvom ir pavieniais kryžiukais tai jie visi neturi bendro dydžio ir visi skiriasi. Ar ir jum taip gaunsi?
Atsakyti
rasiux- as zinau kaip issaugoti,bet ten nepilna schema.deja truksta pacio vidurio verysad.gif
Atsakyti
Man kartais visai neišeina pasiuvinėt....
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 10 19, 21:18)
Turiu klausimą. Kai siuvinėji viena spalva didelį plotą tai kryžiukai gaunasi tokie gražūs ir vienodi, o kai siuvinėji plotą įvairiom spalvom ir pavieniais kryžiukais tai jie visi neturi bendro dydžio ir visi skiriasi. Ar ir jum taip gaunsi?

Na cia su patirtim ateina vienodumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 19, 22:42)
Na cia su patirtim ateina vienodumas  mirksiukas.gif

Aišku, o gal čia dar ir nuo medžiagos ar adatos kažkiek priklauso? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 10 19, 21:53)
Aišku, o gal čia dar ir nuo medžiagos ar adatos kažkiek priklauso? ax.gif

priklauso ir nuo audinio, kuo pigesnis ir skystesnis audinys, tuo didesne tikimybe, kad kryzeliai bus nelygus. 4u.gif
Atsakyti