Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(Monmorensi @ 2012 12 17, 21:58)
gal šitie?
user posted image

O taaaaaip wub.gif блаженство
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2012 12 17, 20:55)
Tikrai atidarymas jau buvo, Akropolyje salia ESTE parduotuves, priesais Salamander. Nezinau verkti ar dziaugtis  biggrin.gif 

Aciu, matyt praleidau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vakar buvau ir nuostabiai sužavėta ir laiminga ir, gaila, kad tas pirminis laimės sukėlėjas vėliau suteikė skausmo smile.gif Iš brangiojo gavau dovanu Costume National kvepalus "So Nude".

Gaila, kad mano nosiai ryskiai juntama tuberoza, jai esu alergiska ir nuo jos man prasideda migrena. Kvepalai labai ilgai laikosi, vakar su plystancia galva buvau apie 8 val., nors ir bandziau kvepalus nuplauti.

Kvepalai "So Nude" buvo sukurti Costume National 2012 metu liepa, tai naujausias ju kurinys. Virsutines kvepalu natos susideda ir prieskoniu ir svieziu geliu misinio. Kompozicijoje juntamas kuminas, kardamonas.
Pagrindineje natoje tryksta ryskios ir seksualios: Damasko roze, tuberoza ir ylang-ylang. Pagrindine nata kvepalus pripildo Indonezijos paciulio ir Virginian kedro.

Idejau savo skelbima i skelbimus pardavimui, taciau, manau, kad siu kvepalu gerbejos renkasi cia smile.gif Gal kas susidometu? Turiu ir parduotuves ceki, galesiu prideti ir maiseli bei ivarius meginukus, pridetus prie kvepalu
Prikabinu nuotrauka is interneto.
Fragrantica
Atsakyti
Padekit mergaites! jeigu noreciau parduoti AMOUAGE REFLECTION EDP kaip pamatyti likuti? tikriausiai neimanoma g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, esu naujoke siame forume, tad nezinau ar tiksliai pasirinkau tema. Noreciau suzinoti Jusu nuomone apie siuos kvepalus ir parduotuves, kuriose butu galima ju isigyti

HISTOIRE DE PARFUMS 1969?
M. MICALLEF ''ANANDA'', ''JEWEL''?

Atsakyti
QUOTE(JusteML @ 2013 01 09, 15:51)
Sveikos, merginos, esu naujoke siame forume, tad nezinau ar tiksliai pasirinkau tema. Noreciau suzinoti Jusu nuomone apie siuos kvepalus ir parduotuves, kuriose butu galima ju isigyti

HISTOIRE DE PARFUMS 1969?
M. MICALLEF ''ANANDA'', ''JEWEL''?

Creme de la Creme yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 01 09, 15:23)
Creme de la  Creme yra  4u.gif

gal teko juos ismeginti? kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(JusteML @ 2013 01 09, 17:29)
gal teko juos ismeginti? kokios kainos?

kazkada patiko "ananda" kaina berods 500-600 lt, paziurekit "ananda" isparduotuvej dalinas, pabandykit nereiks visos butelkos pirkt
Atsakyti
Damos, gal kuri zino ar yra creminej Intense Tiare Montale, kiek ml ir kiek lt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 01 14, 20:24)
Damos, gal kuri zino ar yra creminej Intense Tiare Montale, kiek ml ir kiek lt?  smile.gif

Vilniuj mačiau, už 50 ml gal apie 170-180 Lt? galiu ir klysti dėl kainos g.gif
Atsakyti
Aciu, eglegle 4u.gif . Reikes ant dienu spec reisa i Klaipedos Akropoli padaryti.
Atsakyti
Sveikos, merginos. Galbut kuri esate atradusi koki pigesni kelia isigyti nisiniu kvepalu megineliu?? g.gif As esu bandziusi siustis is JAV ir UK - labai brangiai gaunasi sitas reikalas doh.gif
Beje, gal kas meginote kazka is Serge Lutens kolekcijos?
Atsakyti