Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(ericaa @ 2008 10 13, 16:20)
Sveikos,

gal kas galės pagelbėti... Noriu išsiuvinėti paveiksliuką vestuvių proga, bet niekur nerandu tokio, kad iškart patiktų ir pulčiau siuvinėt rolleyes.gif Gal žinot kokių nuorodų?
Ačiū

o prieš siuvinėjant ar apsiklausinėjai jaunųjų, ar jiems patinka tokie paveikslai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 10 13, 16:25)
o prieš siuvinėjant ar apsiklausinėjai jaunųjų, ar jiems patinka tokie paveikslai? rolleyes.gif

Taip apsiklausinėjau, taip patinka
Atsakyti
Pabandyk pasižiūrėti čia, gal kas patiks Vestuvėms ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Širdelė*: 13 spalio 2008 - 16:53
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 10 13, 16:53)
Pabandyk pasižiūrėti čia, gal kas patiks Vestuvėms  ax.gif

Labai didelis ačiū
Atsakyti
Noriu pasigirti, kokią sugalvojau įdėją- gal patiks kontūrinių mylėtojoms: užtikau temelę apie trafaretus ir begooglindama pagal žodį stencil radau tokių vaizdelių wub.gif . Jau kelis pabandžiau apdirbti su schemų programike- gaunasi labai geros schemos. Naktį jau sapnavau kaip pora arabiškais motyvais pieštų gėlių su rojaus paukščiais nutūps man ant sienos wub.gif wub.gif .
Pora pavyzdukų:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 13, 10:43)
Jau batukų grožis  blink.gif  Kažkaip nei viena nieko nepasakėt, bet ačiū paukščiukui, dar tokių gražių niekur nemačiau. Ir kuriai dabar iš mano trijų merginų juos reiks siuvinėti?  g.gif
Tai jau tikrai, niekam neleisčiau, pastatyčiau ant stalo ar kokios lentynos, kad visi tik grožėtųsi tooookia kėde biggrin.gif Graži labai, bet reiktų gal net ne vienos?

Prašom 4u.gif , aš ir žaktelėjau juos pamačiusi bigsmile.gif wub.gif . Kol niekas nepriekaištauja, tai kartais įkeliu kas man patinka blush2.gif

Aš tą povą galvojau ant pagalvės tupdyti rolleyes.gif

QUOTE(Little angel @ 2008 10 13, 11:49)
http://www.sewandso..../ran1540-0.html
kainų daug, nes daug kėdžių tipų, bet svarus reikia iš penkių daugint, dar nepamiršt ir siuntimo išlaidų

Ačiū, reiks žvilgtelt 4u.gif

rasiux- nebloga įdėja, tik gaila aš laiko neturiu darbuotis su programom doh.gif Aš anksčiau nėrimo schema pasinaudodavau, kur būna kokia gėlytė pavaizduota blush2.gif
Atsakyti
paukščiuk, ta programa, kurią aš turiu (Stitch art easy 4.0) labai greitai padaro schemą- atsidarai norimą paveikslą iš savo schemos, nurodai norimą kryžiukų sk. (programa siūlo savo) norimus siūlus (yra keli variantai- DMC, Anchor, Muline) ir spalvų skaičių (programa siūlo 30, bet galima padaryti ir 2) ir siunti spausdinti. darbo 5 min, o rezultatas visai neblogas thumbup.gif . Siūlau pabandyt 4u.gif - bus dar daugiau idėjų thumbup.gif
Atsakyti
Rasiux sugundei pamėginti, o galėtum man ją atsiųsti? Ar nuorodėlę kokią?
Atsakyti
stitch art easy 4.0 4u.gif
Atsakyti
Nuostabus darbas, atsiprašau už nuotraukos prastumą, skubėdama iš knygos paveikslavau

user posted image
Papildyta:
rasiux ačiū, parsisiunčiau, reikės išmėginti
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 13, 19:42)
Nuostabus darbas, atsiprašau už nuotraukos prastumą, skubėdama iš knygos paveikslavau

prareklamuok, kaip ta knyga vadinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
zuikiniauskienės prašymu paveikslavau beveik visą knygą, tik nelabai kokybiškai. doh.gif blush2.gif
Prašom
Siuvinėjimo knyga
Atsakyti