Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 17, 11:42)

Dar jei Rugseje pabaigs savo drugelius galesiu ta pati pasakyti  ax.gif

teisingai pasakei - jei iveiks smile.gif , tikekimes... reiks stengtis ir nepavest manim tikinciu 4u.gif
IngaKo -tikrai ispudingi burbulai, nezinau ka tau pasiule, bet as uz savo angela Love me not , kai paprase pasakyt kaina kiek, pasakiau- naujas feraris lotuliukas.gif , jei atsirastu toks zmogus kuris pirktu uz tokia kaina -parduociau, o kitaip tik laaaabai geram zmogui padovanociau
Atsakyti
Rugseje, as toki pat angela Love me not esu pardavusi smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, bandysiu atsakyti kas buvo arciausiai tiesos...
QUOTE(IngaKo @ 2008 10 16, 22:38)
Egle.k, siuvineji turbut moteryte,kuri laiko ant delno vyriuka smile.gif

Pataikei i desimtuka clap.gif Tikriausiai buvo lengva atspeti nes maciau kad pati si paveiksliuka siuvinejiai,nes tikrai nemaniau kad kazkas gales taip tiksliai pataikyti g.gif

QUOTE(Tomienė @ 2008 10 16, 23:49)
Man panašu į jūros arkliuką  hihihi.gif

nono.gif

QUOTE(giedress @ 2008 10 16, 23:56)
hm mastau.gif man tai arba į plaukų sruogą, arba į aitvarą ax.gif (sakyčiau, plačiai užsimojau hihihi.gif)

Plauku sruoga - taip thumbup.gif ,bus moters veidas sonu ir nusileidusi plauku garbana ir delne vyrukas.....

QUOTE(ruci @ 2008 10 17, 09:14)
Man lyg merginos profilis matosi... g.gif

dar merginos nesimato ....bet ji tikrai bus

QUOTE(Džeinė @ 2008 10 17, 10:50)
biggrin.gif  man i povą panašu

tikrai ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 17 spalio 2008 - 20:24
QUOTE(IngaKo @ 2008 10 17, 21:15)
Rugseje, as toki pat angela Love me not esu pardavusi smile.gif

Tai gal išduosi, kiek uždirbi už tokius darbus bigsmile.gif
Atsakyti
Tiksliai nepasakysiu, bet skaiciuoju mazdaug tokiu principu, kad kryziukas 3 centai smile.gif
Atsakyti
Na, kavos mergaitė jau padovanota. O jau išmyluota ir išgirta, kad ryt pradėsiu kitą tokią siuvinėt kitoms įkurtuvėms ax.gif ]
Va pasirodau

user posted image
Atsakyti
Nu bet jūsų darbeliai blink.gif griūk negyvas doh.gif milijonų verti drinks_cheers.gif

O va aš pradėjau siuvinėti pirmąjį darbelį - batukus, gruodį gimsiančiai draugų mergytei padovanosiu blush2.gif ax.gif Vyras vis ateina, pasižiūri, sako įveiksi? hihihi.gif netiki, kad siuvinėju hihihi.gif ryt gal parodysiu, kiek "prisidirbau", tik va vienos spalvytės neradau unsure.gif
Atsakyti

Labutis,
Kaip malonu ziuret ir dziaugtis jusu, fantastisko grozio ir kantrybes, darbais!!! Saunuoles!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tavo, Cioce, darbelis taip pat labai fainutis. Toks linksmas! Mano dukrai jis laabai patiko!!! bigsmile.gif
Tavo, Libaja, kavos mergaite tai tikrai nuostabi!!! Ir nuotrauka graziai padaryta. mirksiukas.gif
O as kazkaip jau senai adatos neturejus rankose. Vis laiko nerandu- tai sis tai tas. verysad.gif
Belieka dziaugtis jusu darbais.

Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 10 17, 22:50)
Na, kavos mergaitė jau padovanota. O jau išmyluota ir išgirta, kad ryt pradėsiu kitą tokią siuvinėt kitoms įkurtuvėms  ax.gif ]
Va pasirodau

wub.gif darbas thumbup.gif
Atsakyti
libaja

Grazus darbas thumbup.gif .Galima butu suzinoti kokio dydzio gavosi,ant kokios kanvos siuvinejai(nr.) ,o shema aiskia turi ?? rolleyes.gif Manes ir uzsiprase sio darbelio,bet shema nelabai aiski, na iskaitoma,bet sakau gal kas turi aiskesne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 18 spalio 2008 - 07:38
Libaja, grazi ta kavos moteryte ir labai graziai foto padaryta. Esu maciusi toki pat issiuvineta, bet dar su garais, kylanciais is puodelio. Man asmeniskai efektingiau su tais garais atrodo. Be tgrazu ir be ju smile.gif Gal kada issiuvinesiu ir i savo virtuve sita kavine moteryte.
Atsakyti
QUOTE(egle.k @ 2008 10 18, 08:37)
bet shema nelabai aiski, na iskaitoma,bet sakau gal kas turi aiskesne g.gif

Gal šita bus aiškesnė
user posted image
Atsakyti