tai ta bureja kazkokia kvaila, visoms ta pati sako nors sugalvotu ka nors kitokio taip kaip as ejau pas viena gydytoja, netradicine medicina uzsiima, dare tokias pat proceduras man del psichologiniu bedu, o pazystamai ta pati lygiai dare del stuburo bedu ir manau dar ne vienam pa pati dare, cia kaip placebas jau gaunasi, tam kartui padejo, bet kainos nezmoniskos
tai taip ir supratau, kad pinigelius tik lupa
QUOTE(gintek @ 2009 02 04, 21:00)
Papildyta:
O kada ta pinatis, praita pilnati turejau nemalonumu, ir rodos kaip susitare tie pilnatys vel prasideda tokios pat bedos...keisti sutapimai, bet visiems kazkas darosi per ta pilnati, man toks jausmas tarsi pasidarau pranasas, labai pradedu stipriai jausti ir savo mintis po to patvirtina realus faktai.
O kada ta pinatis, praita pilnati turejau nemalonumu, ir rodos kaip susitare tie pilnatys vel prasideda tokios pat bedos...keisti sutapimai, bet visiems kazkas darosi per ta pilnati, man toks jausmas tarsi pasidarau pranasas, labai pradedu stipriai jausti ir savo mintis po to patvirtina realus faktai.
Dabar priespilnis, pilnatis nuo sekmadienio. Man per pilnati sustipreja nerimas, nemiga, diena net negera buna. Ir PA tom dienom buna. Veikia kazkaip menulis
princese333 - atsiprasau uz klausima - o tavo mama zino apie tavo PA? Nes keista, kad tau ji pasakojo tokius burejos kliedesius Juk aisku, kad pradesi nerimauti.
Bet vat teisingai tau merginos sako - nesamones paisto ta bureja. Uz toki zmoniu gasdinima jai reik gerai pylos israsyti.
Pasistenk negalvot apie tai
QUOTE(vovere74 @ 2009 02 04, 23:32)
princese333 - atsiprasau uz klausima - o tavo mama zino apie tavo PA? Nes keista, kad tau ji pasakojo tokius burejos kliedesius Juk aisku, kad pradesi nerimauti.
Bet vat teisingai tau merginos sako - nesamones paisto ta bureja. Uz toki zmoniu gasdinima jai reik gerai pylos israsyti.
Taip aisku mama zino,as irgi klausiau pas ja kam ji man pasake ji sako ,kad cia isvis nesamone,juoka tik sukelia. na bet as visitek giliai sirdyje jauciu drebuliuka ir keliuosi su ta mintim,ir miegot einu
QUOTE(princese333 @ 2009 02 05, 11:57)
Taip aisku mama zino,as irgi klausiau pas ja kam ji man pasake ji sako ,kad cia isvis nesamone,juoka tik sukelia. na bet as visitek giliai sirdyje jauciu drebuliuka ir keliuosi su ta mintim,ir miegot einu
Vai vai, negerai taip. Lengva pasakyti - mesk is galvos. Nezinau kaip pati tokiu minciu atsikratyciau. Gal nueit pas ta bureja ir jai gyvenimo principus, esme paaiskint?
QUOTE(vovere74 @ 2009 02 05, 11:47)
Vai vai, negerai taip. Lengva pasakyti - mesk is galvos. Nezinau kaip pati tokiu minciu atsikratyciau. Gal nueit pas ta bureja ir jai gyvenimo principus, esme paaiskint?
idomu jei as pati nueiciau,ka man ji pasakytu,gal kad ilgai ir laimingai gyvensiu.oj.kaltinu mama,kad aplamai ejo pas ja,arba bent man galejo nesakyti.
Mamai pasakyk, kad daugiau tokiu panasiu dalyku nepasakotu, kad ir kas butu, juk zino tavo liga ir nesvarbu juokauji ar ne, rimta ar ne isgirsti ir tai lieka pasamoneje ilgam pas panikuotojus...
o ir as noreciau pas ja nueiti, paziureciau kam isburtu mirti is mano artimuju
O tau paciai tikriausiai pasakytu ilgai ir laiminga gyvensi
o ir as noreciau pas ja nueiti, paziureciau kam isburtu mirti is mano artimuju
O tau paciai tikriausiai pasakytu ilgai ir laiminga gyvensi
Pacituosiu is J.Murphy "Jusu samones galia":
"Įsidemekite, kadangi ateitis yra jusu iprastinio mastymo rezultatas, ji jau uzkoduota jusu prote, nebent pakeisite ja maldomis." "Jums negali atsitikti jokia nelaime ar tragedija, jeigu apsisprendziate melstis. Niekas nera is anksto nuspresta ar nulemta. Jusu poziuris - galvosena, jausmai, isitikinimai - nulemia jusu likima."
Taip kad nereikia tiketi tuo, ka porina burejos, cigones ir visokio plauko sarlatanai, nes TIKEJIMAS blogais dalykais priveda prie blogu dalyku. O jiem aisku terupi tik pinigu nulupti, priburia nesamoniu, po to siulo visokias apsaugas nuo tu paciu nesamoniu dar uz papildomus pinigus.
Maldos knygoje suprantamos kaip pozityvus teiginiai, pvz. "As galiu padaryti viska, mano pasamone man pades"
"Įsidemekite, kadangi ateitis yra jusu iprastinio mastymo rezultatas, ji jau uzkoduota jusu prote, nebent pakeisite ja maldomis." "Jums negali atsitikti jokia nelaime ar tragedija, jeigu apsisprendziate melstis. Niekas nera is anksto nuspresta ar nulemta. Jusu poziuris - galvosena, jausmai, isitikinimai - nulemia jusu likima."
Taip kad nereikia tiketi tuo, ka porina burejos, cigones ir visokio plauko sarlatanai, nes TIKEJIMAS blogais dalykais priveda prie blogu dalyku. O jiem aisku terupi tik pinigu nulupti, priburia nesamoniu, po to siulo visokias apsaugas nuo tu paciu nesamoniu dar uz papildomus pinigus.
Maldos knygoje suprantamos kaip pozityvus teiginiai, pvz. "As galiu padaryti viska, mano pasamone man pades"
Dekuj uz palaikyma,bandysiu pakeisti savo mintis,ir netiketi. aisku jei tik man iseis
papasakosiu apie prietarus. kai buvau kokiu 15 metu pusbrolis pasiule tapti jo dukreles krikstamote. as aisku labai apsidziaugiau ir iskart sutikau, nors ir buvau labai jauna tada kazkas man pasake: yra toks prietaras - jei netekejusi krikstysi pirma karta mergaite (berniukui netaikoma) - tai paliksi senmerge. blyn galvoju, noriu teketi, ka daryt? sakau - atsisakysiu tada. o man iskart kita prietara tam atvejui - jei atsisakysiu - tada vaiku neturesiu nu sakes, ot papuoliau. pagalvojau, aj, geriau jau liksiu netekejus, negu be vaiku ir prisiemiau pareigas. na ir ka, vistiek istekejau nes kai suaugau maziau tikejau visokiom nesamonem.
sveikos,tai va pasirodo man yra PA,jau keli metai jos nera,bet pries 3-4metus buvo,tik tada as nezinojau kas man yra..tik dabar zinau,kad tai buvo PA.budavo visad vakare pries einant gult,pradedavo sirdis must,drebet,oro trukt,galva suktis,baime,kad mirsiu..o paskui praeidavo.tai nuejau pas daktara,istyre,kad vegetacine nervu sistema sutrikus ir jos nebeatstatysiu.o pries metus laiko,vakare pries einant gult vel,pagalvojau apie mirti,tai tada vel tie patys pozymiai buvo,bet tada taip pat nezinojau,kas tai.tik po to,kai po PA prasidejo man tie keisti jausmai,pradejau dometis apie tai.bet PA daugiau nebeuzejo tfu tfu tfu..bet tie jausmai nepraeina.vaiksciojau pas psichiatra,nustate vidutini nerima,geriau AD,buvo gerai(bet tarpais apimdavo tie jausmai)..db jau negeriu,nes kaip sakiau esu nescia,o jausmai tik suaktyvejo del nerimo..siandien lb prasta diena,atrodo kaip skraidyciau,nu toks netikrumas apemes,nerimas,kaip ne as buciau...o nerimas vis del nestumo to prasidejo..be to,jau visa savaite pykina,tai nei tos nuotaikos nera,nei noro daryt kazka..buna aisku ir gerai,ir lb gerai,bet buna ir blogai..o dar ta pilnatis arteja..nzn..viduje nerimauju kazi ko...