Katinai super atrodo
zuikiniauskiene, labai dailus kalėdinis darbelis
Ačiū už pagyras visoms.
Saunuole merginos, labai grazus darbeliai
QUOTE(milka@ @ 2008 10 15, 18:06)
LauraSim, čia cituoju paukščiuko nuorodas su katinais ir jų schemomis
ačiukas jau užsisaugojau QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 10 15, 18:18)
Seniai jau rodžiausi čia, tai pasirodysiu, kaip ruošiuosi Kalėdoms:
labai gražus paveiksliukas o ten matosi raudona staltiesė- gal irgi kryžiuku siuvinėta
zuikiniauskiene pamačiau ir įsimylėjau , laaabai noriu schemutės ir jei turi dar ką panašaus, atsiųsk
QUOTE(etaeta @ 2008 10 15, 08:03)
Na as irgi neisiduriu iki skausmo ar kraujo, tiesiog nuo pastovaus siuvinejimo, oda pradeda serpetotis ant pirsto.
Ir man tas pats būna , specialiai pirštam krema naudoju "Neutrogena" , padeda
Katiniukai tikrai gražūs
QUOTE(LauraSim @ 2008 10 15, 18:12)
labai gražus paveiksliukas o ten matosi raudona staltiesė- gal irgi kryžiuku siuvinėta
aha, siuvinėta pernai.
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 15, 18:14)
zuikiniauskiene pamačiau ir įsimylėjau , laaabai noriu schemutės ir jei turi dar ką panašaus, atsiųsk
būtinai. Tik atsiųsiu greičiausiai ryt. Primink, jei pamirščiau į až.
QUOTE(etaeta @ 2008 10 15, 19:07)
Saunuole merginos, labai grazus darbeliai
Tikrai labai grazu
Oi, zuikiniauskiene, kaip gražu ir miela , tikrai Kalėdomis padvelkė
zuikiniauskienė labai saunus darbelis
Labukas, uch kažkaip senokai buvau čia užsukusi, po truputį gimsta metrikas leliukui, dabar kaimynka užsimanė paveikslo su saulėgražomis. Žiūrėjau čia
http://stitchfanclub...sbutterfly.html
bet nelabai ką gražaus radau. Visokiausių gražių gėlių pilna, o slaulėgražos tik keletas... Gal jūs ką nors turite savo lobynuose?
Juratere Ar jau gavai tą žurnalą "Uzory vyšyvok"? Tu lyg tai irgi prenumeravaisi? Aš dar kol kas negavau, nors spalio numerį turi atnešt.
http://stitchfanclub...sbutterfly.html
bet nelabai ką gražaus radau. Visokiausių gražių gėlių pilna, o slaulėgražos tik keletas... Gal jūs ką nors turite savo lobynuose?
Juratere Ar jau gavai tą žurnalą "Uzory vyšyvok"? Tu lyg tai irgi prenumeravaisi? Aš dar kol kas negavau, nors spalio numerį turi atnešt.
QUOTE(cacukas @ 2008 10 16, 11:03)
Man taip ir nedave paste uzsiprenumeruoti,-pasake,kad tik nuo kitu metu! Bet kai tu gausi,-butinai parasyk,kas ten gero
O saulegrazu reik pasiziureti,-turejau kazkur daug,jei nepainaikino puslapiu
Papildyta:
My Webpage
Perziurek,-cia lyg ir yra saulegrazu Paieskosiu dar.
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
My Webpage