Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Aš tikrai nekabinčiau virtuvės darbinėje zonoje - nes ir riebalais visokiais ir kitais brudais apsineš doh.gif ir pranyks tarpe visų baldų.

Beje paukštukai labai gražūs wub.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau visų darbelius, o jau grožių grožis wub.gif , arskirai neminėsiu, blush2.gif nes bijau kad ko nepamirščiau ax.gif Tiesiog net nemaniau kad taip galima nuostabiai siuvinėti, turit mamkos auksines rankas biggrin.gif

Aš savo darbiuką vakar pradėjau, ale iki jūsų toli gražu man šviečia. irnesakyk.gif tikiuosi per šiuos metus pabaigti tai ir jums parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 10 11, 10:03)
paukščiuk, aš ir galvojau taip kabint,  4u.gif bet nežinau kiek labai nuleist.

dėkui visom už nuomones, kol kas dvejoju tarp pirmo varianto ir penkto.  doh.gif  blush2.gif

Man atrodo 5 variantas pats geriausias smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 10 10, 23:20)
paukščiukų foto :taip:

Labai gražūs thumbup.gif
O aš turbūt atsibosiu blush2.gif , nepykit.
Visiškai perdariau užrašus, gal taip geriau g.gif (ankstesnis 10 psl.)
Ar normalios raidės? Neišsityčiojau iš jų? (Pirmą kartą siuvinėjau raides, o dar iš viso reikėjo susikurti doh.gif ). Jau vakar keturmetė dukra manęs paklausė: - Tu mama, kaip ir aš, mokiniesi raides rašyti? lotuliukas.gif
user posted image
Vėl labai laukiu komentarų. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ego: 11 spalio 2008 - 11:09
Man dabar labai labai labai gražu. O dar kai nusiplaus visi kvadratėliai markerio pati pamatysi, kad super. Šaunuolė, dabar tik rėmą ir paspartą reik tinkamai parinkti, kad visko nesugadintum thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 10, 19:28)
Džeineišsiunčiau, vyras darbe nuskanavo. Tik pati vargstu su failo parsisiuntimu, parašyk ar pavyks g.gif

viskas gerai, atsisiuntė thumbup.gif Labai Tau ačiū už varga mirksiukas.gif ir vyrui 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Ego @ 2008 10 11, 11:09)
Visiškai perdariau užrašus, gal taip geriau g.gif (ankstesnis 10 psl.)

thumbup.gif dabar labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
man irgi dabar labai gražiai atrodo: thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 10 11, 12:09)

Oi kaip pataikei thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 10 11, 12:09)

thumbup.gif wub.gif dabar daug geriau, nors man ir anas variantas patiko ax.gif
Atsakyti
Panos, gal kas turit http://images.pluke....nmid=16223999su spalvų kodu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 11 spalio 2008 - 12:57
QUOTE(libaja @ 2008 10 11, 13:55)
Panos, gal kas turit http://images.pluke....nmid=16223999su spalvų kodu?

Nu, kaip čia pasakius, tarp 9 spalvų pasiklydote? lotuliukas.gif Taigi čia ir taip visos aiškiai matosi, parink iš akies.
Atsakyti
Sveikos. Seniai čia buvau užsukus jau baigiau siuvinėti kaktusą, pradėjau metų laikus, padariau pavasarį ir vasarą darau. Žodžiu smile.gif Kur galima įsigyti išgaruojantį markerį arba žydrą? Arba kąnors, kas lengvai išsiplauna? Nes kai dabar braižau pieštuku tai sunkiai išsiplauna smile.gif
Atsakyti