giedress, daili kavos mergaitė
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 07, 09:29)
Rugseje, o man baisiai idomu kaip tavo paveikslas tas,kur avatare buvo juda i prieki? ar juda aplamai?
baisiai gerai pasleptas spintoj
pakavojau drugelius visam laikui(?) arba kol pasiilgsiu, dabar sturmuoju undine ir sunuko dinozaurus, jauciu kad lupsiu is spintos drugelius pabaigus siuos 2 darbus
QUOTE(Sinuhas @ 2008 10 07, 20:34)
Parašiau, kad ištrintų
Didelis dėkui
QUOTE(giedress @ 2008 10 07, 21:06)
Labas vakaras
Kaip visada, keli namučiai Ką darysi... O aš šiandien pasiėmiau savo kavos mergaitę įrėmintą Esu visai patenkinta rėminimu. Dar MB išgyrė rėmelį Prašom, įvertinkit
Kaip visada, keli namučiai Ką darysi... O aš šiandien pasiėmiau savo kavos mergaitę įrėmintą Esu visai patenkinta rėminimu. Dar MB išgyrė rėmelį Prašom, įvertinkit
Pasakiau sau, kad daugiau nebekursiu, nes visad pridirbu
Įrėminta nuostabiai, rėmas labai gražiai parinktas.
etaeta ar reikia dar mažų skaičių?
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 08, 08:30)
baisiai gerai pasleptas spintoj
pakavojau drugelius visam laikui(?) arba kol pasiilgsiu, dabar sturmuoju undine ir sunuko dinozaurus, jauciu kad lupsiu is spintos drugelius pabaigus siuos 2 darbus
Laaaaaaaaaaabai šaunu kad visdėlto lupsi ir darysi tuos drugelius siunčiu tau palaikymą
Laba,
turiu schemą, tačiau be spalvų rakto gal kas turit pilną komplektuką?
turiu schemą, tačiau be spalvų rakto gal kas turit pilną komplektuką?
visoms didelis ačiū už nuomonę
Dėl dūmelio tai Aš visai negaliu nei kurti, nei interpretuoti savaip. Man schema prieš akis yra viskas. Nes kai pati ką nors dakuriu, tai po to net gėda kam pasirodyt
Su rėmeliu gavosi taip, kad kito rudos spalvos rėmo nebuvo Rinkausi vieną iš vieno
Dėl dūmelio tai Aš visai negaliu nei kurti, nei interpretuoti savaip. Man schema prieš akis yra viskas. Nes kai pati ką nors dakuriu, tai po to net gėda kam pasirodyt
Su rėmeliu gavosi taip, kad kito rudos spalvos rėmo nebuvo Rinkausi vieną iš vieno
QUOTE(Leita @ 2008 10 08, 09:24)
Laba,
turiu schemą, tačiau be spalvų rakto
turiu schemą, tačiau be spalvų rakto
Koks mielas, kazkaip nematytas
QUOTE(giedress @ 2008 10 08, 09:33)
Pas mane tas pats buvo kai penktadienį nešiau paukščius rėmint. Jokie rėmai netiko. Tai pagalvojau, kad reik rinkt spalvą pagal šakelę ant kurios tupi, ir tokie buvo tik vieni, tai ir paėmiau Bet pastaruoju metu liūdina, kad Pašilaičių "Rėminimo dirbtuvėse" reikia rinktis iš tokio mažo asortimento. O tūsint po kelias dirbtuves nesinori, ypač, kai jų rėminimo kokybė man tinka.
Pažiūrėsiu kaip mano paukščiai atrodys tuose rėmuose kur metras 44litai kainavo . Tai už abiejų rėminimą sumokėjau 144litus, nes dar dėjau pasportą baltą po darbu, kad linas baltas labiau išryškėtų
QUOTE(Čerčikas @ 2008 10 08, 06:45)
guli ir pas mane ji tolimuose planuose
Mano planų tolumas toks, kaip greit nusipirksiu medžiagą. Jaučiu jau sekmadienį pradėsiu Planuoju tokias net 3 siuvinėti: draugei ir brolienei įkurtuvėms, ir sau pagaliau
Na va , dar vienos pabaigtuves
QUOTE(etaeta @ 2008 10 08, 11:07)
Na va , dar vienos pabaigtuves
o gal gali įdėti, kaip atrodo iš arčiau? Šiaip gavosi tai laaaaaaaabai gražiai
QUOTE(giedress @ 2008 10 08, 11:11)
o gal gali įdėti, kaip atrodo iš arčiau? Šiaip gavosi tai laaaaaaaabai gražiai
na didesnes nuotraukos nenoriu kisti, nes isdarkys puslapi, kuri viena konkreciai domina, galesiu padidinti ta vieta ir ideti tik gabaleli.