Na nežinau kokiom adatom jūs siuvinėjat, kad įsiduriat. Nes siuvinėjimui skirtos adatos būna bukais galais. Na nebent siuvinėjate su paprastom adatom, tai tada gali būti. Bet aš nesu mazochistė, kad sau pirštus badyčiau su smailiom adatom,
kai prekyboj tiek daug siuvinėjimui skirtų adatų yra.
O kas dėl tos naujos parduotuvės, tai ji prekiauja tikrai įdomiais dalykais, kurių kol kas kitos lietuviškos parduotuvės neturi:
1. Q-snap rėmeliai, labai patogus dalykas, jei būčiau neparsisiuntus iš SBB tai būčiau tikrai pirkus
2. Siūlų kondicionierius "thread heaven" geras dalykas, apsaugantis siūlą nuo nušiūrimo ir nelkeidžiantis susisukti besiuvinėjant. Kryžiukai gula dar lygiau su jo pagalba ir geriausias draugas būna siuvinėjant metaliku. Šį stebuklą irgi užsisakiau iš amerikietiškos parduotuvės SBB ir dabar laukiu.
3. Padėkliukai, kurių įstrižainė didesnė nei esamų sewandso parduotuvėje 17x17cm. Dar yra pagabukai raktams. Juk čia dažnai merginos klausdavo kur galima tokių prekių gauti, tai va turite dabar iš kur.
4. Prekiauja geriausiom adatom, kurias teko naudoti, bet vėl gi savo laiku prisipirkau iš SBB , bet kai baigsis žinosiu, kur galima greičiau gauti.
Na ir pabaigai reikia pažymėti, kad jie prekiauja DMC siūlais po 1,7Lt.
Nors jie turi vieną didelį minusą, kuris man yra tikra problema: pristato prekes paštininkė ne į namus o reikia eit į paštą atsiimti. Kadangi gyvenu name, tai tikrai erzina kai tenka grūstis iki pašto šeštadienį vos ne septintą ryto, nes paštininkės pas mus kaime mat uždaro paštą kada į galvą šauna
Kasiulai prekes visada į namus pristato per tą patį Lietuvos paštą. Nežinau, reikės gal jiem meilą parašyt, nes absurdas kažkoks man yra. Nes vien ši SMULKMENA man labai nepatinka