Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Radau schemą, kurią turiu ir knygoje
user posted image

user posted image
http://cipollina.gal...atch?a=uTt-bh9S

user posted image
http://cipollina.gal...atch?a=uTt-bhGp

user posted image
http://cipollina.gal...atch?a=uTt-bfp2
http://cipollina.gal...atch?a=uTt-bfm2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 10 spalio 2008 - 21:37
Šioje metrikoje man patinka duomenų išdėstymas, suptilu, neperkrauta
user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Na as jau baigiau savo batukus siuvineti ax.gif liko tik vardas ir data, tai gal kas galit atsiusti raidziu ir skaiciu shemas blush2.gif

Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už gerus žodžius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jola987 @ 2008 10 10, 19:07)
sveikutės, buvau kiek pradingusi, tai tiek grožybių pridėjot, šaunulės
thumbup.gif
ketinau daugiau nesiuvinėti gyvūnų, bet kai pamačiau tavo milka@ katę , netekau žado ir baisiausiai užsimaniau wub.gif
gal gali įmesti man jų schemas jolanta987@info.lt, būčiau labai dėkinga  ax.gif
Pasižadu padaryti vėduokles schemą mėnesio pabaigoje, tiesiog3 parašyk savo el. paštą į a/ž įmesiu.

aš niekada nebraukau medžiagos, tik šonus su siūlu atsižymiu ir siuvinėju nuo centro. Beje taip pat nemoku su lankeliu, manau neišeitų ir su stovu  schmoll.gif

Aš taip pat nesinaudoju nei stovu nei lankeliu. Ir medžiagos taip pat nesusižymiu.
Planuoju išsisiuvinėti visus 4 katinus iš tos serijos. Malonu, kad jis tau padarė įspūdį 4u.gif
Atsakyti
na bandau parodit g.gif

http://images43.fotk...IMG_3416-th.jpg
Papildyta:
nesigauna doh.gif
Atsakyti
Taigi, panelės man reikės visų pagalbos. Parsinešiau šnd savo paukščiukus ir nežinau kur virtuvėj kabint, atrodo nerealiai viskas, bet vat reikia nuomonės visų, nes net mes su MB pasimetę
dedu virtuvės foto, kad būtų galima matyt kokia ji ir kur įmanomi kabinomo taškai.

1. galvoju kabint, kad paukščiukai žiūrėtų viens į kitą abiejose langų pusėse
user posted image

2. kitas variantas kabinti ten kur jie pastatyti, tik proporcingai parinkti tarpus tarp jų ir į aukšti
user posted image

3. variantas kuris man nelabai patinka bet draugas pasiūlė, kabinti prie viryklės :fool: aš tai bijau visokių riebalų, visgi per geras rėmas tai vietai būtent
user posted image

4. kadangi rodžiau visas virtuvės sienas tai parodysiu ir šią-kabinti netinkama, nes palėpės lubos žemos o normali siena yra kriauklės aukšty, tai manau per žema
user posted image

na o čia mano kaltininkai
user posted image

už tvarką virtuvėj persiprašau, bet ten kaip tik vakarienę tuoj einu daryt ir biški pribardielinau (bonkė vyno irgi prie to pačio) :-D
Žinokit jei turėčiau idėjų tai neprašyčiau, bet dabar esu aklavietėj, tad siūlikt ir savo variantus, juk virtuvę matot tad viskas turėtų būti aišku.

Labai lauksiu patarimų, o aš ryt įdėsiu kokybiškas paukščiukų foto :taip:
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 10 10, 21:37)
Šiandien atradau, kad ir Jonavoj galima įsigyti tų užsegamų maišiukų siūlams susidėti thumbup.gif tik 1,8 lt už 100 vnt maišiukų 12*7 cm dydžio thumbup.gif

Labai atsiprašau, bet kas tai per maišiukai? Pirmą kartą apie tokius girdžiu. Vis ieškau idealiausio būdo susirūšiuot siūlam, bet neatrandu, o gal tai ir yra tai ko man reikia. O Jonavoj kur jų yra pirkti? manau žadu greitu metu ten lankytis...
Ir gal kas žino kur Vilniuj jų yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 10 11, 00:20)
Taigi, panelės man reikės visų pagalbos. Parsinešiau šnd savo paukščiukus ir nežinau kur virtuvėj kabint, atrodo nerealiai viskas, bet vat reikia nuomonės visų, nes net mes su MB pasimetę
dedu virtuvės foto, kad būtų galima matyt kokia ji ir kur įmanomi kabinomo taškai.
2. kitas variantas kabinti ten kur jie pastatyti, tik proporcingai parinkti tarpus tarp jų ir į aukšti
user posted image

už tvarką virtuvėj persiprašau, bet ten kaip tik vakarienę tuoj einu daryt ir biški pribardielinau (bonkė vyno irgi prie to pačio) :-D
Žinokit jei turėčiau idėjų tai neprašyčiau, bet dabar esu aklavietėj, tad siūlikt ir savo variantus, juk virtuvę matot tad viskas turėtų būti aišku.

Labai lauksiu patarimų, o aš ryt įdėsiu kokybiškas paukščiukų foto :taip:

Aš rinkčiausi šį variantą ax.gif
Atsakyti
Aš tai rinkčiausi 1 variantą, paukščiukai taptų labiau matomi. Beje, labai gražūs darbeliai, ir rėmai puikūs thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

na o čia mano kaltininkai
user posted image

Siūlau 5 variantą blush2.gif , kabinti abu ant tos sienos prie lango, kuri jungiasi su nuolydžiu. Ji nedidukė, bet laiptukais sukabinus manau gražiai žiūrėsis ir bus gerai matomoje vietoje. Išdėstymas kaip parodei abu paukščiukus, tik antrąjį truputi nuleidus 4u.gif

o darbo zonoje tikrai nesiūlau, nes jie ten pranyks ir praras savo ževesį
Atsakyti
paukščiuk, aš ir galvojau taip kabint, 4u.gif bet nežinau kiek labai nuleist.

dėkui visom už nuomones, kol kas dvejoju tarp pirmo varianto ir penkto. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Man šitas labiausiai smile.gif na dar paukščiuko pasiūlytas variantas įdomus thumbup.gif
QUOTE(laujus @ 2008 10 11, 09:11)
Labai atsiprašau, bet kas tai per maišiukai? Pirmą kartą apie tokius girdžiu. Vis ieškau idealiausio būdo susirūšiuot siūlam, bet neatrandu, o gal tai ir yra tai ko man reikia. O Jonavoj kur jų yra pirkti? manau žadu greitu metu ten lankytis...
Ir gal kas žino kur Vilniuj jų yra pirkti?

Na tokie su užspaudimais, kaip prieskonių maišiukai užsispaudžia mirksiukas.gif yra jų pirkti tam pačiam pastate, kur ir siūlai, Basanavičiaus 6 (pirmam aukšte yra IKI), tai maišiukų reik ieškot 3 aukšte, ten kur vienkartiniais indais visokiais prekiauja mirksiukas.gif jų yra visokių dydžių
Atsakyti