Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Oho kokia diskusijaverda. Na, kas liečia rankų darbą tai tikrai galiu pasakyti kad jis užsienyje vertinamas 5, 6 kartus daugiau negu Lietuvoje. Pačiai ne kartą teko su tuo susidurti, vat ir Lietuvoje žmonės pradėjo kitaip į tai žiūrėti. O darbelis tai tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
Na ir as pasisakysiu sia tema. Mano gera drauge gyvena Amerikoj ir grizusi pasidalino patirtim. Taigi pvz. Amerikoj, nelabai kas pirks brangiai. Nes, anot jos, dazniausiai tokius paveikslus perka vyresnio amziaus moteriskes. Tokios paprastai turi namu tvarkytoja is Kinijos, Filipinu ar pan. O sios moka viska ir siuvineti, ir nerti vaseliu ... Ir viska padaro gerokai pigiau negu pvz. as prasau uz savo paveikslus. Tai va uzsienis uzsieniui nelygus mirksiukas.gif

Nesenai teko matyti Kaune amatu mugej moteris pardavinejo siuvinetus paveiklus. Dideliu paveikslu kainos su reminimu buvo 60-200 lt. Kazkaip net nemagu pasidare, kad taip nupiginta. Pakalbejau su ta moterele,tai jai visas schemas atspausdintas ant kanvos su siulais atsiuncia is Kanados, nezinau kiek jai tai kainuoja, kad su darbu ji uz paveikslus gali paprasyti 60 lt. g.gif Siaip paveikslai tokie griozdiski, bet issiuvineta kruopsciai. Ir kiek teko su ja kalbetis ir kiek teko paciai matyti, paveikslais domisi daugiausia vyresnio amziaus zmones, kurie paprastai negali sau leisti pirkti brangiai. 4u.gif
Nezinau g.gif i tema as cia parasiau ar ne lotuliukas.gif , bet norejosi issikalbeti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 17 spalio 2008 - 17:04
Įsikišiu ir aš ax.gif
Nesuprasi tų užsieniečių, turbūt priklauso ir nuo tautos, kultūros, išsilavinimo lygio... Negalim teigti, kad užsienyje už rankų darbus dideli pinigai. Labai senais laikais (kai aš dar buvau paauglė) giminės atsiųsdavo iš Amerikos siuntinius. Tikrai nemažai daiktų buvo rankų darbo (drabužiai, staltiesės...).
Dabar, kai mama gauna siuntas (čia jau ne iš Amerikos), tai ir pati stebisi tiek daug visko rankų darbo. Ir tikrai kokybiškų (kas rankų darbo ji specas ax.gif ).
Atsakyti
Ir man labai įdomu, kiek už tokį darbą pinigėlių Lietuvoj moka g.gif juk vien medžiagos apie 200 lt kainuoja g.gif o dar darbo metams doh.gif
Atsakyti
O IngaKo darbas, jau sakiau be žodžių. Man tai turbūt, būtų gaila, kitiems duoti blush2.gif Na tiksliau parduoti. Nes toks neįkainuojamas, atrodo
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 10 17, 18:21)
Įsikišiu ir aš ax.gif
Nesuprasi tų užsieniečių, turbūt priklauso ir nuo tautos, kultūros, išsilavinimo lygio... Negalim teigti, kad užsienyje už rankų darbus dideli pinigai.

Rankų darbas labiausiai vertinamas Vokietijoje, Austrijoje, Šveicarijoje. va ten tai kainos normalios thumbup.gif
O Lietuvoj pastovi, pasigroži, paaikčioja, bet kai sužino kainą, tai kažkaip ir paveikslas nebe toks gražus pasidaro doh.gif Žodžiu skrudžai tongue.gif

O dabar pademonstruosiu paskutinį savo darbelį. Aišku po IngaKo šedevro juokingas jis, bet ką jau padarysi biggrin.gif
user posted image
Tik atsiprašau, neišlygintas, bet labai jau skubėjau parodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2008 10 17, 18:42)
Rankų darbas labiausiai vertinamas Vokietijoje, Austrijoje, Šveicarijoje. va ten tai kainos normalios  thumbup.gif
O Lietuvoj pastovi, pasigroži, paaikčioja, bet kai sužino kainą, tai kažkaip ir paveikslas nebe toks gražus pasidaro  doh.gif Žodžiu skrudžai  tongue.gif

O dabar pademonstruosiu paskutinį savo darbelį. Aišku po IngaKo šedevro juokingas jis, bet ką jau padarysi  biggrin.gif
Tik atsiprašau, neišlygintas, bet labai jau skubėjau parodyti  blush2.gif

labai mielas katinas mirksiukas.gif O siaip Autrijoj tai paciai teko matyti, kad uz pinigine pasiuvineta kurios dydis 10*20 cm norejo 150 Euru, o i paveikslu kaina net nedrisau ziureti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 17 spalio 2008 - 17:51
O dabar pademonstruosiu paskutinį savo darbelį

Skaniai pavalgęs katinas biggrin.gif labai mielas thumbup.gif

Kabinsi virtuvėj? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 17 spalio 2008 - 17:55
Na tik jau nereikia dabar pradet saves menkint su mazesniais darbeliais. labai fainuolis katinas smile.gif
Burbulu uzsakove yra lietuve gyvenanti uzsienyje ir pati uzsiimanti siuvinejimu, bet tik maziukus darbukus ji siuvineja, uz tai ir ieskojo, kas galetu issiuvinet toki dideli. O man paciai smalsu buvo, ar iveikciau toki didziuli, bet man labai patiko ji siuvinet.
Atsakyti
O aš kažkaip nedrįstu siuvinėti pardavimui- nei kainą mokėčiau nusistatyti, o ir per daug kritiškai vertinu savo darbus- vis nepakankamai geri atrodo, kad pinigus prašyčiau. Tai ir siuvinėju dovanoms- juk dovanotam arkliui į dantis nežiūri
hihihi.gif Nors kol kas visi dovanoti darbeliai kabo garbingiausiose vietose ax.gif
Atsakyti
Rankų darbas labiausiai vertinamas Vokietijoje, Austrijoje, Šveicarijoje. va ten tai kainos normalios  thumbup.gif
O Lietuvoj pastovi, pasigroži, paaikčioja, bet kai sužino kainą, tai kažkaip ir paveikslas nebe toks gražus pasidaro  doh.gif Žodžiu skrudžai  tongue.gif

O dabar pademonstruosiu paskutinį savo darbelį. Aišku po IngaKo šedevro juokingas jis, bet ką jau padarysi  biggrin.gif

Tik atsiprašau, neišlygintas, bet labai jau skubėjau parodyti  blush2.gif

oi kokis mielas katukas wub.gif thumbup.gif ir nenuvertink savęs taip negalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 10 17, 18:55)
Skaniai pavalgęs katinas biggrin.gif labai mielas thumbup.gif

Kabinsi virtuvėj? bigsmile.gif

Planuoju ant prijuostės prisiūti, tik reiks gražū baltą prijuostę nusipirkti- bus švenčių metu kuo virtuvėje pasipuošti tongue.gif
Atsakyti