Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 10, 10:54)
Šioje metrikoje man patinka duomenų išdėstymas, suptilu, neperkrauta
user posted image

iš šitos pačios "operos"
user posted image
man labiausiai patiko, kad galima "pagudrauti" - jei siuvinėji berniukui - tai tapetus ri vėliavą išsiuvinėji, jei mergaitei - rausvai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2008 10 13, 10:26)

man labiausiai patiko, kad galima "pagudrauti" - jei siuvinėji berniukui - tai tapetus ri vėliavą išsiuvinėji, jei mergaitei - rausvai  wub.gif

aha bigsmile.gif fainulkos abudu wub.gif
Atsakyti
sveikos darbstuoles smile.gif reikia pagalbos gal kuri turit vaikisku skaiciu ? Raideliu pilna o va skaiciu niekur nerandu , mergaitei noreciau issiuvineti kokius su drugeliais ar klounais smile.gif gal kuri pagelbet galit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 12, 21:50)

Jau batukų grožis blink.gif Kažkaip nei viena nieko nepasakėt, bet ačiū paukščiukui, dar tokių gražių niekur nemačiau. Ir kuriai dabar iš mano trijų merginų juos reiks siuvinėti? g.gif

QUOTE(wioletukas @ 2008 10 12, 23:14)
Oi man tai irgi nieks ant jos nesedėtų.

Tai jau tikrai, niekam neleisčiau, pastatyčiau ant stalo ar kokios lentynos, kad visi tik grožėtųsi tooookia kėde biggrin.gif Graži labai, bet reiktų gal net ne vienos?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 13, 10:43)
*Jau batukų grožis  blink.gif  Kažkaip nei viena nieko nepasakėt, bet ačiū paukščiukui, dar tokių gražių niekur nemačiau. Ir kuriai dabar iš mano trijų merginų juos reiks siuvinėti?  g.gif

**Tai jau tikrai, niekam neleisčiau, pastatyčiau ant stalo ar kokios lentynos, kad visi tik grožėtųsi tooookia kėde biggrin.gif Graži labai, bet reiktų gal net ne vienos?

*Jau tikrai, net aiktelėjau pamačius. wub.gif
** Va dėl tokių priežasčių panašūs dalykai manęs ir netraukia: darbo daug, išlaidų irgi, o praktiškumo g.gif 0.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 13, 09:43)
Tai jau tikrai, niekam neleisčiau, pastatyčiau ant stalo ar kokios lentynos, kad visi tik grožėtųsi tooookia kėde biggrin.gif Graži labai, bet reiktų gal net ne vienos?

čia turbūt kaip ir su staltiese. Išsiuvinėt norisi, bet kai pagalvoji, kad paskui bus baisu ant stalo tiest... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 13 spalio 2008 - 10:00
O kodėl niekas neleistumėt sėdėt ant tokios kėdės? g.gif Aš tai manau, kad kur kas smagiau, kai darbas naudojimas. Kuo puikiausiai įsivaizduoju siuvinėtą kėdutę koridoriuj, padėtą tam, kad būtų lengviau apsimauti batus, pasidėti pirkinius rolleyes.gif galiu patikinti, kad visą vakarą niekas ant tos kėdutės ir taip nesėdėtų, nes ji gi neaukšta, kojytės mažos mirksiukas.gif nepatogu sėdėt ilgai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 13, 09:14)
Gal kartais ir kainą užmatei?

http://www.sewandso..../ran1540-0.html
kainų daug, nes daug kėdžių tipų, bet svarus reikia iš penkių daugint, dar nepamiršt ir siuntimo išlaidų

QUOTE(tesulka @ 2008 10 13, 10:06)
Little angel: na tai jeigu durys nėra priešais langą, tai kiek suprantu įėjus paukščiukus matai įstrižu kampu. Jei taip, tai viskas gerai smile.gif  Tiesiog pagalvojau, kad durys yra kitoje vietoje ax.gif

Taip matau juos įstrižai, nes įėjus į virtuvę, langas man yra po kairei, smile.gif
na jei gerai, tai tada gerai. smile.gif
Atsakyti
Išlysiu ir aš iš pogrindžio,vis paskaitineju ir grožiuosi jusų darbeliais thumbup.gif

[quote=sizike,2008 10 13, 11:12]
O kodėl niekas neleistumėt sėdėt ant tokios kėdės? g.gif Aš tai manau, kad kur kas smagiau, kai darbas naudojimas.

Sutinku su šia nuomone,aš savo siuvinėtus darbelius beveik visus išdovanoju,pasiskaičius šį forumą parsisiunčiau daug schemų ir dabar jau išsirinkau vieną paveiksliuką kurį pabaigus tikrai pasiliksiu tik sau blush2.gif Turiu vieną darbelį siuvinėtą ant raudono audinio,vėliau tai buvo pritaikyta pagalvėlei,kuri iki šiol labai gerai tarnauja ir visai negaila,karts nuo karto išskalbiu ir vėl graži.Kol kas nemoku sumažinti nuotraukų blush2.gif tai kada vėliau įdėsiu parodyti,nes čia tokios schemos dar nemačiau.

Atsakyti
JuzTea, labai šaunūs darbeliai, ypač kaktusas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 10 13, 10:49)
http://www.sewandso..../ran1540-0.html
kainų daug, nes daug kėdžių tipų, bet svarus reikia iš penkių daugint, dar nepamiršt ir siuntimo išlaidų

oi, seniai jau nebereikia iš penkių daugint. Užtenka dabar iš 4,3 padaugint. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas galės pagelbėti... Noriu išsiuvinėti paveiksliuką vestuvių proga, bet niekur nerandu tokio, kad iškart patiktų ir pulčiau siuvinėt rolleyes.gif Gal žinot kokių nuorodų?
Ačiū
Atsakyti