Aš tikrai nekabinčiau virtuvės darbinėje zonoje - nes ir riebalais visokiais ir kitais brudais apsineš ir pranyks tarpe visų baldų.
Beje paukštukai labai gražūs
Pažiūrėjau visų darbelius, o jau grožių grožis , arskirai neminėsiu, nes bijau kad ko nepamirščiau Tiesiog net nemaniau kad taip galima nuostabiai siuvinėti, turit mamkos auksines rankas
Aš savo darbiuką vakar pradėjau, ale iki jūsų toli gražu man šviečia. tikiuosi per šiuos metus pabaigti tai ir jums parodysiu
Aš savo darbiuką vakar pradėjau, ale iki jūsų toli gražu man šviečia. tikiuosi per šiuos metus pabaigti tai ir jums parodysiu
QUOTE(Little angel @ 2008 10 11, 10:03)
paukščiuk, aš ir galvojau taip kabint, bet nežinau kiek labai nuleist.
dėkui visom už nuomones, kol kas dvejoju tarp pirmo varianto ir penkto.
dėkui visom už nuomones, kol kas dvejoju tarp pirmo varianto ir penkto.
Man atrodo 5 variantas pats geriausias .
QUOTE(Little angel @ 2008 10 10, 23:20)
paukščiukų foto :taip:
Labai gražūs
O aš turbūt atsibosiu , nepykit.
Visiškai perdariau užrašus, gal taip geriau (ankstesnis 10 psl.)
Ar normalios raidės? Neišsityčiojau iš jų? (Pirmą kartą siuvinėjau raides, o dar iš viso reikėjo susikurti ). Jau vakar keturmetė dukra manęs paklausė: - Tu mama, kaip ir aš, mokiniesi raides rašyti?
Vėl labai laukiu komentarų. Ačiū
Man dabar labai labai labai gražu. O dar kai nusiplaus visi kvadratėliai markerio pati pamatysi, kad super. Šaunuolė, dabar tik rėmą ir paspartą reik tinkamai parinkti, kad visko nesugadintum
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 10, 19:28)
Džeineišsiunčiau, vyras darbe nuskanavo. Tik pati vargstu su failo parsisiuntimu, parašyk ar pavyks
viskas gerai, atsisiuntė Labai Tau ačiū už varga ir vyrui
QUOTE(Ego @ 2008 10 11, 11:09)
Visiškai perdariau užrašus, gal taip geriau (ankstesnis 10 psl.)
dabar labai gražu
man irgi dabar labai gražiai atrodo:
QUOTE(Ego @ 2008 10 11, 12:09)
Vėl labai laukiu komentarų. Ačiū
dabar daug geriau, nors man ir anas variantas patiko
Panos, gal kas turit http://images.pluke....nmid=16223999su spalvų kodu?
QUOTE(libaja @ 2008 10 11, 13:55)
Nu, kaip čia pasakius, tarp 9 spalvų pasiklydote? Taigi čia ir taip visos aiškiai matosi, parink iš akies.
Sveikos. Seniai čia buvau užsukus jau baigiau siuvinėti kaktusą, pradėjau metų laikus, padariau pavasarį ir vasarą darau. Žodžiu Kur galima įsigyti išgaruojantį markerį arba žydrą? Arba kąnors, kas lengvai išsiplauna? Nes kai dabar braižau pieštuku tai sunkiai išsiplauna