Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Aš išvis tais raides išardyčiau, man tie užrašai labai gadina, juk galima subtiliai, "nematomai" juos užrašyti, pvz., kitoje pusėje:)

ir šiaip, data ir gimimo valanda - tai per daug svarbi ir intymi informacija, kurios svetimi žmonės neturėtų matyti smile.gif
Atsakyti
Man labiausiai kliūva datos skaičiai, labai aštrūs kampai, kažko švelnesnio norėtūsi.

Pasportus siūlyčiau du, tamsesnę mėlyną su šv. ruda ant viršaus. Rėmą tikriausiai dėčiau tamsesnį rudą. Bet žinoma reiktų viską vietoj, turint pavyzdžius įvertinti 4u.gif
Atsakyti
Zhuvycia, dezute labi patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Nepamirsk ir kitu parodyti 4u.gif
Atsakyti
tiksliai, Žuvyte, dėžutė trimetei mažametei labai gera, tikrai neperkrauta thumbup.gif
eina sau, aš būčiau labai laiminga tokią dėžutę gavus būdama trejųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 10 09, 21:27)
Tai va, dabar prašau dar vienos pagalbos blush2.gif
Siuvinėju brolio vaikui, na tiksliau pabaigiau

Bet man kažkaip kliuna vardas su gimimo data g.gif Ką taisyti (spalvas, šriftą)?
Ir už vien iš karto paklausiu, kaip geriau rėminti (kokie tiktų rėmeliai ir t.t.)? kur gerai Vilniuje rėmina?

As patarciau prie sio meskino naudoti srifta kuris buna prie Teddy meskiuku, jis plonytis ir nerezia akies.Jeigu noresi sio srifta, parasyk man i a/z savo elektronio pasto adresa, atsiusiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 09 spalio 2008 - 21:00
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 09, 20:36)
idedu savo tos serijos meski , pasiziurek, gal kazka sugalvosi pati

Labai gražus

QUOTE(winia @ 2008 10 09, 20:42)
Aš išvis tais raides išardyčiau, man tie užrašai labai gadina, juk galima subtiliai, "nematomai" juos užrašyti, pvz., kitoje pusėje:)

ir šiaip, data ir gimimo valanda - tai per daug svarbi ir intymi informacija, kurios svetimi žmonės neturėtų matyti smile.gif

Rimtai? Nežinojau. O kodėl negali matyti? Gal kokios įtakos turi?
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 09, 20:55)
Man labiausiai kliūva datos skaičiai, labai aštrūs kampai, kažko švelnesnio norėtūsi.

Pasportus siūlyčiau du, tamsesnę mėlyną su šv. ruda ant viršaus. Rėmą tikriausiai dėčiau tamsesnį rudą. Bet žinoma reiktų viską vietoj, turint pavyzdžius įvertinti 4u.gif

Pabandysiu pakeisti
Papildyta:
Taigi, šviesinu vardą, datą bei jos kampus? Tada bus tokia spalva kaip ir gimimo valanda. O gal pašviesinus spalvą, ne taip kampuota bus g.gif Nes ir gimimo valados bei svorio su ūgiu duomenys kampuoti.
Atsakyti
Aš spalvas palikčiau tas pačias, tik skaičius gal pakeisčiau į šiuos

user posted image
Papildyta:
čia tik mano nuomonė, siuvinėjant turėtų geriau matytis. Aš asmeniškai, nemėgstu aštrių kampų, net ir gyvenime rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 10 09, 22:09)
Labai gražus
Rimtai? Nežinojau. O kodėl negali matyti? Gal kokios įtakos turi?

na čia daug stovyklų, vieniems tai atrodo kliedesiai, o kiti mano, kad tiksli gimimo data ir valanda suteikia daug informacijos apie žmogų ir tada daug lengviau jam pakenkti smile.gif aš prie tų, kurie renkasi neskelbti viešai tokios informacijos, ypač ne savo, o vaiko, nes vaikas jau atskiras individas, jis tėvams nepriklauso smile.gif

man apskritai labai patinka tai, kas nėra matoma. labai patinka visokius su vaiku susijusius brangius dalykus dėti į dėžutę ir slėpti į tolimą spintos kampąsmile.gif
jei siuvinėčiau metriką, man patiktų kur nors kamputyje išsiuvinėti mažutį zodiako simbolį ir viskas, juk ir taip aišku, kad čia su vaiku susijusi relikvija:) arba dar patiktų kitoje pusėje priklijuoti mažo atviruko mažą vokiuką ir įrašyti vaikui palinkėjimąsmile.gif

o šiaip į vaiko kambarį siuvinėčiau paveiksliukus be užrašų, vėliau juos sudėčiau į dėžutę ir padovanočiau užaugusiam vaikui:) juk neriekia vardu, yra jausmas, energija ir t.t. smile.gif

aj bet aš nesakau, kad visi turi taip daryti, aš tik savo jausmais pasidalinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 09, 21:29)
Aš spalvas palikčiau tas pačias, tik skaičius gal pakeisčiau į šiuos

user posted image
Papildyta:
čia tik mano nuomonė, siuvinėjant turėtų geriau matytis. Aš asmeniškai, nemėgstu aštrių kampų, net ir gyvenime rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif
O gal ir raides perdaryti, kaip čia?
Bent jau kaip dabar raidės yra, tai ruošiuosi ardyti, kur prie radžių prisiuvinėta g.gif
user posted image
pažymėjau strėlytėmis.
QUOTE(winia @ 2008 10 09, 21:33)
na čia daug stovyklų, vieniems tai atrodo kliedesiai, o kiti mano, kad tiksli gimimo data ir valanda suteikia daug informacijos apie žmogų ir tada daug lengviau jam pakenkti smile.gif

Na žinok, tikrai yra tiesos. Tikrai nebuvau girdėjusi. Bet man iš karto kilo mintis, bet ko į namus neįsileidžiama g.gif
Tiesa, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ego: 09 spalio 2008 - 21:48
QUOTE(winia @ 2008 10 09, 21:33)
na čia daug stovyklų

man labai patiko tavo pamąstymas ax.gif pritariu tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man gražu kai yra data,svoris,ūgis,valanda.kiek manęs prašo siuvinėti metrikų,tai prašo skaičiukų. visai smagus toks metrikiukas.
daug pamąstymų suteikia ir winios nuomonė.
na bet jau čia kiekvienos reikalas kokių duomenų į tą metrikiuką prikrauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 10 09, 21:27)
Tai va, dabar prašau dar vienos pagalbos blush2.gif
Siuvinėju brolio vaikui, na tiksliau pabaigiau

Labai gražus darbelis thumbup.gif Dėl tos tikslios gimimo datos ir laiko aš irgi girdėjau. Užtektų išardyti tik valandą smile.gif
Atsakyti