Aš išvis tais raides išardyčiau, man tie užrašai labai gadina, juk galima subtiliai, "nematomai" juos užrašyti, pvz., kitoje pusėje:)
ir šiaip, data ir gimimo valanda - tai per daug svarbi ir intymi informacija, kurios svetimi žmonės neturėtų matyti
Man labiausiai kliūva datos skaičiai, labai aštrūs kampai, kažko švelnesnio norėtūsi.
Pasportus siūlyčiau du, tamsesnę mėlyną su šv. ruda ant viršaus. Rėmą tikriausiai dėčiau tamsesnį rudą. Bet žinoma reiktų viską vietoj, turint pavyzdžius įvertinti
Pasportus siūlyčiau du, tamsesnę mėlyną su šv. ruda ant viršaus. Rėmą tikriausiai dėčiau tamsesnį rudą. Bet žinoma reiktų viską vietoj, turint pavyzdžius įvertinti
Zhuvycia, dezute labi patiko
Nepamirsk ir kitu parodyti
Nepamirsk ir kitu parodyti
QUOTE(Ego @ 2008 10 09, 21:27)
Tai va, dabar prašau dar vienos pagalbos
Siuvinėju brolio vaikui, na tiksliau pabaigiau
Bet man kažkaip kliuna vardas su gimimo data Ką taisyti (spalvas, šriftą)?
Ir už vien iš karto paklausiu, kaip geriau rėminti (kokie tiktų rėmeliai ir t.t.)? kur gerai Vilniuje rėmina?
Bet man kažkaip kliuna vardas su gimimo data Ką taisyti (spalvas, šriftą)?
Ir už vien iš karto paklausiu, kaip geriau rėminti (kokie tiktų rėmeliai ir t.t.)? kur gerai Vilniuje rėmina?
As patarciau prie sio meskino naudoti srifta kuris buna prie Teddy meskiuku, jis plonytis ir nerezia akies.Jeigu noresi sio srifta, parasyk man i a/z savo elektronio pasto adresa, atsiusiu
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 09, 20:36)
idedu savo tos serijos meski , pasiziurek, gal kazka sugalvosi pati
Labai gražus
QUOTE(winia @ 2008 10 09, 20:42)
Aš išvis tais raides išardyčiau, man tie užrašai labai gadina, juk galima subtiliai, "nematomai" juos užrašyti, pvz., kitoje pusėje:)
ir šiaip, data ir gimimo valanda - tai per daug svarbi ir intymi informacija, kurios svetimi žmonės neturėtų matyti
Rimtai? Nežinojau. O kodėl negali matyti? Gal kokios įtakos turi?
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 09, 20:55)
Man labiausiai kliūva datos skaičiai, labai aštrūs kampai, kažko švelnesnio norėtūsi.
Pabandysiu pakeisti
Papildyta:
Taigi, šviesinu vardą, datą bei jos kampus? Tada bus tokia spalva kaip ir gimimo valanda. O gal pašviesinus spalvą, ne taip kampuota bus Nes ir gimimo valados bei svorio su ūgiu duomenys kampuoti.
Aš spalvas palikčiau tas pačias, tik skaičius gal pakeisčiau į šiuos
Papildyta:
čia tik mano nuomonė, siuvinėjant turėtų geriau matytis. Aš asmeniškai, nemėgstu aštrių kampų, net ir gyvenime
Papildyta:
čia tik mano nuomonė, siuvinėjant turėtų geriau matytis. Aš asmeniškai, nemėgstu aštrių kampų, net ir gyvenime
QUOTE(Ego @ 2008 10 09, 22:09)
na čia daug stovyklų, vieniems tai atrodo kliedesiai, o kiti mano, kad tiksli gimimo data ir valanda suteikia daug informacijos apie žmogų ir tada daug lengviau jam pakenkti aš prie tų, kurie renkasi neskelbti viešai tokios informacijos, ypač ne savo, o vaiko, nes vaikas jau atskiras individas, jis tėvams nepriklauso
man apskritai labai patinka tai, kas nėra matoma. labai patinka visokius su vaiku susijusius brangius dalykus dėti į dėžutę ir slėpti į tolimą spintos kampą
jei siuvinėčiau metriką, man patiktų kur nors kamputyje išsiuvinėti mažutį zodiako simbolį ir viskas, juk ir taip aišku, kad čia su vaiku susijusi relikvija:) arba dar patiktų kitoje pusėje priklijuoti mažo atviruko mažą vokiuką ir įrašyti vaikui palinkėjimą
o šiaip į vaiko kambarį siuvinėčiau paveiksliukus be užrašų, vėliau juos sudėčiau į dėžutę ir padovanočiau užaugusiam vaikui:) juk neriekia vardu, yra jausmas, energija ir t.t.
aj bet aš nesakau, kad visi turi taip daryti, aš tik savo jausmais pasidalinau
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 09, 21:29)
Aš spalvas palikčiau tas pačias, tik skaičius gal pakeisčiau į šiuos
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū
O gal ir raides perdaryti, kaip čia?
Bent jau kaip dabar raidės yra, tai ruošiuosi ardyti, kur prie radžių prisiuvinėta
pažymėjau strėlytėmis.
QUOTE(winia @ 2008 10 09, 21:33)
na čia daug stovyklų, vieniems tai atrodo kliedesiai, o kiti mano, kad tiksli gimimo data ir valanda suteikia daug informacijos apie žmogų ir tada daug lengviau jam pakenkti
Na žinok, tikrai yra tiesos. Tikrai nebuvau girdėjusi. Bet man iš karto kilo mintis, bet ko į namus neįsileidžiama
Tiesa, ačiū
QUOTE(winia @ 2008 10 09, 21:33)
na čia daug stovyklų
man labai patiko tavo pamąstymas pritariu tau
o man gražu kai yra data,svoris,ūgis,valanda.kiek manęs prašo siuvinėti metrikų,tai prašo skaičiukų. visai smagus toks metrikiukas.
daug pamąstymų suteikia ir winios nuomonė.
na bet jau čia kiekvienos reikalas kokių duomenų į tą metrikiuką prikrauti
daug pamąstymų suteikia ir winios nuomonė.
na bet jau čia kiekvienos reikalas kokių duomenų į tą metrikiuką prikrauti
QUOTE(Ego @ 2008 10 09, 21:27)
Tai va, dabar prašau dar vienos pagalbos
Labai gražus darbelis Dėl tos tikslios gimimo datos ir laiko aš irgi girdėjau. Užtektų išardyti tik valandą