Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Katinai super atrodo 4u.gif

zuikiniauskiene, labai dailus kalėdinis darbelis wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras visoms. 4u.gif
Atsakyti
Saunuole merginos, labai grazus darbeliai clap.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 10 15, 18:06)
LauraSim, čia cituoju paukščiuko nuorodas su katinais ir jų schemomis  4u.gif
ačiukas 4u.gif jau užsisaugojau ax.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 10 15, 18:18)
Seniai jau rodžiausi čia, tai pasirodysiu, kaip ruošiuosi Kalėdoms:
labai gražus paveiksliukas thumbup.gif o ten matosi raudona staltiesė- gal irgi kryžiuku siuvinėta rolleyes.gif
Atsakyti
zuikiniauskiene bigsmile.gif pamačiau ir įsimylėjau bigsmile.gif wub.gif , laaabai noriu schemutės ir jei turi dar ką panašaus, atsiųsk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 15, 08:03)
Na as irgi neisiduriu iki skausmo ar kraujo, tiesiog nuo pastovaus siuvinejimo, oda pradeda serpetotis ant pirsto.  smile.gif

Ir man tas pats būna ax.gif , specialiai pirštam krema naudoju "Neutrogena" , padeda smile.gif

Katiniukai tikrai gražūs wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2008 10 15, 18:12)
labai gražus paveiksliukas  thumbup.gif  o ten matosi raudona staltiesė- gal irgi kryžiuku siuvinėta  rolleyes.gif

aha, siuvinėta pernai. rolleyes.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 15, 18:14)
zuikiniauskiene bigsmile.gif  pamačiau ir įsimylėjau  bigsmile.gif  wub.gif , laaabai noriu schemutės ir jei turi dar ką panašaus, atsiųsk 4u.gif

būtinai. rolleyes.gif Tik atsiųsiu greičiausiai ryt. Primink, jei pamirščiau į až. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 15, 19:07)
Saunuole merginos, labai  grazus darbeliai  clap.gif

Tikrai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Oi, zuikiniauskiene, kaip gražu ir miela bigsmile.gif , tikrai Kalėdomis padvelkė wub.gif
Atsakyti
zuikiniauskienė thumbup.gif labai saunus darbelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas, uch kažkaip senokai buvau čia užsukusi, po truputį gimsta metrikas leliukui, dabar kaimynka užsimanė paveikslo su saulėgražomis. Žiūrėjau čia

http://stitchfanclub...sbutterfly.html
bet nelabai ką gražaus radau. Visokiausių gražių gėlių pilna, o slaulėgražos tik keletas... doh.gif ax.gif Gal jūs ką nors turite savo lobynuose?

Juratere Ar jau gavai tą žurnalą "Uzory vyšyvok"? Tu lyg tai irgi prenumeravaisi? g.gif Aš dar kol kas negavau, nors spalio numerį turi atnešt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 10 16, 11:03)

Juratere Ar jau gavai tą žurnalą "Uzory vyšyvok"? Tu lyg tai irgi prenumeravaisi?  g.gif Aš dar kol kas negavau, nors spalio numerį turi atnešt.  g.gif

Man taip ir nedave paste uzsiprenumeruoti,-pasake,kad tik nuo kitu metu! Bet kai tu gausi,-butinai parasyk,kas ten gero mirksiukas.gif
O saulegrazu reik pasiziureti,-turejau kazkur daug,jei nepainaikino puslapiu smile.gif
Papildyta:
My Webpage
Perziurek,-cia lyg ir yra saulegrazu mirksiukas.gif Paieskosiu dar.
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
My Webpage
Atsakyti