Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Aš irgi jau Kalėdoms ruoštis pradėjau - tiksliau kol kas Adventui - pradėjau siuvinėti va šitą Advento kalendorių

http://www.sewandso........=44586&ww=1
Atsakyti
Merginos, kaip jūs ieškote siuvinėjimo schemų šitame puslapyje? blink.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Jau senai cia lankiausi ax.gif Visu darbeliai laaabai grazus wub.gif Na ir as jau po truputi su savo arteju link pabaigos rolleyes.gif Ir turiu prasyma blush2.gif 4u.gif gal turit siuvinejimo schemu su ereliais? blush2.gif ax.gif 4u.gif buciau dekinga ax.gif
Ir gal galit kas paaiskintkaip is sito puslapio issisaugoti schemas? ax.gif 4u.gif
http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-UOr

O kur butu galima daugiau rasti advento kalendoriu? g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seteriuke: 16 spalio 2008 - 11:30
QUOTE(cacukas @ 2008 10 16, 10:03)
Labukas, uch kažkaip senokai buvau čia užsukusi, po truputį gimsta metrikas leliukui, dabar kaimynka užsimanė paveikslo su saulėgražomis.

tik ŠITOS nesiuvinėk, nes nelabai kas panašaus į originalą gausis mirksiukas.gif bus labai blyški ir tarsi išplaukusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lily* @ 2008 10 16, 11:25)
Merginos, kaip jūs ieškote siuvinėjimo schemų šitame puslapyje? blink.gif

Va va, ir man iškilo toks klausimas g.gif

Pasirodau dar vieną savo darbelį- dovanotas tetai gimtadienio proga (nuotrauka daryta telefonu, todėl neryški)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 10 16, 12:54)
tik ŠITOS nesiuvinėk, nes nelabai kas panašaus į originalą gausis  mirksiukas.gif bus labai blyški ir tarsi išplaukusi  mirksiukas.gif

Dėkui, kad perspėjai. mirksiukas.gif 4u.gif Mane depresija paskui užpuola, jei labai stipriai skiriasi nuo originalo... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2008 10 16, 12:58)
Va va, ir man iškilo toks klausimas  g.gif

Pasirodau dar vieną savo darbelį- dovanotas tetai gimtadienio proga (nuotrauka daryta telefonu, todėl neryški)

user posted image

Labai gražu wub.gif Turiu silpnybę gėlėms... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 10 16, 12:11)
Dėkui, kad perspėjai.  mirksiukas.gif  4u.gif Mane depresija paskui užpuola, jei labai stipriai skiriasi nuo originalo...  doh.gif

kažkur turiu nuotrauką, kaip atrodo išsiuvinėtas, tai jei rasiu, įdėsiu rolleyes.gif

va, išsiuvinėtos atrodo taip:
user posted image

o čia kiti paskutiniai mano mamos siuviniai mirksiukas.gif
user posted image

ir antras angelas į kompaniją pirmajam
user posted image

va šitam į kompaniją hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 16 spalio 2008 - 12:35
sizike, kokie darbai wub.gif thumbup.gif

aš šiandien gavau savo rėmą iš sewandso clap.gif bet kaip greit atkeliavo blink.gif savaitgalį užsisakiau, pirmadienį gavau el.paštu patvirtinimą, kad išsiųstas, o šiandien jau į duris pasibeldė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 10 16, 14:16)
sizike, kokie darbai  wub.gif  thumbup.gif

čia ne aš siuvinėju hihihi.gif aš kitokius siuvinėju ir išvis labai mažai siuvinėju hihihi.gif bet mano mama yra didi siuvinėjimo fanė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 10 16, 14:27)
čia ne aš siuvinėju hihihi.gif aš kitokius siuvinėju ir išvis labai mažai siuvinėju hihihi.gif bet mano mama yra didi siuvinėjimo fanė  lotuliukas.gif

mačiau, kad ten tavo mamos mirksiukas.gif perduok jai pagyras biggrin.gif
Atsakyti
šiz, man tie rubuiliai celiulitiniai aneglai labai patinka thumbup.gif mielai tokius kur prie lovos pasikabinčiau, juokingi jie man labai, bet gerąja prasme biggrin.gif
Atsakyti
Labukas visoms darbstuolems 4u.gif darbai visu nuostabus bigsmile.gif
Atsakyti