Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Cioce, katukas - liuks thumbup.gif Nuotaikingas, spalvingas thumbup.gif Ir dar ant prijuostės atsidurs thumbup.gif Aš pati ieškau pardavime prijuostės kokios, reikės gal ką irgi nudygsniuoti papuošimui hihihi.gif

Libaja, graži kavos mergaičiukė 4u.gif Ir siuvinėta ant tos spalvingos kanvos - įdomiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2008 10 17, 21:15)
Rugseje, as toki pat angela Love me not esu pardavusi smile.gif

jei tai darbas (angelas) kur tavo duotoj nuorodoj, tai maniskis didesniu gabaritu ir siuvinetas pagal originalia versija, nors burbulai tai isvis didelis darbas ir pilnai uzpildyta visi langeliai, nesiryzciau as atsisveikint su savo darbais, perdaug sirdi skaudetu blush2.gif
pardavimas dar turbut priklauso ir nuo zmogaus bruozu... as geriau i dezes sukrausiu, bet neparduosiu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2008 10 17, 18:43)
Planuoju ant prijuostės prisiūti, tik reiks gražū baltą prijuostę nusipirkti- bus švenčių metu kuo virtuvėje pasipuošti  tongue.gif

thumbup.gif fainas katiniukas ir gerai sugalvota, kai pridiksniuosi, pasirodik su visa prijuoste mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit kuri nors man paaiskinti kaip is sios svetaines galima issisaugoti schemas? kaip jas nukopihuoti?
http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-UOr
nes leidzia tik tinklapi irasyti o issisaugoti schemos taip kaip as saugoju (save As...) man nealaiedzia schmoll.gif buciau dekinga jei kuri nors paaiskintu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(seteriuke @ 2008 10 18, 11:19)
Gal galit kuri nors man paaiskinti kaip is sios svetaines galima issisaugoti schemas? kaip jas nukopihuoti?
http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-UOr
nes leidzia tik tinklapi irasyti o issisaugoti schemos taip kaip as saugoju (save As...) man nealaiedzia schmoll.gif  buciau dekinga jei kuri nors paaiskintu ax.gif  4u.gif

Po pasirinkta nuotraukėle pasirink apačioje "сохранить оригинал". Atidarys originalų dydį, o ten jau leis išsisaugoti pagal tavo būdą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lily* @ 2008 10 18, 12:46)
Po pasirinkta nuotraukėle pasirink apačioje "сохранить оригинал". Atidarys originalų dydį, o ten jau leis išsisaugoti pagal tavo būdą 4u.gif

Aciu labai friends.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 18, 10:26)
jei tai darbas (angelas) kur tavo duotoj nuorodoj, tai maniskis didesniu gabaritu ir siuvinetas pagal originalia versija, nors burbulai tai isvis didelis darbas ir pilnai uzpildyta visi langeliai, nesiryzciau as atsisveikint su savo darbais, perdaug sirdi skaudetu  blush2.gif
pardavimas dar turbut priklauso ir nuo zmogaus bruozu... as geriau i dezes sukrausiu, bet neparduosiu blush2.gif  lotuliukas.gif

Labutis,
Aš taip pat pardavimui negaliu siuvinet, bet kaip nekaista išdovanoju laisva ranka. 4u.gif O kaip malonu dovanoti žmonems, kurie moka priimt tavo siuvinetą dovaną ir nuoširdžiai džiaugias ja. Tada ir darbas/laikas atrodo ne veltui darytas/gaištas.
rolleyes.gif
Atsakyti
Kur Kaune galima įsigyti DMC siūlų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 10 18, 14:08)
Kur Kaune galima įsigyti DMC siūlų? g.gif

Daug kur, Senamiesty yra Geros akys parduotuve. Savanoriuose prie Hiper maximos yra Casa lana.
Atsakyti
QUOTE(egle.k @ 2008 10 18, 08:37)
libaja

Grazus darbas  thumbup.gif .Galima butu suzinoti kokio dydzio gavosi,ant kokios kanvos siuvinejai(nr.) ,o shema aiskia turi ?? rolleyes.gif Manes ir uzsiprase  sio darbelio,bet shema nelabai aiski, na iskaitoma,bet sakau gal kas turi aiskesne g.gif

Siuvinėjau ant 14 kanvos. Gavosi nemažas, rėmas 30x40, tai vos tilpo. Norėtųsi didesnio. O schemą ėmiau iš čia.

QUOTE(IngaKo @ 2008 10 18, 09:27)
Libaja, grazi ta kavos moteryte ir labai graziai foto padaryta. Esu maciusi toki pat issiuvineta, bet dar su garais, kylanciais is puodelio. Man asmeniskai efektingiau su tais garais atrodo. Be tgrazu ir be ju smile.gif Gal kada issiuvinesiu ir i savo virtuve sita kavine moteryte.

Čia pas save namie fotkinau,. Bet kaip ji pas šeimininkus atrodo wub.gif Tokioj sienos nišoj apšviestoj. O dėl garų tai jo, labai reiktų... Kadangi dar porą tai tikrai siuvinėsiu, galvoju, gal kokiais karoliukais pažaist ar dar ką sumąstysiu bigsmile.gif

Ačiū visom už įvertinimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 10 18, 10:50)
thumbup.gif  fainas katiniukas ir gerai sugalvota, kai pridiksniuosi, pasirodik su visa prijuoste  mirksiukas.gif

Būtinai mirksiukas.gif
Tik vat kur rast gražių prijuosčių g.gif Gal kuri matėt kur nors?
Atsakyti
Visokie grožiai:
http://allinna.gallery.ru/?albums=1
http://lunaticlun.gallery.ru/?albums=1
Atsakyti