pas mus pastininke jeigu nieko nera namie tai kaimynei salimais palieka ,o ji visada namie , tai iki pasto trenktis nereikia
QUOTE(ingata @ 2008 10 15, 13:11)
merginos padekit.gal turit sito leliko spalvu kodus?niekur nerandu
nemoku foto ideti
QUOTE(milka@ @ 2008 10 15, 12:45)
Ką tik pabaigiau antrąjį katiną Atiduodu jūsų teismui
nu bet tu ir greita aš savojo dar nė neįpusėjau šaunus murkis
kaip foto ikelt?
QUOTE(ingata @ 2008 10 15, 13:57)
kaip foto ikelt?
Oi, ilga litanija pasakoti, pati tik nesenai išmokau. Viršuje, pagalboje pasiskaityk.
Ačiū, Astulia. Bet, kad tu žinotuk, kaip aš nekantrauju pamatyti tavąjį kysių
milka@ niu ir fainuolis tas tavo katinelis
QUOTE(Mur mur @ 2008 10 15, 12:50)
na, paskaicius tavo patirti ir prisiminus savaja, tai isvada viena, jei lauki siuntinio ir kuri laika negali sulaukti, reikia skambintis i savo pasta.
tai pirmas dalykas ir buvo kurį padariau, prieš šokdindama ir besiaiškindama... mano pašte man pasakė, kad nieko negavo nors tą pačią dieną jau važiavau atsiiminėt.. o kai aš jos užklausiau kodėl negavau lapelio ir telefonu pasakė, kad nėra, tai baisulingai susimėtė ir puolė aptarnauti kito klijento
labai tikiuosi kad man daugiau taip nebenutiks, nes laukiu dar vieno siuntinuko
QUOTE(milka@ @ 2008 10 15, 13:45)
Sveikos, merginos
gražu katinas o čia dėl apšvietimo atrodo ar jis tikrai pilkas? kiek mačiau šios rūšies katinų tai jie juodi
šiaip ar taip labai šaunus katinas pas mane būsimų darbų sąraše keturi šie katinai nusimato
QUOTE(Čerčikas @ 2008 10 15, 14:15)
gražu katinas o čia dėl apšvietimo atrodo ar jis tikrai pilkas? kiek mačiau šios rūšies katinų tai jie juodi
šiaip ar taip labai šaunus katinas pas mane būsimų darbų sąraše keturi šie katinai nusimato
Gal prastas apšvietimas kaltas, šiaip jis juodas Na, aš puse savo katinų plano jau įgyvendinau, dar du liko.
Papildyta:
Dar parodysiu kaip porelė kartu atrodo Nepykit, jei kam įkirėjau
[quote=milka@,2008 10 15, 12:45]
Sveikos, merginos
laaaaaaaaaabai gražu
ir aš laaaabai noriu, turbūt kai grįšiu iš kart pulsiu
pirštai nesusibado, bet susitrina kaip pasidarbavus sode su kastuvu
Sveikos, merginos
laaaaaaaaaabai gražu
ir aš laaaabai noriu, turbūt kai grįšiu iš kart pulsiu
pirštai nesusibado, bet susitrina kaip pasidarbavus sode su kastuvu
QUOTE(milka@ @ 2008 10 15, 13:45)
oj kokie abudu katukai mieli bet tempai tai
dėl siuntinių, tai iš kasiulai visada į namus gaudavau. Tik tiek, kad neša tada, kai manęs nėra, tai vis gaudavau lapelytį, kad reikia ateiti į paštą pasiimti. O ant siuntinio užklijuota - "nerasta namuose"