Prieš gerus 5 metus, kai nežinojau apie interneto schemų platybes, gavau dovanų nuostabią knygą. Joje schemos su gyvūnais ir šis povas mane labai sužavėjo. Susirinkau visus siūlus siuvinėjimui. Bet pabūgau mėlynos kanvos ir nepradėjau. O šian, kai radau ją internete, vėl pradėjau svarstyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 12, 22:11)
Prieš gerus 5 metus, kai nežinojau apie interneto schemų platybes, gavau dovanų nuostabią knygą. Joje schemos su gyvūnais ir šis povas mane labai sužavėjo. Susirinkau visus siūlus siuvinėjimui. Bet pabūgau mėlynos kanvos ir nepradėjau. O šian, kai radau ją internete, vėl pradėjau svarstyti
labai sauni ideja, as esu siuvinejusi ant juodos kanvos labai smulkios, tai padek Dieve : labai sunku
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 12, 09:41)
Ačiū
QUOTE(JuzTea @ 2008 10 12, 14:54)
neskaitau aš temų visų, tik darbus peržiūriu.
Va mano kaktusas:
Pavasaris:
Laumžirgis:
Šiuo metus siuvinėju vasarą.
Va mano kaktusas:
Pavasaris:
Laumžirgis:
Šiuo metus siuvinėju vasarą.
Labai gražūs darbeliai
šis povas mane labai sužavėjo.
Labai gražus ant tos kėdės tikrai nesėsčiau
Oi man tai irgi nieks ant jos nesedėtų.
labas vakarelis
Gal galit padeti rast zodiako zenklu shemu
Aciu
Gal galit padeti rast zodiako zenklu shemu
Aciu
paukščiukas, povas labai gražus
tas kėdes mačiau pirkti sewandso parduotuvėj
QUOTE(Little angel @ 2008 10 13, 08:00)
tas kėdes mačiau pirkti sewandso parduotuvėj
Gal kartais ir kainą užmatei?
Little angel: na tai jeigu durys nėra priešais langą, tai kiek suprantu įėjus paukščiukus matai įstrižu kampu. Jei taip, tai viskas gerai Tiesiog pagalvojau, kad durys yra kitoje vietoje
Wioletukas: kėdė tai super atrodo. Tikrai niekam neleisčiau ant jos sėstis
Wioletukas: kėdė tai super atrodo. Tikrai niekam neleisčiau ant jos sėstis
QUOTE(Little angel @ 2008 10 11, 17:08)
Labai gražiai atrodo .
QUOTE(JuzTea @ 2008 10 12, 14:54)
Man kaktusas labiausiai patiko .