Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 10, 22:54)
Šioje metrikoje man patinka duomenų išdėstymas, suptilu, neperkrauta
user posted image

Gal turi schemutę?
QUOTE(JuzTea @ 2008 10 11, 15:49)
Sveikos. Seniai čia buvau užsukus jau baigiau siuvinėti kaktusą, pradėjau metų laikus, padariau pavasarį ir vasarą darau. Žodžiu smile.gif Kur galima įsigyti išgaruojantį markerį arba žydrą? Arba kąnors, kas lengvai išsiplauna? Nes kai dabar braižau pieštuku tai sunkiai išsiplauna smile.gif

Ojojoj jau tiek kalbėta, kad pieštukas sunkiai išsiplauna.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Paukščiukai gražiai pakabinti

wioletuk http://nina1616.gall...s=1&parent=bm24
Atsakyti
paukščiuk ir juratėre, dėkoju abiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 10 12, 02:17)
Ojojoj jau tiek kalbėta, kad pieštukas sunkiai išsiplauna.... mirksiukas.gif

blush2.gif neskaitau aš temų visų, tik darbus peržiūriu.

Va mano kaktusas:
user posted image

Pavasaris:
user posted image

Laumžirgis:
user posted image

Šiuo metus siuvinėju vasarą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuzTea: 12 spalio 2008 - 13:59
JuzTea labai grazus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Little angel: paukščiukai tikrai labai gražūs, bet manau, kad pakabinimas šiek tiek nevykęs. Jei žiūri kampu tai visai neblogai žiūrisi, bet kaip supratau durys į virtuvę yra priešais langą. O kai žiūri iš priekio tai labai matosi simetrinis nesuderinamumas. Jei rėmeliai būtų balti, ar bent jau labai šviesūs, tai gal ir nieko būtų toks pakabinimas, bet kai rėmai tokie tamsūs, o lango rėmas baltas ir siena šviesi, tai tas kairėje paukščiukas (kuris žemiau pakabintas ) kaži ko iškrenta iš konteksto. Tokioje vietoje su nuožulniomis lubomis aš būčiau kabinusi abu paukščiukus šaldytuvo pusėje, tada jie tarsi išlygintų simetrinį nuožulnumo kairėje pusėje. Bet aišku, čia tik mano nuomonė.
Beje, jei nori ir ant tos sienos kur nuožulnios lubos yra, pakabinti ką nors, tai išsiuvinėk dar vieną paukščiuką kvadratiniam rėmelyje (tik nepailgame) ir vaizdas bus simetrikškai labai gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 10 12, 16:33)
JuzTea labai grazus darbeliai thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tesulka, dėkui už komentarą, bet man toks pakabinimas labai patinka. Nežinau gal blogai paveikslavau, kad pagalvojai kad durys yra priešais langą, deja ne. Jos yra toje sienoje, kur yra šaldytuvas ir spintelė. Žodžiu viskas yra labai gražu ir labai dėkinga vienai kito forumo dalyvei, kuri ir pasiūlė šį variantą. Dabar virtuvė atrodo šviesesnė ir erdvesnė thumbup.gif
Atsakyti
visda paskaitineju ir peržiuriu šita tema.
pieštukas labai gerai išsiplaunu su ukiniu muilu su tulžim.man mama pasake ir aš visada taip plaunu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2008 10 12, 20:48)
visda paskaitineju ir peržiuriu šita tema.
pieštukas labai gerai išsiplaunu su ukiniu muilu su tulžim.man mama pasake ir aš visada taip plaunu. smile.gif

Dėkui reik pabandyt "vasarą" taip išplauti, jei pavyks tai ir pavasarį perplausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 10 12, 20:06)
Dėkui reik pabandyt "vasarą" taip išplauti, jei pavyks tai ir pavasarį perplausiu smile.gif

Ech, man tai neatsiplovė...

Little angel, vakar neparašiau, bet sprendimas superinis, Labai gražiai tie paukšteliai kabo.

Šiandien padovanojau adresatei metrikiuką. Mama labai apsidžiaugė. Mergytė džiaugsis kai paaugs biggrin.gif

Na, o kas buvot apsipirkti CUP'e? Aš buvau tongue.gif Užsipirkau medžiagos, siūlų 3 projektams bigsmile.gif , markerį, bet tokį, kur pats išnyksta per 2 dienas. Labai seilę varvinau į rankdarbių krepšius. Tokie jie man pasirodė patogūs, bet paskui nutariau, kad Kalėdų seneliui užduotį palengvinsiu mirksiukas.gif Neblogai ta 20% nuolaida... O jau žmonių buvo doh.gif blink.gif
Atsakyti
user posted image
http://ingulja.galle...watch?a=utH-013
Atsakyti