Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2008 10 14, 14:19)

Radau šitoj parduotuvėj adatas, lygiai tokias pat, kaip aš perku Jonavoj, tik moku 59 ct mažiau (už 6 adatų rinkinį) smile.gif pastebėjau, kad Jonavoj daug kas pigiau kainuoja g.gif tik pasirinkimas gaila mažas verysad.gif
Yra tikrai įdomių dalykų čia thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, biškį ne į temą paklausiu hihihi.gif

O jūs siuvinėdamos gal naudojate kokius antpirščius ar taip mokat kultūringai siuvinėt? Nu mano dešinės rankos 3 pirštas kiauras kiaurai. Ir taip skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 10 14, 23:07)

O jūs siuvinėdamos gal naudojate kokius antpirščius ar taip mokat kultūringai siuvinėt?  Nu mano dešinės rankos 3 pirštas kiauras kiaurai. Ir taip skauda  doh.gif

Joooo,-skauda tai kaip reikalas,kai isiduri verysad.gif Pas mane tai turbut jau ant pirstu apsaugine oda uzaugo,nes per tiek siuvinejimo metu irgi pirstai kentejo,bet dabar kazkaip jau prisitaike. lotuliukas.gif Niekada nenaudojau nieko,nes ir nepatogu man kazkaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 10 14, 22:07)

O jūs siuvinėdamos gal naudojate kokius antpirščius ar taip mokat kultūringai siuvinėt?  Nu mano dešinės rankos 3 pirštas kiauras kiaurai. Ir taip skauda  doh.gif

Mano pirštas irgi kiauras buvo, kol nepradėjau naudoti siuvinėjimo adatų.
Atsakyti
aš kadangi namuose neturėjau nė vienos adatos, tai pradėjau iškart nuo siuvinėjimo adatų, nu tai niekad nesu niekaip susižeidus g.gif

aš tai toj naujoj parduotuvėj nieko nematau, išskyrus kelias prekes, kurių visai nereik unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 14 spalio 2008 - 22:33
bet kaip jūs taip įsidurt sugebat? g.gif nebent siuvinėjat tokiais tempais, kai net pirštų patraukt nespėjat hihihi.gif per visą siuvinėjimo istoriją įsidūriau gal porą kartų ir tai nestipriai... kur kas dažniau sugebu įsidurti daigstydama ir siūdama nesusijusius su kryžiavojimu dalykus rolleyes.gif
Atsakyti
Na nežinau kokiom adatom jūs siuvinėjat, kad įsiduriat. Nes siuvinėjimui skirtos adatos būna bukais galais. Na nebent siuvinėjate su paprastom adatom, tai tada gali būti. Bet aš nesu mazochistė, kad sau pirštus badyčiau su smailiom adatom, biggrin.gif doh.gif kai prekyboj tiek daug siuvinėjimui skirtų adatų yra. tongue.gif

O kas dėl tos naujos parduotuvės, tai ji prekiauja tikrai įdomiais dalykais, kurių kol kas kitos lietuviškos parduotuvės neturi:
1. Q-snap rėmeliai, labai patogus dalykas, jei būčiau neparsisiuntus iš SBB tai būčiau tikrai pirkus
2. Siūlų kondicionierius "thread heaven" geras dalykas, apsaugantis siūlą nuo nušiūrimo ir nelkeidžiantis susisukti besiuvinėjant. Kryžiukai gula dar lygiau su jo pagalba ir geriausias draugas būna siuvinėjant metaliku. Šį stebuklą irgi užsisakiau iš amerikietiškos parduotuvės SBB ir dabar laukiu.
3. Padėkliukai, kurių įstrižainė didesnė nei esamų sewandso parduotuvėje 17x17cm. Dar yra pagabukai raktams. Juk čia dažnai merginos klausdavo kur galima tokių prekių gauti, tai va turite dabar iš kur.
4. Prekiauja geriausiom adatom, kurias teko naudoti, bet vėl gi savo laiku prisipirkau iš SBB , bet kai baigsis žinosiu, kur galima greičiau gauti.

Na ir pabaigai reikia pažymėti, kad jie prekiauja DMC siūlais po 1,7Lt.

Nors jie turi vieną didelį minusą, kuris man yra tikra problema: pristato prekes paštininkė ne į namus o reikia eit į paštą atsiimti. Kadangi gyvenu name, tai tikrai erzina kai tenka grūstis iki pašto šeštadienį vos ne septintą ryto, nes paštininkės pas mus kaime mat uždaro paštą kada į galvą šauna doh.gif
Kasiulai prekes visada į namus pristato per tą patį Lietuvos paštą. Nežinau, reikės gal jiem meilą parašyt, nes absurdas kažkoks man yra. Nes vien ši SMULKMENA man labai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 10 14, 23:27)
Mano pirštas irgi kiauras buvo, kol nepradėjau naudoti siuvinėjimo adatų.

Bet aš siuvinėjimo irgi naudoju blink.gif Turiu 2 pokiukus DMC.

QUOTE(sizike @ 2008 10 15, 02:13)
bet kaip jūs taip įsidurt sugebat?  g.gif nebent siuvinėjat tokiais tempais, kai net pirštų patraukt nespėjat hihihi.gif per visą siuvinėjimo istoriją įsidūriau gal porą kartų ir tai nestipriai... kur kas dažniau sugebu įsidurti daigstydama ir siūdama nesusijusius su kryžiavojimu dalykus  rolleyes.gif

Supranti, aš sugebu susibadyt dešinės rankos pirštą. Ne adatos smaigaliu, o auselės galu, kai stumi adatą į skylutę doh.gif Čia jaučiu tik aš tokia gabuolė doh.gif

Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 10 14, 23:07)

va t ir as susibadau, bet po to oda siek tiek sukieteja ir viskas susitvarko biggrin.gif O val prie siuvinejimo adato po siai dienai negaliu priprasti, man jos ir storos atrodo ir uzkisti siula pavbaigus su jomis sudetinga, ypac jeigu siuvineju ant smulkaus audinio. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2008 10 15, 08:58)
Bet aš siuvinėjimo irgi naudoju  blink.gif Turiu 2 pokiukus DMC.
Supranti, aš sugebu susibadyt dešinės rankos pirštą. Ne adatos smaigaliu, o auselės galu, kai stumi adatą į skylutę  doh.gif Čia jaučiu tik aš tokia gabuolė  doh.gif

Na as irgi neisiduriu iki skausmo ar kraujo, tiesiog nuo pastovaus siuvinejimo, oda pradeda serpetotis ant pirsto. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 15 spalio 2008 - 08:03
Sveikutes,prisiziurejus jusu tokiu grozybiu,ir man kilo noras kanors panasaus pameginti padaryti savo dukrytei.Noreciau issiuvineti metrika,nzn ar gerai tai vadinu,na kur vaikelio vardas,gimimo data,ugis,svoris ir t.t....
Buciau labai dekinga jei kas imestu kokia nuorodele ar schemute blush2.gif

Is anksto didelis ACIU user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdelle: 15 spalio 2008 - 08:28
QUOTE(etaeta @ 2008 10 15, 09:03)
va t ir as susibadau, bet po to oda siek tiek sukieteja ir viskas susitvarko  biggrin.gif O val prie siuvinejimo adato po siai dienai negaliu priprasti, man jos ir storos atrodo ir uzkisti siula pavbaigus su jomis sudetinga, ypac jeigu siuvineju ant smulkaus audinio.  4u.gif

pora kart isidurus, bet tik kai siuvinejau su karoliuku adata, o siulus tikrai nera sunku uzkist-pakavot ant smulkaus audinio, nebent stora adata. visada siuvineju 28nr adatom ir 18nr aida be problemu pakavot galus, 40 lina isbandziau irgi viskas normaliai
Papildyta:
QUOTE(Little angel @ 2008 10 15, 07:58)

Nors jie turi vieną didelį minusą, kuris man yra tikra problema: pristato prekes paštininkė ne į namus o reikia eit į paštą atsiimti.

man tai butu privalumas, nes pas mus kai nesa i namus registruotus siuntinukus ar laiskus, tai prikelia 6-7 val, nesvarbu ar pirmadienis , ar sestadienis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 10 15, 07:58)
Čia jaučiu tik aš tokia gabuolė  doh.gif

ne tu viena schmoll.gif
jei siuvinėju tik kokį pusvalandį tai dar nieko, bet jei prisiėdu ilgėliau ir dar kelias dienas, abiejų rankų po pirštą susibado verysad.gif
bandžiau ir antpirštį, nemoku

vakar apsilankiau CUP'e, tai tik pusę reikiamų Madeira siūlų gavau verysad.gif
matyt sekmadienį viską išpirkot g.gif
bet labai maloni pardavėja 4u.gif
Atsakyti