Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Kaip suprantu šios parduotuvės atstovybė Klaipėdoje, ar galima tiesiogiai prekes atsiimti?
Atsakyti
Oho, kokia šauni parduotuvė, nors dar prekių neperdaugiausia, bet šaunios visos labai ir kainos puikios. Jau galvojau kasiuluose visko yra, bet čia yra dar daugiau visko.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 14, 15:16)
Kaip suprantu šios parduotuvės atstovybė Klaipėdoje, ar galima tiesiogiai prekes atsiimti?

Šiaip tikrai nežinua, gal emeilą brūkštelkit wink.gif
Atsakyti
o man puslapio neatidaro ax.gif Jau atidarė biggrin.gif
Įdomi parduotuvė, žiūrėsim, kaip keisis asortimentas, bet kryptis man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 14 spalio 2008 - 18:22
Sveikos merginos 4u.gif
noriu Jūsų paprašyti.. 4u.gif gal kuri turite šitų paveiksliukų schemutes?bučiau labai labai dėkinga... wub.gif
foto rasite cia
ir stai cia
Atsakyti
QUOTE(figurike @ 2008 10 14, 19:43)
Sveikos merginos 4u.gif
noriu Jūsų paprašyti.. 4u.gif  gal kuri turite šitų paveiksliukų schemutes?bučiau labai labai dėkinga... wub.gif
foto rasite cia
ir stai cia

Pas paukščiukas prasyk , ji trubut jau mintinai sias schemas zino lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 14, 19:52)
Pas  paukščiukas prasyk , ji trubut jau mintinai sias schemas zino  lotuliukas.gif  hihihi.gif

aham,dabar skaitinėju temą šitą,tai mačiau kad pas paukščiuką daug jų..vienos paprašiau,o batukų mačiau nėra tam albumuky g.gif
Atsakyti
QUOTE(figurike @ 2008 10 14, 19:55)
aham,dabar skaitinėju temą šitą,tai mačiau kad pas paukščiuką daug jų..vienos paprašiau,o batukų mačiau nėra tam albumuky g.gif

Batukus ji turbut kokia 10 kartu jau siuvinejo hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 14, 20:08)
Batukus ji turbut kokia  10 kartu jau siuvinejo  hihihi.gif  hihihi.gif

viskas aišku,tai gal tuomet ir tų sulauksiu 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip pas jus gražu wub.gif einu į pradžiamokslį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2008 10 13, 19:35)

superine programa 4u.gif 4u.gif l.aciu
Atsakyti
QUOTE(nagaiciai @ 2008 10 14, 21:06)