na man pilnatis buna trukdo tik del to, kad per sviesu miegot. bet pripratus tuo paciu metu eit miegot - neturi jokios itakos.
QUOTE(princese333 @ 2009 02 04, 20:41)
Sveikutes kaip siandien blogai jauciuosi mama pas bureja buvo,jai pasake,jog as-jos dukra zusiu iki 24 metu,o jei ne iki 24 metu,tai iki 35 metu. ir kiap jus manot,as tokia jautri,su savo PA.sirdis vel virpa.rankos dreba.nors mama juokais viska prieme,nes jokios tiesos nepasake,ir tetis mirs mano sake per 6 metus.sake painiojosi pati ta bureja. nezinau ar tikiu,bet pergyvenimas didelis,ir labai bijau kad vakare nebutu priepolio
princese pasakyk savo mamai,atleis už tokius žodžius kad tegul ji vaiksčioja pas burejas jeigu nori, bet kam tokius absurdus sakyti savo dukrai Įsivaizduoju tavo reakcija į tokia žinią ,bet galiu tave nuraminti kad tikrai ne žusi ir nemirsi kaip išbure tau bureja. Gera bureja niekada gyvenime nepasakys apie mirtį ,ir kaip žinau burti galima tik metams o ne daugiau. Nieko tikusi šita jūsų burėja. Geriau pasijuok iš šitos nesamones. Galiu papasakoti irgi apie savo burimus . Turiu aš taro kortos,tai išburiau sau mirti . O to laikų kada buriau labai depresavau tai ir pasirode man kryželis. O ištikrujų tai mūsų mintys,pasamone dirba. Mes pačios sau galim psisigalvoti baisiu dalykų. Aš jau miegoti ejau bet užėjau paskaityti ir negalėjau tau neatsakyti. Nusiramink ,tikrai tikrai viskas bus gerai. Tai aš tau sakau Ksėna,pati viska praejau tai žinau ką sakau. Gyvensi dar ilgai ilgai. Labanaktis ,rytoi parašyk kaip jautėsi.
QUOTE(Ksėna @ 2009 02 05, 23:50)
O ištikrujų tai mūsų mintys,pasamone dirba. Mes pačios sau galim psisigalvoti baisiu dalykų. Aš jau miegoti ejau bet užėjau paskaityti ir negalėjau tau neatsakyti. Nusiramink ,tikrai tikrai viskas bus gerai. Tai aš tau sakau Ksėna,pati viska praejau tai žinau ką sakau. Gyvensi dar ilgai ilgai.
Sveikute, kaip miela ,kad parasiai tikrai pakelei man nuotaika o istikruju,pasamonej as labai bijau mirties.man viskas siejasi su mirtim,va vaziuosiu,gal uzsimusiu,per PA gal numirsiu.o dar ta bureja bet as labai dziaugiuosi,kad man bent kazkiek pavyko nukreipti tas blogas mintis,ir nebuvo PA didziuojuosi savimi.aisku vis pagalvoju apie tai,ka sake ta ragana,bet poto raminu pati save ,kad taip nebus.dar skaiciau bureju temoj,pana buvo pas tapacia bureja,ir jos drauges,ir visom vienodai pasake.sarlatane na sirdelej tas jauduliukas isliko,bet tikiuosi greitu metu jis dings. o siandien nuotaika gera,nes penktadienis jau susitvarkiau namus,o vakare su MB vaziuosim pas draugus gero savaitgalio visom dekuj uz palaikyma
prisiminiau dar viena istorija apie sarlatana. studente budama vaziavau autobusu po paskaitu ir priskreto kazkoks neaiskus tipelis. sako - as zmones kiaurai matau, galiu pasakyt, kas kokiom ligom serga. va jums (man atseit) bus sunku pastoti, nes gimda jusu uzsilenkus. sakau - nesek pasaku ir pavariau ji uzpykus, ko cia aiskina - nei as prasiau jo, nei ka. bet tie zodziai kazkaip nejo is galvos. tai nuvariau iskart pas ginekologe pasitikrint ir iskart klausiu ar neuzsilenkus mano gimda. viskas normaliai, o ko tu, sako, taip pergyveni. nu as jai nupasakojau kame reikalas - tai jinai vos is juoko nepaspringo - dar tokios nesamones, sako, neteko girdeti. netikek, tikrai gimdysi.
Gal kam pravers: http://lt.netlog.com...WFudHJvcy9sdC8_
nelabai suprantu kas cia yra.ta nuoruoda
QUOTE(princese333 @ 2009 02 09, 19:49)
nelabai suprantu kas cia yra.ta nuoruoda
paklausyt parelaksuot
blem, vyras varo pas gydytojus, nes nebegali klausyt kaip man sirdis vakarais dauzos... ir nuo ko man dabar pradet
Gal reikėtų pailsėti nuo vyro?
Papildyta:
Voverės pasiūlyta relaksacija nebloga, man patiko žodžiai, "išvarykite kolegas iš kabineto, atsipalaiduokite..." Nuo ko daugiau darbe pavargsti, jei ne nuo kolegų? tikrai ne nuo darbo...O jei per ilgai namie užsibūni, tai reikėtų gal vyrą trumpam išvaryti, kad atsipalaiduot?
Papildyta:
Voverės pasiūlyta relaksacija nebloga, man patiko žodžiai, "išvarykite kolegas iš kabineto, atsipalaiduokite..." Nuo ko daugiau darbe pavargsti, jei ne nuo kolegų? tikrai ne nuo darbo...O jei per ilgai namie užsibūni, tai reikėtų gal vyrą trumpam išvaryti, kad atsipalaiduot?
[quote=Lanėja,2009 02 09, 21:31]
Papildyta:
o jei rimtai, tai visiem apie PA kai pasakoju - siulo pailset. o as jau nuo to ilsejimosi ir nieko neveikimo pavargau siandien visa diena galva kaip apsalus, toks nemalonus jausmas
Papildyta:
o jei rimtai, tai visiem apie PA kai pasakoju - siulo pailset. o as jau nuo to ilsejimosi ir nieko neveikimo pavargau siandien visa diena galva kaip apsalus, toks nemalonus jausmas
sveikos mergaites
skaitineju as sia tema jau koks pora savaiciu..... pati su siom bedom gyvenu jau desimt metu, pati baisiausia krize jau praeity - baisu tada, kai nezinai kas su tavim vyksta......buvo ir vaistukai, ir psichoterapija, dabar jau 8 metai be vaistu ir galima sakyti ismokau su tuo pastoviu nerimu gyventi kai zinai, kas su tavim vyksta, tai jau nebe taip gasdina
siuo metu pradejau lankyti individualias pamokas -
http://holi.lt/psich...igu-gydymas.htm
rekomenduoju, labai padeda
skaitineju as sia tema jau koks pora savaiciu..... pati su siom bedom gyvenu jau desimt metu, pati baisiausia krize jau praeity - baisu tada, kai nezinai kas su tavim vyksta......buvo ir vaistukai, ir psichoterapija, dabar jau 8 metai be vaistu ir galima sakyti ismokau su tuo pastoviu nerimu gyventi kai zinai, kas su tavim vyksta, tai jau nebe taip gasdina
siuo metu pradejau lankyti individualias pamokas -
http://holi.lt/psich...igu-gydymas.htm
rekomenduoju, labai padeda
O gal galit parekomenduoti psichoterapija Kaune?
galiu parekomenduoti gera psichologe Kaune, ji verciasi ir privacia praktika
jeigu rimtai apie tai mastote ir turite galimybiu moketi privaciai gydytojai, parasykit man i AZ.
jeigu rimtai apie tai mastote ir turite galimybiu moketi privaciai gydytojai, parasykit man i AZ.