Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Padangele @ 2008 10 15, 11:12)
Sveikutes,
as tai va pasigirsiu, siuvineju savo nuosavos katytes atvaizda, pasidariau schemute su programa, tik gaila kad neturiu laiko kasdien pasiuvineti tai labai letai viskas einasi.. labai nekrantrauju uzbaigti ir jums parodyti  ax.gif

lauksim lauksim
as ir pasidariau savo vaiko schemute siuvineju portretuka bet kadangi jis gana nemazas 160 krizeliu ant 180 tai net nezinau kada issiuvinesiu doh.gif
Atsakyti
Gal tikrai nuo paštininkės priklauso, nes visus laiškus siunčiu registruotu ir visi nukeliauja tiesiai į namus. Taip pat ir aš gaunu visus registruotus siuntinukus į namus
Atsakyti
Aš irgi manau, kad nuo paštininkės viskas priklauso ax.gif Kiek guadavau siuntinukų, visada atnešdavo, nors ir sakydavau, kad pati galiu atsiimti pašte, o ji tik atšauna " Taigi man netoli eiti" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 10 15, 07:58)
Bet aš siuvinėjimo irgi naudoju  blink.gif Turiu 2 pokiukus DMC.
Supranti, aš sugebu susibadyt dešinės rankos pirštą. Ne adatos smaigaliu, o auselės galu, kai stumi adatą į skylutę  doh.gif Čia jaučiu tik aš tokia gabuolė  doh.gif

DMC siuvinėjimo adatų auselės galiukas - aštrus. Jei turėsi galimybę, pabandyk John James.
Iš kitos pusės, aš nestumiu adatos, aš ją traukiu, paėmus dviem pirštais. Gal per storas adatas naudoji, kad reikia jėgos jai prastumti? Kelinto numerio Aidai/evenweav'ui kelinto numerio adatas naudoji?

O dėl pirštų susibadymo, tai siuvinėjant/siuvant paprastom adatom, kartais įsminga jos į pirštą, o kadangi smailos, tai sminga giliai ir skausmingai doh.gif Pirmąjį darbą siuvinėdama tai nedaug kartų pasitaikydavo, bet užteko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 15 spalio 2008 - 11:20
QUOTE(Little angel @ 2008 10 15, 10:43)
žinokit, kad matyt nurodo siuntėjas, nes kodėl vieni registruoti laiškai ateina į namus kaip kasiulai, o kitos prdekės siųstos registruotu paštu, bet irgi telpančios į voką paliekamos pašte.

QUOTE(etaeta @ 2008 10 15, 11:07)
Viskas priklauso, tik nuo pastininko geranoriskumo. Pas mus irgi pastininke nenesa, nes senyva moteriske, bet jeigu ji serga ir ja pakeicia jaunesne, tada atnesa. Ir as pas juos klausiau, registruotus, jie privalo i rankas paduoti, bet ne visi nesa.

na kaip gali nurodyti siuntėjas smile.gif nėra tokios paslaugos, siunti siuntinį ir viskas, gali rinktis pirmenybinį, gali registruotą, bet negali rinktis, ar su pristatymu į namus..taip, kad pašte aiškinkis, o ne su parduotuve smile.gif

Atsakyti
dėl pristatymo į namus tai trubūt kad tik nuo paštininkės priklauso g.gif mano paštininkė ne tik, kad neatnešė siuntinio, bet ir pranešimo nepaliko kad tas siuntinys atkėliavo blink.gif kankinau kasiulų savininkę dėl siuntos numerio ir kitos info, kad atsekt kur pasimetė doh.gif o pasirodė nepasimetė o guli ramiausiai pašte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 10 15, 12:41)
dėl pristatymo į namus tai trubūt kad tik nuo paštininkės priklauso g.gif  mano paštininkė ne tik, kad neatnešė siuntinio, bet ir pranešimo nepaliko kad tas siuntinys atkėliavo blink.gif kankinau kasiulų savininkę dėl siuntos numerio ir kitos info, kad atsekt kur pasimetė doh.gif o pasirodė nepasimetė o guli ramiausiai pašte doh.gif

na, paskaicius tavo patirti ir prisiminus savaja, tai isvada viena, jei lauki siuntinio ir kuri laika negali sulaukti, reikia skambintis i savo pasta. jie pagal pavarde paiesko. nors manojo pasto poskyris yra labbai arti, taciau pastininke atnesa tik kvitelius. buvo toks nutikimas, kad as lb laukiau siuntinio ir kiekviena diena tikrindavau....ir viena diena radusi kviteli apsidziaugiau, ziu, kad tas kvitelis ne mano vardu, o kaimynes. tai gerai, kad as tikrinau savo pasta, o buna, jei nieko nelaukiu, tai ir pora savaiciu pasto dezes nepatikrinu doh.gif
Atsakyti
prakalbot apie siuntinius į namus, tai mūsų paštininkė žino, kad per dieną nieko namie nėra, tai neša siuntinius tiesiai pas mano mamą į darbą biggrin.gif
Atsakyti
merginos padekit.gal turit sito leliko spalvu kodus?niekur nerandu
Atsakyti
QUOTE(ingata @ 2008 10 15, 12:11)

kokio leliuko? nieko nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 10 15, 12:11)
DMC siuvinėjimo adatų auselės galiukas - aštrus. Jei turėsi galimybę, pabandyk John James.
Iš kitos pusės, aš nestumiu adatos, aš ją traukiu, paėmus dviem pirštais. Gal per storas adatas naudoji, kad reikia jėgos jai prastumti? Kelinto numerio Aidai/evenweav'ui kelinto numerio adatas naudoji?

O dėl pirštų susibadymo, tai siuvinėjant/siuvant paprastom adatom, kartais įsminga jos į pirštą, o kadangi smailos, tai sminga giliai ir skausmingai doh.gif Pirmąjį darbą siuvinėdama tai nedaug kartų pasitaikydavo, bet užteko biggrin.gif
Adatas turiu 5 ir 26 dydžio. Tai 26 labai aštrios, o 5 ilgos, bet auselės bukesnės.

QUOTE(ingata @ 2008 10 15, 13:11)

g.gif nematom
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 10 15, 12:37)
Adatas turiu 5 ir 26 dydžio. Tai 26 labai aštrios, o 5 ilgos, bet auselės bukesnės.

5 turbūt jau ne specialiai siuvinėjimui skirtos.

Tu per dvi skylutes duri siuvinėdama, ar per vieną? Ta prasme, kai siuvinėji prakiši adatą per dvi skylutes, o tada trauki, ar per vieną įkiši, ištrauki ir tada į kitą skylutę?
Nes jei per dvi - nieko nuostabaus, kad pirštai kiūra.
Atsakyti