Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(libaja @ 2008 10 14, 23:07)
Merginos, biškį ne į temą paklausiu hihihi.gif

O jūs siuvinėdamos gal naudojate kokius antpirščius ar taip mokat kultūringai siuvinėt?  Nu mano dešinės rankos 3 pirštas kiauras kiaurai. Ir taip skauda  doh.gif

na kiek siuvineju nors tikrai dar neilgai bet kazkaip neturejau tokios bedos kad buciau isidurus i pirsta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2008 10 15, 09:09)
Sveikutes,prisiziurejus jusu tokiu grozybiu,ir man kilo noras kanors panasaus pameginti padaryti savo dukrytei.Noreciau issiuvineti metrika,nzn ar gerai tai vadinu,na kur vaikelio vardas,gimimo data,ugis,svoris ir t.t....
Buciau labai dekinga jei kas imestu kokia nuorodele ar schemute blush2.gif

Is anksto didelis ACIU user posted image

Pirmame puslapyje yra nemažai nuorodų, ten daug grožio rasi 4u.gif

http://picasaweb.goo...com/soniagponto

Kol siuvinėjau su paprastom adatom, tai varge, kokie baisūs buvo mano pirštai doh.gif O dabar geriau, bet jei ilgai siuvinėju, tai vistiek sugebu prasidurti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2008 10 15, 09:19)
vakar apsilankiau CUP'e, tai tik pusę reikiamų Madeira siūlų gavau  verysad.gif
matyt sekmadienį viską išpirkot g.gif
bet labai maloni pardavėja  4u.gif

Aha, aš irgi vakar buvau, man 3 spalvyčių reikėjo. Tai kaip šeštadienį jų nebuvo, taip ir vakar. O šeštadienį tai anšlagas buvo, nu toks masinis pamišimas, sakyčiau doh.gif
Renkamės su dukryte Madeirą, prilekia tokia moteriškė ir klausia: "Čia siuvinėjimo siūlai?" Sakau, kad taip. Tai ji tik čiumpa, čiumpa, gal kokių 10 matkelių nusigriebė ir nulėkė prie savo krūvos mezgimo siūlų, karoliukų ir kitokių daiktų doh.gif
Atsakyti
Labas merginos smile.gif
gal kuri turit sito paveiksliuko schema ???
http://www.kasiulai....age.php?pID=814
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 10 15, 07:58)

Nors jie turi vieną didelį minusą, kuris man yra tikra problema: pristato prekes paštininkė ne į namus o reikia eit į paštą atsiimti. Kadangi gyvenu name, tai tikrai erzina kai tenka grūstis iki pašto šeštadienį vos ne septintą ryto, nes paštininkės pas mus kaime mat uždaro paštą kada į galvą šauna  doh.gif
Kasiulai prekes visada į namus pristato per tą patį Lietuvos paštą. Nežinau, reikės gal jiem meilą parašyt, nes absurdas kažkoks man yra. Nes vien ši SMULKMENA man labai nepatinka schmoll.gif

nelabai suprantu, tokie dalykai ne nuo siuntėjo priklauso, o nuo pašto smile.gif
aš ir iš kasiulai viską gaunu į paštą ir einu pati atsiimti smile.gif

siuntėjas tikrai paštui nenurodo, kaip turi būti siuntinys pristatytas:)

o dėl prekių, tai jos vos kelios, jei jie neturės bent jau linų, tai nebus verta pas juos pirkti kokią adatą ar kąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 10 15, 08:56)
o dėl prekių, tai jos vos kelios, jei jie neturės bent jau linų, tai nebus verta pas juos pirkti kokią adatą ar kąsmile.gif

dėl adatos tai tikrai neapsimoka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 10 15, 09:56)
nelabai suprantu, tokie dalykai ne nuo siuntėjo priklauso, o nuo pašto smile.gif
aš ir iš kasiulai viską gaunu į paštą ir einu pati atsiimti smile.gif

siuntėjas tikrai paštui nenurodo, kaip turi būti siuntinys pristatytas:)

Tik mazsniuose rajonuose registruotus pristato i namus, didesniam mieste, tai labai retas atvejis. Nes jie tiesiog nepatemptu visiems viska isnesioti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 10 15, 07:58)
Bet aš siuvinėjimo irgi naudoju  blink.gif Turiu 2 pokiukus DMC.
Supranti, aš sugebu susibadyt dešinės rankos pirštą. Ne adatos smaigaliu, o auselės galu, kai stumi adatą į skylutę  doh.gif Čia jaučiu tik aš tokia gabuolė  doh.gif

Siuvinek po viena skylute, o ne per dvi stumk.
Siuvinejimo adatu basiausias minusas - jos bukos doh.gif ir baisai sunku uzkisti siula blogojoje puseje. (tada ir galima susibadyti pirsta).
Atsakyti
žinokit, kad matyt nurodo siuntėjas, nes kodėl vieni registruoti laiškai ateina į namus kaip kasiulai, o kitos prdekės siųstos registruotu paštu, bet irgi telpančios į voką paliekamos pašte. Na negivenų kažkokiam dievo užmirštam krašte, bet paštininkė man aiškino, kad ne visi siuntiniai regitruoti nešami į namus. Suprantų kad kokių sunkių neneštų, bet kai vokas sveria kaip laikraštis tai galėtų ir atnešt.

P.S. pas mus diedukas namie nuolat sėdi, tai kai paštininkė ateina, kuri beja žino kad kažkas namie yra, tai ateina apie 10-12val.

Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 10 15, 10:43)
žinokit, kad matyt nurodo siuntėjas, nes kodėl vieni registruoti laiškai ateina į namus kaip kasiulai, o kitos prdekės siųstos registruotu paštu, bet irgi telpančios į voką paliekamos pašte. Na negivenų kažkokiam dievo užmirštam krašte, bet paštininkė man aiškino, kad ne visi siuntiniai regitruoti nešami į namus. Suprantų kad kokių sunkių neneštų, bet kai vokas sveria kaip laikraštis tai galėtų ir atnešt.

P.S. pas mus diedukas namie nuolat sėdi, tai kai paštininkė ateina, kuri beja žino kad kažkas namie yra, tai ateina apie 10-12val.

istikruju tai visur labai skirtingai kituose miestuose registruotu nenesa i namus o nesa neregistruotus cia manau daug kas nuo pastininku priklauso pas mus panevezyje registruotus siuntinukus kokio jie bebutu didzio visada pristato i namus nebent nieko nebuna namuose tai tada tenka eiti i pasta atsiimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 10 15, 10:43)

Viskas priklauso, tik nuo pastininko geranoriskumo. Pas mus irgi pastininke nenesa, nes senyva moteriske, bet jeigu ji serga ir ja pakeicia jaunesne, tada atnesa. Ir as pas juos klausiau, registruotus, jie privalo i rankas paduoti, bet ne visi nesa.
Atsakyti
Sveikutes,
as tai va pasigirsiu, siuvineju savo nuosavos katytes atvaizda, pasidariau schemute su programa, tik gaila kad neturiu laiko kasdien pasiuvineti tai labai letai viskas einasi.. labai nekrantrauju uzbaigti ir jums parodyti ax.gif
Atsakyti