Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Dar kartą ačiū visoms už pagyras dėžutytei mano. O dėl skaičiukų metrikose, tikrai, daug tų stovyklų, bet aš tai nesiuvinėčiau skaičiukų jokių, o ypač svorio, gramų ten visų ir cm... Labai jau suprozina viską tie skaičiukai. Paveiksliukas, pvz. būna nuostabus, romantiškas, o čia - bam, kaip mėsgalio kokio svoris ir dar kainą reiktų užrašyti... Na, gal ne taip jau žiauriia, bet aš tai daugiausia ką rašyčiau tai vardą, nors ir tai kažin... g.gif
Bet tai čia tik mano stovyklos tokia nuomonė, gi tam ir yra forumas, kad savo nuomones skleistume. mirksiukas.gif
Atsakyti
O as tokios nuomones,kad jau kam patinka metrikai,-tegul siuvineja. Taciau kabinti ant sienos tikrai nedrisciau savo vaiku metriku. Nors niekada net ir nebuvo minties juos siuvineti. Suprantu,kad tokius siuvinetus darbus grazu apipavidalinti ,tarkim,-kazkur vaiko albume,pirmame puslapyje,tik ten ,-kur yra asmenine informacija apie vaika. Ir ja gali pamatyti tik zmones,kuriems bus leista,duota tai pamatyti.
Nu,zodziu,-cia atgarsiai is mano stovyklos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 10 spalio 2008 - 09:26
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 10, 10:08)
Na, gal ne taip jau žiauriia, bet aš tai daugiausia ką rašyčiau tai vardą, nors ir tai kažin... g.gif

Vardas tai būtinas, kad būtų aišku kam tokiam siuvinėta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 09, 15:21)
Džeine, turiu knygoje schemą, o skanerio neturiu, bet galiu mėginti fotkinti. Tavo šeimai jis labai tiktų smile.gif

ax.gif jei nesunku, nufotkink ir atsiusk i dzeikauuu@gmail.com mirksiukas.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 09, 16:06)
Pirmoji dėžutė iškepta. ......

thumbup.gif gražiai atrodo, o kokie dėžutės išmatavimai?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lily* @ 2008 10 10, 10:27)
Vardas tai būtinas, kad būtų aišku kam tokiam siuvinėta mirksiukas.gif

O kaip gali būti neaišku? smile.gif
Jei tu žinai kam siuvinėti, objektas žino, kad jam, tai kaip gali būti neaišku? hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 09, 17:06)
Na va, mergytės... Tataaaam... Pirmoji dėžutė iškepta.

Nuostabi dezute wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 10, 09:08)
O dėl skaičiukų metrikose, tikrai, daug tų stovyklų, bet aš tai nesiuvinėčiau skaičiukų jokių, o ypač svorio, gramų ten visų ir cm... Labai jau suprozina viską tie skaičiukai. Paveiksliukas, pvz. būna nuostabus, romantiškas, o čia - bam, kaip mėsgalio kokio svoris ir dar kainą reiktų užrašyti... Na, gal ne taip jau žiauriia, bet aš tai daugiausia ką rašyčiau tai vardą, nors ir tai kažin... g.gif
Bet tai čia tik mano stovyklos tokia nuomonė, gi tam ir yra forumas, kad savo nuomones skleistume.  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif aha ir kiek laiko stengėsi lotuliukas.gif
Taigi tada palieku vardą ir gimimo datą. O gal tik vardą palikti? Bet tada manau vardo raidės turi būti įspūdingos g.gif O čia nelabai padarysi, nes vietos nėra
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 09, 11:51)
Na mes dviese su vyru nagrynėjom, kol supratom kas prie ko. Schema iš siuvinėjimo knygos, ten daug grožio, tik neturiu skanerio, jei reikia, galiu mėginti nupaveiksluoti g.gif

būtų gerai. rolleyes.gif Gal dar galėtum pasidalinti, kokių ten grožių toj knygoj yra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 10 10, 11:14)
lotuliukas.gif aha ir kiek laiko stengėsi lotuliukas.gif
Taigi tada palieku vardą ir gimimo datą. O gal tik vardą palikti? Bet tada manau vardo raidės turi būti įspūdingos g.gif O čia nelabai padarysi, nes vietos nėra

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš irgi maniau, kad vardą reiktų labai jau tada gražiai rašyti, bet kai nėra vietos... Gal tada biški kokiais blizgiais siūliukais ar biseriuku? g.gif

Atsakyti
Atsiprašau, jei jau kažkur buvo minėta, bet gal turite spalvų raktą - koks DMC spalvos kodas atitinka Anchor spalvos kodą? hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2008 10 10, 13:20)
Atsiprašau, jei jau kažkur buvo minėta, bet gal turite spalvų raktą - koks DMC spalvos kodas atitinka Anchor spalvos kodą?  hi.gif

DMC>Anchor
http://www.willowfab...econverter.shtm

Anchor>DMC
http://www.sewandso.co.uk/anc-dmc.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 10 spalio 2008 - 13:55
QUOTE(Ego @ 2008 10 09, 21:27)
Tai va, dabar prašau dar vienos pagalbos blush2.gif

g.gif na ką aš žinau. Kam tada vadintųsi metriku, jei be datos ir t.t. Man atrodo, kad nuo vardo tik tuos šviesesnius galiukus nuardyt reiktų, o visa kita išsilygins, jei į tokio tamsumo rėmelį įdėsi. Man neblogai rėmina prie "Banginio" kitoj gatvės pusėj rėminimo dirbtuvėse.
Atsakyti