Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

pas mus pastininke jeigu nieko nera namie tai kaimynei salimais palieka ,o ji visada namie , tai iki pasto trenktis nereikia smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Ką tik pabaigiau antrąjį katiną biggrin.gif Atiduodu jūsų teismui

user posted image

O dėl siuntinių, teko vieną kartą užsakinėti, tai pristatė į namus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 15 spalio 2008 - 12:46
QUOTE(ingata @ 2008 10 15, 13:11)
merginos padekit.gal turit sito leliko spalvu kodus?niekur nerandu

nemoku foto ideti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingata: 15 spalio 2008 - 12:51
QUOTE(milka@ @ 2008 10 15, 12:45)
Ką tik pabaigiau antrąjį katiną  biggrin.gif  Atiduodu jūsų teismui

nu bet tu ir greita bigsmile.gif aš savojo dar nė neįpusėjau blush2.gif šaunus murkis biggrin.gif
Atsakyti
kaip foto ikelt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingata: 15 spalio 2008 - 12:58
QUOTE(ingata @ 2008 10 15, 13:57)
kaip foto ikelt?

Oi, ilga litanija pasakoti, pati tik nesenai išmokau. Viršuje, pagalboje pasiskaityk.

Ačiū, Astulia. Bet, kad tu žinotuk, kaip aš nekantrauju pamatyti tavąjį kysių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 15 spalio 2008 - 13:03
milka@ niu ir fainuolis tas tavo katinelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 10 15, 12:50)
na, paskaicius tavo patirti ir prisiminus savaja, tai isvada viena, jei lauki siuntinio ir kuri laika negali sulaukti, reikia skambintis i savo pasta.

tai pirmas dalykas ir buvo kurį padariau, prieš šokdindama ir besiaiškindama... mano pašte man pasakė, kad nieko negavo blink.gif doh.gif nors tą pačią dieną jau važiavau atsiiminėt.. o kai aš jos užklausiau kodėl negavau lapelio ir telefonu pasakė, kad nėra, tai baisulingai susimėtė ir puolė aptarnauti kito klijento doh.gif g.gif
labai tikiuosi kad man daugiau taip nebenutiks, nes laukiu dar vieno siuntinuko unsure.gif

QUOTE(milka@ @ 2008 10 15, 13:45)
Sveikos, merginos  4u.gif

gražu katinas wub.gif o čia dėl apšvietimo atrodo ar jis tikrai pilkas? blush2.gif kiek mačiau šios rūšies katinų tai jie juodi 4u.gif
šiaip ar taip labai šaunus katinas wub.gif pas mane būsimų darbų sąraše keturi šie katinai nusimato rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 10 15, 14:15)
gražu katinas wub.gif  o čia dėl apšvietimo atrodo ar jis tikrai pilkas? blush2.gif  kiek mačiau šios rūšies katinų tai jie juodi 4u.gif
šiaip ar taip labai šaunus katinas wub.gif  pas mane būsimų darbų sąraše keturi šie katinai nusimato rolleyes.gif

Gal prastas apšvietimas kaltas, šiaip jis juodas mirksiukas.gif Na, aš puse savo katinų plano jau įgyvendinau, dar du liko.
Papildyta:
Dar parodysiu kaip porelė kartu atrodo smile.gif Nepykit, jei kam įkirėjau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=milka@,2008 10 15, 12:45]
Sveikos, merginos 4u.gif
Ką tik pabaigiau antrąjį katiną biggrin.gif Atiduodu jūsų teismui

laaaaaaaaaabai gražu wub.gif
ir aš laaaabai noriu, turbūt kai grįšiu iš kart pulsiu biggrin.gif

pirštai nesusibado, bet susitrina kaip pasidarbavus sode su kastuvu verysad.gif
Atsakyti

oj kokie abudu katukai mieli wub.gif wub.gif bet tempai tai doh.gif thumbup.gif

dėl siuntinių, tai iš kasiulai visada į namus gaudavau. Tik tiek, kad neša tada, kai manęs nėra, tai vis gaudavau lapelytį, kad reikia ateiti į paštą pasiimti. O ant siuntinio užklijuota - "nerasta namuose" biggrin.gif
Atsakyti

user posted image

O dėl siuntinių, teko vieną kartą užsakinėti, tai pristatė į namus  mirksiukas.gif

labukas jau toks katinukas grazus kad net miela ziureti.ir pora labai tinkama wub.gif
Atsakyti