Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(eglegle @ 2013 05 11, 23:49)
Ir nieko  biggrin.gif Man jau per daug tų naujienų ir tingiu į jas gilintis, juolab kažko norėti  biggrin.gif

Tikrai daug.
Ir butikų daug kaip ant Lietuvos . Bet aš labai džiaugiuosi smile.gif.
Galima pasiuostymais save pradžiugint smile.gif . O greit gal ir nebenorėsiu nieko. Tikiuosi smile.gif. Pirksiu tik iš reikalo smile.gif.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 12 gegužės 2013 - 00:02
QUOTE(eglegle @ 2013 05 12, 00:49)
Ir nieko  biggrin.gif Man jau per daug tų naujienų ir tingiu į jas gilintis, juolab kažko norėti  biggrin.gif

+1 smile.gif
Atsakyti

Gal kas prisimenate, kokiems kvapų namams priklauso eilė kvepalų (naujiena) Creminėje - kairėje salės pusėje beveik ties viduriu. Buteliukų tūris 50ml, dangtelis ant šarnyro atsidaro panašiai, kaip žiebtuvėlis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2013 08 25, 17:59)
Gal kas prisimenate, kokiems kvapų namams priklauso eilė kvepalų (naujiena)  Creminėje  - kairėje salės pusėje beveik ties viduriu. Buteliukų tūris 50ml, dangtelis ant šarnyro atsidaro panašiai, kaip žiebtuvėlis. ax.gif

užvakar kaip tik čiupinėjau - uostinėjau juos, bet pavadinimo neprisimenu irgi biggrin.gif
Atsakyti
http://www.fragranti...on-Monegal.html
Atsakyti
Yes thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo theorema: 25 rugpjūčio 2013 - 21:38
QUOTE(theorema @ 2013 08 25, 22:38)
Yes thumbup.gif Ačiū 4u.gif

O kurie patiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CINEMA: 26 rugpjūčio 2013 - 19:50

Kiss my name ir dar kažką. Nors uosčiau tik nuo kamštuko, bet sudomino (esu tuberozos mylėtoja). Noriu pasiskaityti plačiau, kas per brandas biggrin.gif
Atsakyti
As siandien pradejau pazinti su Montale kvapais..isuosciau kokius 7 gal g.gif labai patiko kazkuris, kurio pavadinimas su Cypre kazkas ir labiausia patiko kvapas, kuriame stipriai jauciasi kava.. gaila neuzsirasiau pavadinimo... bet pvz rodziau keliem zmonem, ir abu pasake ta pati, kad labai panasus i One million blink.gif lotuliukas.gif nu sorriukas..nisinis kvapas, jei primena Paco Rabane, tai nzn ar man jo reiik.. bet kava dievinu ir norejau kazkokio kvapo idomesnio.. laiko superiniai.. gal ir pasidovanosiu 50ml g.gif ka dar pasiulytumet is Montale tokio idomesnio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2013 09 26, 21:10)
As siandien pradejau pazinti su Montale kvapais..isuosciau kokius 7 gal  g.gif labai patiko kazkuris, kurio pavadinimas su Cypre kazkas ir labiausia patiko kvapas, kuriame stipriai jauciasi kava.. gaila neuzsirasiau pavadinimo... bet pvz rodziau keliem zmonem, ir abu pasake ta pati, kad labai panasus i One million blink.gif  lotuliukas.gif nu sorriukas..nisinis kvapas, jei primena Paco Rabane, tai nzn ar man jo reiik.. bet kava dievinu ir norejau kazkokio kvapo idomesnio.. laiko superiniai.. gal ir pasidovanosiu 50ml  g.gif ka dar pasiulytumet is Montale tokio idomesnio?  4u.gif

Pure Gold man labai labai rudeniui wub.gif wub.gif

o su kava turbut kad buvo Intense Cafe
O kitas Chypre Fruite galejo buti arba Chypre Vanille smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti