As taip noreciau jum parodyt kaip savo katuke siuvineju, jau ipusejau darbeli, bet kazkaip nelabai susigaudau kaip cia ta foto ikelt
o jinai vakar isisuko man i siulus ir kaip prisizaide, kad paskui vos atsirinkau kas kaip ir prie ko trype ant savo atvaizdo kaip briedis, vos spejau isgelbet sedevra
o jinai vakar isisuko man i siulus ir kaip prisizaide, kad paskui vos atsirinkau kas kaip ir prie ko trype ant savo atvaizdo kaip briedis, vos spejau isgelbet sedevra
QUOTE(egle.k @ 2008 10 16, 20:04)
dabar siuvineju...paspeliojimui....
man i povą panašu
QUOTE(libaja @ 2008 10 16, 20:07)
O kuri iš jūsų siuvinėjot tokią abstrakciją iš burbulų spalvotų? Šiandien siuvinėdama prisiminiau, kad gražu ten labai buvo, bet senokai rodyta. Įdomu, kaip tas procesas?
Burbulai auga tik ne taip greitai kaip norėtųsi- prisiėmiau visokių papildomų darbų (labai jau godi pinigams esu ), tai biškį užstriginau.
Bet raportuoju- 2 mėn rezultatas:
Sveikutės
Gal kuri turit Mona lizos schemutę, prašyčiau atsiųsti lina232@gmail.com
Gal kuri turit Mona lizos schemutę, prašyčiau atsiųsti lina232@gmail.com
O tai nei viena neaturit ereliu siuvineimo schemu?
Sveikos, auksarankes senokai berasiau, nors skaitau visa tema is eiles ... ir paveikslus ziuriu, taip sakant semiuos ikvepimo, kad paciai upas nepraeitu
visu paveikslai super sioje temoje ...
Istrigo sizikes mamos paveikslai ... perduok, kad saunuole ji!!!
Inga Ko, ne taip mazai laiko jau as seku sia siuvinejimo tema ... maciau tikrai daug ir graziu darbu ... nu bet TAVISKIS, kuris bebaiginejamas .... ateme zada tiesiogine ta zodzio prasme visu pirma man jis nerealiai grazus pasirode, toks nenusivalkiojes ir nepabodes, nes bent jau as niekur jo nemaciau ..visu antra, kas liecia darbo dydi, tai as is viso patyliu
Zodziu tikrai nuosirdziai sakau, kad tai pats ispudingiausias mano matytas siuvinejamas paveikslas
Dar jei Rugseje pabaigs savo drugelius galesiu ta pati pasakyti
SAUNUOLE ir butinai parodyk kai bus iremintas ...
beje, tu cia ji sau siuvineji?
Rasiux, beje tavo burbulai irgi labai idomiai atrodo ... koks galutinis variantas turi buti? tu pati dareisi schema ar as klystu ... grazus, man abstrakcijos irgi patinka
visu paveikslai super sioje temoje ...
Istrigo sizikes mamos paveikslai ... perduok, kad saunuole ji!!!
Inga Ko, ne taip mazai laiko jau as seku sia siuvinejimo tema ... maciau tikrai daug ir graziu darbu ... nu bet TAVISKIS, kuris bebaiginejamas .... ateme zada tiesiogine ta zodzio prasme visu pirma man jis nerealiai grazus pasirode, toks nenusivalkiojes ir nepabodes, nes bent jau as niekur jo nemaciau ..visu antra, kas liecia darbo dydi, tai as is viso patyliu
Zodziu tikrai nuosirdziai sakau, kad tai pats ispudingiausias mano matytas siuvinejamas paveikslas
Dar jei Rugseje pabaigs savo drugelius galesiu ta pati pasakyti
SAUNUOLE ir butinai parodyk kai bus iremintas ...
beje, tu cia ji sau siuvineji?
Rasiux, beje tavo burbulai irgi labai idomiai atrodo ... koks galutinis variantas turi buti? tu pati dareisi schema ar as klystu ... grazus, man abstrakcijos irgi patinka
Mano burbulai turės atrodyti daugmaž taip
.
Šiek tiek skirsis, nes siūlus renku pati (pas mus nėra pirkti nei vienos normalios rūšies). O schemą pasidariau su Stitch art easy programa. Paveikslo dydis bus 30x40 cm.
Dabar kliedžiu kontūriniais rojaus paukščiais ant suraizgytų gėlių šakų. Schemą jau pasidariau- atrodo neblogai. Bet siūlų nei vienos normalios spalvos pirkti neradau (galvoju siuvinėti rudus, kad derėtų prie kambario sienų), tai teks pradėt pirkti internetinėse...
.
Šiek tiek skirsis, nes siūlus renku pati (pas mus nėra pirkti nei vienos normalios rūšies). O schemą pasidariau su Stitch art easy programa. Paveikslo dydis bus 30x40 cm.
Dabar kliedžiu kontūriniais rojaus paukščiais ant suraizgytų gėlių šakų. Schemą jau pasidariau- atrodo neblogai. Bet siūlų nei vienos normalios spalvos pirkti neradau (galvoju siuvinėti rudus, kad derėtų prie kambario sienų), tai teks pradėt pirkti internetinėse...
QUOTE(seteriuke @ 2008 10 17, 12:05)
O tai nei viena neaturit ereliu siuvineimo schemu?
Hm, erelis ir gan gražus, yra paskutiniam "Siuvinėju kryželiu" numery. Kaip tik šiandien mačiau, kad dar tikrai yra šis žurnaliukas prekyboj, taip kad prašom pasidairyti ten
"Damą su šermuonėliu" turiu žurnale- jei per dieną nieks neras nuorodos (tikrai kažkur internete mačiau)- nuskanuosiu ir įdėsiu.