Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

giedress, daili kavos mergaitė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 07, 09:29)
Rugseje, o man baisiai idomu kaip tavo paveikslas tas,kur avatare buvo juda i prieki?  g.gif ar juda aplamai?  g.gif  smile.gif

baisiai gerai pasleptas spintoj lotuliukas.gif
pakavojau drugelius visam laikui(?) arba kol pasiilgsiu, dabar sturmuoju undine ir sunuko dinozaurus, jauciu kad lupsiu is spintos drugelius pabaigus siuos 2 darbus

Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2008 10 07, 20:34)
Parašiau, kad ištrintų mirksiukas.gif

Didelis dėkui 4u.gif

QUOTE(giedress @ 2008 10 07, 21:06)
Labas vakaras 4u.gif
Kaip visada, keli namučiai biggrin.gif Ką darysi...  O aš šiandien pasiėmiau savo kavos mergaitę įrėmintą ax.gif Esu visai patenkinta rėminimu. Dar MB išgyrė rėmelį biggrin.gif Prašom, įvertinkit ax.gif

Pasakiau sau, kad daugiau nebekursiu, nes visad pridirbu doh.gif blush2.gif

Įrėminta nuostabiai, rėmas labai gražiai parinktas. thumbup.gif

etaeta ar reikia dar mažų skaičių?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 08, 08:30)
baisiai gerai pasleptas spintoj lotuliukas.gif
pakavojau drugelius visam laikui(?) arba kol pasiilgsiu, dabar sturmuoju undine ir sunuko dinozaurus, jauciu kad lupsiu is spintos drugelius pabaigus siuos 2 darbus

Laaaaaaaaaaabai šaunu kad visdėlto lupsi ir darysi tuos drugelius 4u.gif siunčiu tau palaikymą ax.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba,
turiu schemą, tačiau be spalvų rakto sad.gif gal kas turit pilną komplektuką?
user posted image
Atsakyti
visoms didelis ačiū už nuomonę aciuks.gif

Dėl dūmelio tai ax.gif Aš visai negaliu nei kurti, nei interpretuoti savaip. Man schema prieš akis yra viskas. Nes kai pati ką nors dakuriu, tai po to net gėda kam pasirodyt doh.gif

Su rėmeliu gavosi taip, kad kito rudos spalvos rėmo nebuvo biggrin.gif Rinkausi vieną iš vieno thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedress: 08 spalio 2008 - 08:35
QUOTE(Leita @ 2008 10 08, 09:24)
Laba,
turiu schemą, tačiau be spalvų rakto

Koks mielas, kazkaip nematytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 10 08, 09:33)

Su rėmeliu gavosi taip, kad kito rudos spalvos rėmo nebuvo biggrin.gif Rinkausi vieną iš vieno thumbup.gif

Pas mane tas pats buvo kai penktadienį nešiau paukščius rėmint. Jokie rėmai netiko. Tai pagalvojau, kad reik rinkt spalvą pagal šakelę ant kurios tupi, ir tokie buvo tik vieni, tai ir paėmiau smile.gif Bet pastaruoju metu liūdina, kad Pašilaičių "Rėminimo dirbtuvėse" reikia rinktis iš tokio mažo asortimento. O tūsint po kelias dirbtuves nesinori, ypač, kai jų rėminimo kokybė man tinka.

Pažiūrėsiu kaip mano paukščiai atrodys tuose rėmuose kur metras 44litai kainavo doh.gif . Tai už abiejų rėminimą sumokėjau 144litus, nes dar dėjau pasportą baltą po darbu, kad linas baltas labiau išryškėtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 10 08, 06:45)
guli ir pas mane ji tolimuose planuose biggrin.gif

Mano planų tolumas toks, kaip greit nusipirksiu medžiagą. Jaučiu jau sekmadienį pradėsiu bigsmile.gif Planuoju tokias net 3 siuvinėti: draugei ir brolienei įkurtuvėms, ir sau pagaliau blush2.gif
Atsakyti
Na va , dar vienos pabaigtuves 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 08, 11:07)
Na va , dar vienos pabaigtuves  4u.gif

o gal gali įdėti, kaip atrodo iš arčiau? ax.gif Šiaip gavosi tai laaaaaaaabai gražiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 10 08, 11:11)
o gal gali įdėti, kaip atrodo iš arčiau? ax.gif Šiaip gavosi tai laaaaaaaabai gražiai thumbup.gif

na didesnes nuotraukos nenoriu kisti, nes isdarkys puslapi, kuri viena konkreciai domina, galesiu padidinti ta vieta ir ideti tik gabaleli.
Atsakyti