Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(etaeta @ 2008 10 18, 15:10)
Daug kur, Senamiesty yra Geros akys parduotuve. Savanoriuose prie Hiper maximos yra Casa lana.

Ačiū, nežinojau, kad Savanoriuose yra bigsmile.gif man labai pakeliui thumbup.gif
Atsakyti
Lininių prijuosčių yra salone "Jaukūs namai" Ž.Šančiai Juozapavičiaus 21,Kaune.Arba laukt muges kokios nors pas prekiautojus lino gaminiais būna.
Atsakyti
QUOTE(Dew23 @ 2008 10 18, 16:54)
Lininių prijuosčių yra  salone "Jaukūs namai" Ž.Šančiai Juozapavičiaus 21,Kaune.Arba laukt muges kokios nors pas prekiautojus lino gaminiais būna.

Dar Laives al. Kaune yra gaminiu is lino parduotuve.
Atsakyti
Mergaitės, kaip rūšiuojamos kanvos? Pirkausi pirmam darbeliui, labai didelės skylutės doh.gif gražiai atrodo tik su 6 siūlais siuvinėjant? papasakokit kas nors smulkiau apie kanvas? kaip jas pasirinkti, kur kokių būna ir pan... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2008 10 18, 18:27)
Mergaitės, kaip rūšiuojamos kanvos? Pirkausi pirmam darbeliui, labai didelės skylutės  doh.gif gražiai atrodo tik su 6 siūlais siuvinėjant? papasakokit kas nors smulkiau apie kanvas? kaip jas pasirinkti, kur kokių būna ir pan...  blush2.gif

Paskaityk čia mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas turit pilna schema sio paveikslelio http://lipata37.gall...eature=mainlist ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneta23: 18 spalio 2008 - 18:44
Kažkas lyg tai ieškojo MOnos Lizos Radau čia
Papildyta:
QUOTE(aneta23 @ 2008 10 18, 18:44)
gal kas turit pilna schema sio paveikslelio http://lipata37.gall...eature=mainlist  ax.gif  g.gif

Tai kad ten yra su visa schena- viršuje liniuotėje atsidarius ir paspaudus "sochranit original" po paveiskliuku išsisaugos puikiausia schema.
Atsakyti
Sandrulia,libaja
Aciu 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas siuvinetojos sunglasses2.gif Turbut visos dar miegat kad tokia tyla vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 19, 09:50)
Labas rytas siuvinetojos  sunglasses2.gif Turbut visos dar miegat kad tokia tyla  vacation1.gif

labutis visos dziaugiasi sekmadieniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 19, 09:50)
Labas rytas siuvinetojos  sunglasses2.gif Turbut visos dar miegat kad tokia tyla  vacation1.gif

Baiginėju savo delfiną biggrin.gif gal šiandien ir pabaigsiu jeigu mažius ramus bus. Nors tai mano pirmas darbelis ale jau dabar matau kad man dar mokytis ir mokytis doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 10 19, 11:12)
Baiginėju savo delfiną  biggrin.gif gal šiandien ir pabaigsiu jeigu mažius ramus bus. Nors tai mano pirmas darbelis ale jau dabar matau kad man dar mokytis ir mokytis  doh.gif  blush2.gif

Labas rytas 4u.gif
Geriausia mokykla - praktika smartass.gif Čia aš iš savo patirties. Men su kiekvienu darbeliu atrodo vis geriau ir geriau. Bet tobulėti man dar oi, oi blush2.gif
Lauksim delfinų pasirodymo mirksiukas.gif
Atsakyti