Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rasiux- @ 2008 10 17, 12:19)
"Damą su šermuonėliu" turiu žurnale- jei per dieną nieks neras nuorodos (tikrai kažkur  internete mačiau)- nuskanuosiu ir įdėsiu.

Aš kažkur buvau radusi, atsisiunčiau, bet ten trūksta antro schemos lapo cry.gif Taip, kad man nedaug reikia tik vieno lapo ax.gif aassttaa1@gmail.com
Būčiau labai dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
Rasiux, vadinasi nesuklydau biggrin.gif atsimenu siuos burbulus, grazus 4u.gif

IngaKo, nera uz ka dekoti, darbas labai labai vertas pagyru 4u.gif o dabar dar karta apsalau - ne sau??? blink.gif blink.gif na, tas uzsakymas manau uz pinigus ... nes uz toki darba tikrai 1000 maziausiai imti reiktu ... uzsieny aplamai afigienus pinigus sumoketu doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 17, 14:23)
Rasiux, vadinasi nesuklydau  biggrin.gif atsimenu siuos burbulus, grazus  4u.gif

IngaKo, nera uz ka dekoti, darbas labai labai vertas pagyru  4u.gif o dabar dar karta apsalau - ne sau???  blink.gif  blink.gif na, tas uzsakymas manau uz pinigus ... nes uz toki darba tikrai 1000 maziausiai imti reiktu ... uzsieny aplamai afigienus pinigus sumoketu  doh.gif  drinks_cheers.gif

Kaip už metų darbą tai ir 1000 mažai doh.gif Man būtų sunku su juo išsiskirti schmoll.gif Įspūdingi ne tik išmatavimai, bet ir pats piešinys gražus, kaip kažkuri minėjo - nenuvalkiotas. O kai įsirėmins tai turbūt visos nuo kėdžių nugriūsim swoon.gif
Atsakyti
Milka, as ir sakiau, kad nenuvalkiotas ...ir man beje irgi butent labai vaizdas grazus, zinoma ne tik dydyje esme ... biggrin.gif
kad vertas daugiau ..kur ten daugiau, ZYMIAI daugiau, tai cia neabejotina, abejotina ar Lietuvoje kas pasiruoses moketi daugiau ... uztai ir sakau (buvau Vokietijoj tokiu darbu pardej ir maciau kainas) kad uzsieny suplotu nezmoniskus pinigus uz toki .. doh.gif
O skirtis toki issiuvinejus ... g.gif as irgi nei uz ka schmoll.gif schmoll.gif biggrin.gif ir uz kelias stukes neatiduociau jokiais budais lotuliukas.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 17, 13:55)
Milka, as ir sakiau, kad nenuvalkiotas ...ir man beje irgi butent labai vaizdas grazus, zinoma ne tik dydyje esme ...  biggrin.gif
kad vertas daugiau ..kur ten daugiau, ZYMIAI daugiau, tai cia neabejotina, abejotina ar Lietuvoje kas pasiruoses moketi daugiau ... uztai ir sakau (buvau Vokietijoj tokiu darbu pardej ir maciau kainas) kad uzsieny suplotu nezmoniskus pinigus uz toki ..  doh.gif
O skirtis toki issiuvinejus ... g.gif as irgi nei uz ka  schmoll.gif  schmoll.gif  biggrin.gif ir uz kelias stukes neatiduociau jokiais budais  lotuliukas.gif  schmoll.gif

Bet jei kaina pakabinta, tai nereiškia, kad kas nors perka už tokią kainą.
Atsakyti
eMar, nesutinku schmoll.gif kaina ne ant vieno darbo pakabinta, o ant visu ... nereisia, kad ant vienu kabo 500 EUR, o ant kitu 10 EUR biggrin.gif tada butu logiska teigti, kad nebutinai turi pirkti ...
toliau, jei kainos visu darbu tokios, bet ju niekas neperka, nematau tikslo ir sansu tokiai parduotuvei egzistuoti ... smile.gif
trecia, nuo seniai zinoma, kad ranku darbas ypatingai vertinamas ...
Beje, pamirsau ..turiu realiu pavyzdziu, kai vienos nerta skraiste paeme uz DIDELE suma uzsienyje, nors ji nepalanavo jos parduoti schmoll.gif kitas uz ranku darbo medzio baldus planavo paimti 1000 lt, visumoj gavo 6000 lt. ... manau akivaizdus skirtumai ... smile.gif
manau ir Lietvuoje situacija keicias ... buvo laikas ieskojau originalaus geliu stovo ...didelio ... perverciau persiekojau bele kiek parduotuviu ir tinklapiu .. buciau radus, buciau mokejus daug smile.gif yra zmoniu, kurie perkasi laukui (beje, niekuo neissiskiriancias lempas) uz 12000 uz vnt, taip kad manau gal per ilgesni laika nei svetur bet toks darbas tikrai rastu pirkeja ir cia smile.gif (na, gal ne dabar kai neaisku kas arteja) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog3: 17 spalio 2008 - 14:19
Sveikos merginos,
labai reikia jusu pagalbos.Ar galetumete atsiusti nuoroda kur gali parasyti zodi ir paskui gali pasirinkti koki nori srifta siuvineti.
Busiu labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 17, 15:10)

trecia, nuo seniai zinoma, kad ranku darbas ypatingai vertinamas ...
Beje, pamirsau ..turiu realiu pavyzdziu, kai vienos nerta skraiste paeme uz

manau, kad vertinamas ne tiek rankų darbas, kiek kūrybinis smile.gif
Atsakyti
sveikutes.noriu paprašyti jūsų pagalbos.siuvineju besmegeni,schema dariausi pati per programa,bet va burna gaunasi kažkokia ne tokia.gal galit patarti kaip ja ištaisyti?

user posted image
Atsakyti
winia, na galbut ... g.gif bet vel, pvz pas mane daugelis aplinkiniu suzino, kad siuvineju ir sak "netureciau nei uz ka kantrybes" schmoll.gif cia vienas dalykas ...kitas dalykas, as nezinau ar pati sugebeciau toooki paveiksla issiuvineti ... tad vis delto lieku prie nuomones, kad ranku darbas vertinamas, nesvarbu ar tai tavo idejos ar skolintos .. smile.gif
zinoma, jei vienas ir tas pats paveikslas kabos pas mane, mano mama, sese, darbe, pas drauge, tai bus kicas ... tik netikiu, kad netgi is cia esanciu dauguma galetu issisiuvineti toki paveiksla smile.gif
Atsakyti
Pas vienus pažįstamus miegamąjam kabo siuvinėtas peizažas. Nemažas irgi, kokių 50x80 gal. Vokiečiai pamatę iškart siūlė 5000 Lt., būtų ir daugiau davę pasiderėjus, bet šeimininkai nė už ką nepardavė.

Ką tik baigiau Kavos merginą. Už valandos ji iškeliaus pas draugę, į naują namą dovanų. Nuotraukas įkelsiu vėliau, dabar baterkės fotiko mirė hihihi.gif
Atsakyti
Oj uzvire diskusija del mano darbo smile.gif Uz 1000 Lt tikrai nebuciau apsiemusi siuvinet. O del to ,kad vieni moka daugiau, o kiti nevertina ranku darbo tai cia begaline diskusija. Kiek zmoniu, tiek nuomoniu.
Atsakyti