Sveiki , mano vyras ir dvinys
Papildyta:
bet kažkodėl taip jau visiškai pasakyti kaip visi čia gerai tai negaliu. Esu mergele nežinau gal kam yra panaši situacija ,bet kažkaip mums sunkai sekasi, kartu jau 4m
QUOTE(saulele 1 @ 2010 04 10, 21:56)
Sveiki , mano vyras ir dvinys
Papildyta:
bet kažkodėl taip jau visiškai pasakyti kaip visi čia gerai tai negaliu. Esu mergele nežinau gal kam yra panaši situacija ,bet kažkaip mums sunkai sekasi, kartu jau 4m
Papildyta:
labukas
Aš irgi esu mergelė ie gyvenu su dvyniu tai galiu pasakyti , kad nelabai džiugina mane šie santykiai o vasarąbus jau 8metai ,kaip gyvenam.
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2010 05 26, 14:41)
labukas
Aš irgi esu mergelė ie gyvenu su dvyniu tai galiu pasakyti , kad nelabai džiugina mane šie santykiai o vasarąbus jau 8metai ,kaip gyvenam.
MB dvynys,o aš ant ribos liūtas-mergelė,taigi taip pat nepasakyčiau,kad viskas vien tik gėlytės,oi visko visko būna
Taigi visur rasoma,kad Dvyniui blogiausias pasirinkimas- Mergeles zenklo atstovas,tad nesistebekite,kad sunkiai sekasi sutarti:) Nors mano mama Mergele,o patevis- Dvynys ir kartu jau 13lika metu,bet oj mamytei reikejo pavargti,kol apsigludino jie kampus,kol surimtejo jis. Seip dabar viskas jau lyg ir gerai,mama(Mergele) labai priekabi prie smulkmenu,jai visos problemos atrodo dideles,o patevis nerupestingas,ta prasme,kad viska moka paversti juokais,todel isvengiama daug konfliktu. Bet zinau,kas mano mama nervina- jo skubejimas visur ir impulsyvumas(kalbant apie bizni,per greit priimami sprendimai kartais daug kainuoja). O mama ji erzina del savo pedantiskumo ir perdeto jausmingumo,jautrumo.
AR VISI DVYNIAI LABAI PLEPUS...prasau lai atsako dvyniai,ar bent su jais gyvenantis....
QUOTE(evers @ 2010 06 18, 21:36)
AR VISI DVYNIAI LABAI PLEPUS...prasau lai atsako dvyniai,ar bent su jais gyvenantis....
MB dvynys visiškai nekalbus ir neplepus ,bet manęs,vienos plepsės,ir taip namuose užtenka
o as kiek pazystu dviniu tai kalba nesustodami....tai dabar galvoju ar cia as iraplink mane kiti dvyniai toke,ar visi...du dvyniai vienoj vietoj sunkiai susikalba.. abiem plepet norisi...o klausytis niekam...
QUOTE(evers @ 2010 06 18, 21:36)
Plepus, mes plepus Pati dvyne, liezuvi uz dantu niekaip nesulaikau
QUOTE(Eedytka @ 2010 06 19, 11:25)
MB dvynys visiškai nekalbus ir neplepus ,bet manęs,vienos plepsės,ir taip namuose užtenka
mano MB irgi visai neplepus, ir as nelabai plepu .. daugiau isklausau
O MANO LIEZUVIS BEKAULO... per daug kalbu...
As jautis, o MB dvynys, santykiai nedziugina