oj kiek čia daug tiesios apie dvynius pasakyta net stebiuosi, kaip galima pažinti žmogų iš zodiako ženklo
tai jau tikrai ....
Sveikos mergiukai, as pati dvyne, tikrai daug tiesos prirasyta Nuotaika tai cia yra, tai jau nera ir pati negaliu suprast kur pradingo Planu kurimas begalinis, o va su ju ivykdymu jau sudetingiau, dazniausiai pradedu, o pabaigti jau nera ikvepimo Patingeti irgi megeja, visus neatideliotinus darbus vilkinu iki kol galiu Bet paskui per galva verciuosi, kad viska padaryti (ir galiu pasakyt, kad kas tikrai svarbu ir butina, visada padarau) Esu optimiste. Pastebejau, kad nesutariu su mergelemis (bent jau kurias teko pazinti), man jos per daug zemiskos, smulkmenskos, ilgai planuojancios, o as spontaniska. Gime ideja ir ja reikia cia ir dabar igyvendint, jeigu yra galimybe, nes po ilgu planavimu, issikvepiu ir pasidaro jau nedeidomu Susizavejimas budingas ir daznas jausmas, bet tai labai laikina. O tikri jausmai, meile aplanko labai retai, bet jau kai isimyli ir isileidi i sirdi, galima sakyt, kad "amziams"
TYLUMA
o ko nori dvyniai? niekaip as ju nesuprantu, kuom jie zavisi, kaip su jais bendrauti, kad nekiltu isdidumo pykciu? kaip ieiti i ju sirdi?
nes mano diedas, tai kazkoks nesuspratimas: daznai pykstames. viena diena as nuo jo begu, tada jis nesupranta, kad tai yra del jo kaltes. kita diena, kai as nurimstu, tada jau jis bega... dominuoja tas faktorius, kai prarandi, tada pradedi vertinti. taip ir nesugyvenam... abu stovim kiekvienas uz save. kaip, po velniu, elgtis??? beje, as vezys. nezinau kaip su juo elgtis. kartais suveikia, kai bunu salta ir nepasiekima, kartais ne. dabar jau antra savaite net susitikti nebesiulo ir stebisi kodel as pradejau su kitais bendrauti, kai pats ne pirsto nebepajudina. gal cia jau galas?
lauksiu nuomoniu
nes mano diedas, tai kazkoks nesuspratimas: daznai pykstames. viena diena as nuo jo begu, tada jis nesupranta, kad tai yra del jo kaltes. kita diena, kai as nurimstu, tada jau jis bega... dominuoja tas faktorius, kai prarandi, tada pradedi vertinti. taip ir nesugyvenam... abu stovim kiekvienas uz save. kaip, po velniu, elgtis??? beje, as vezys. nezinau kaip su juo elgtis. kartais suveikia, kai bunu salta ir nepasiekima, kartais ne. dabar jau antra savaite net susitikti nebesiulo ir stebisi kodel as pradejau su kitais bendrauti, kai pats ne pirsto nebepajudina. gal cia jau galas?
lauksiu nuomoniu
Aš irgi dvynė, todėl dažniausiai, kai susipažįstu su žmonėm arba šiaip bendrauju su draugais iš karto perspėju, kad esu bjauri Sunku, net apibūdinti pačiai save, nes kol parašysiu galiu persigalvot
Vienas ryškiausių bruožų - nuotaikų audros. Vieną minutę galiu verkti pasikūkčiodama, kitą jau balsu juoktis. Galiu būti superinės nuotaikos, bet koks nors mažmožis taip sunervins ir taip ją sugadins, kad galiu ne tik burbėti, bet ir garsiai pykti. Po to dažniausiai seka gilūs filosofiniai apmastymai, o po jų tyla. Jei tik pažeidžiamos mano ambicijos galiu tylėti belen kiek laiko.
Ekstarvertė ar intravertė Aš ir tokia, ir tokia Žmonių ir bendravimo man kaip oro reikia, BET naujoj kompanijoj galiu sėdėt kaip vandens į burną prisisėmus. Kai išanalizuosiu žmogų iki kauliukų, tada priimsiu jį į savo draugų ratą ir pliurpsiu, pliurpsiu
Tvarka namuose turi būti, tačiau jei man nėra nuotaikos ar dar kokios nors neaiškios priežastys, tai gali būti didžiausias bardakas, kuris manęs nei kiek nenervins.
Vieną minutę noriu kalnus nuversti, kitą - tegu kalnai patys nusiverčia Nuo šitos savybės labai pati pavargstu, nes atrodo noras didelis, pradedu daryti, žiūriu kad jau nebenoriu, kažkas kitas įdomiau yra. Bandau susigyventi su šia savybe, mokau save pastovumo šioje srityje.
MB mano yra vandenis, sutariam gerai, tik, kad į mano gyvenimą ateina ir išeina vis kokie vaikinukai. Su tais ateinančiais ir išeinančiais nieko apart bendravimo nevyksta, tiesiog aš turiu visada jausti daug dėmesio, jaustis įdomi, patraukli ir pan. žodžiu, jie kaip indikatoriai, ar viskas su manimi gerai Bet MB man yra pats svarbiausias ir mylimiausias, jis visada žino apie tuos "indikatorius". Jausmų reikšti aš nemoku, neaušinu burnos, nes savo elgesiu parodau, kaip stipriai jį myliu, o kas kartą kvaksėti apie meilę - ne man, BET girdėti tai noriu kasdieną, gerai, kad MB taip ir daro, ir net po kelis kartus
Vienas ryškiausių bruožų - nuotaikų audros. Vieną minutę galiu verkti pasikūkčiodama, kitą jau balsu juoktis. Galiu būti superinės nuotaikos, bet koks nors mažmožis taip sunervins ir taip ją sugadins, kad galiu ne tik burbėti, bet ir garsiai pykti. Po to dažniausiai seka gilūs filosofiniai apmastymai, o po jų tyla. Jei tik pažeidžiamos mano ambicijos galiu tylėti belen kiek laiko.
Ekstarvertė ar intravertė Aš ir tokia, ir tokia Žmonių ir bendravimo man kaip oro reikia, BET naujoj kompanijoj galiu sėdėt kaip vandens į burną prisisėmus. Kai išanalizuosiu žmogų iki kauliukų, tada priimsiu jį į savo draugų ratą ir pliurpsiu, pliurpsiu
Tvarka namuose turi būti, tačiau jei man nėra nuotaikos ar dar kokios nors neaiškios priežastys, tai gali būti didžiausias bardakas, kuris manęs nei kiek nenervins.
Vieną minutę noriu kalnus nuversti, kitą - tegu kalnai patys nusiverčia Nuo šitos savybės labai pati pavargstu, nes atrodo noras didelis, pradedu daryti, žiūriu kad jau nebenoriu, kažkas kitas įdomiau yra. Bandau susigyventi su šia savybe, mokau save pastovumo šioje srityje.
MB mano yra vandenis, sutariam gerai, tik, kad į mano gyvenimą ateina ir išeina vis kokie vaikinukai. Su tais ateinančiais ir išeinančiais nieko apart bendravimo nevyksta, tiesiog aš turiu visada jausti daug dėmesio, jaustis įdomi, patraukli ir pan. žodžiu, jie kaip indikatoriai, ar viskas su manimi gerai Bet MB man yra pats svarbiausias ir mylimiausias, jis visada žino apie tuos "indikatorius". Jausmų reikšti aš nemoku, neaušinu burnos, nes savo elgesiu parodau, kaip stipriai jį myliu, o kas kartą kvaksėti apie meilę - ne man, BET girdėti tai noriu kasdieną, gerai, kad MB taip ir daro, ir net po kelis kartus
Jau del darbu uzbaigimo tai sutinku, nes jei jau sumanau ka tai taip uzsidegu ir reikia igivendinti tuoj pat, o jei ne pradedu per daug apie tai galvoti kol galiausiai uzsidegimas isgaruoja . Tai gerai, kad ir MB dvinys tai jei uzsidega del ko nors zinau kad neperkalbesiu ir jam reikia tai daryti dabar tai vienas is kito juokiames ,, jau degi :-D ,,. Tai va didelis minusas nebaigti darbai, manau turintiems drauga dvyni reiktu padet sioj situacijoj, tik jokiu budu nepriekaistaujant. Ir dar geriau nesakyti ,, padaryk ta ar ana,, daug geriau veikia,, gal galetum padaryti ...,,
Labos
Ner niekopastovesnio uz dvyniu nepastovuma
Mes su MB abu dvyniai, gime 4 dienu skirtumu, taciau ant tiek skirtingi As ekstraverte, man sneket, aiskintis, amnalizuoti. Jis intravertas, bet gal daugiau su svetimais. kai pasitiki ir jauciasi gerai, gatavas sneket iki paryciu. Mes su MB jau 12 metu kartu, taciau nepaliaujam stebetis kaip randam bendru kalbu, begalini norabuti salia vienas kito.
Aisku, yra buve visokiu gincu ir barniu, tai cia as kogero tik gerokam skaiciui metu prabegus radau buda-ignoruoti. Tada gerai atkreipia demesi. O kas del komplimentu, tai visos tiksliai parase-itin retai, bet jei jau pasako, tai tada reiskias tikrai super nuosirdziai (kitais atvejais-savaime suprantama viskas super).
Mums abiems atgaiva sielai yra isvaziavimai, keliones. Nors prasiblaskius visada nerealu dziaugsma suteikia namai, ju jaukumo konstatavimas, tie patys iptrastiniai buitiniai dalykai, kurie galbut iki tol kele sleikstuli...
Is patirties galiu pasakyt, kad nerandu kalbos su mergelemis ir sauliais. dar su avinu so-so. Musu dukrius avinuke, tai man oziuojasi, o su MB sutaria kuo puikiausiai, jis jai autoritetas.
Ner niekopastovesnio uz dvyniu nepastovuma
Mes su MB abu dvyniai, gime 4 dienu skirtumu, taciau ant tiek skirtingi As ekstraverte, man sneket, aiskintis, amnalizuoti. Jis intravertas, bet gal daugiau su svetimais. kai pasitiki ir jauciasi gerai, gatavas sneket iki paryciu. Mes su MB jau 12 metu kartu, taciau nepaliaujam stebetis kaip randam bendru kalbu, begalini norabuti salia vienas kito.
Aisku, yra buve visokiu gincu ir barniu, tai cia as kogero tik gerokam skaiciui metu prabegus radau buda-ignoruoti. Tada gerai atkreipia demesi. O kas del komplimentu, tai visos tiksliai parase-itin retai, bet jei jau pasako, tai tada reiskias tikrai super nuosirdziai (kitais atvejais-savaime suprantama viskas super).
Mums abiems atgaiva sielai yra isvaziavimai, keliones. Nors prasiblaskius visada nerealu dziaugsma suteikia namai, ju jaukumo konstatavimas, tie patys iptrastiniai buitiniai dalykai, kurie galbut iki tol kele sleikstuli...
Is patirties galiu pasakyt, kad nerandu kalbos su mergelemis ir sauliais. dar su avinu so-so. Musu dukrius avinuke, tai man oziuojasi, o su MB sutaria kuo puikiausiai, jis jai autoritetas.
QUOTE(flooding @ 2010 02 16, 12:46)
pasirašau po kiekvienu žodžiu
planų milijonai, užsidegimas beprotiškas, bet atsikeli kitą rytą ir jau nieko nebereik, labai norisi dėmesio, naujoj kompanijoj labai jaučiu žmonių nuotaikas, ir jei tik pajaučiu, kad kažkas į mane skersai žiūri persiverčiu į savo antrąjį pavidalą ir būnu tyliai ramiai, negaliu tada laisvai bendrauti draugų rate kai visi savi jaučiuosi super duper, dažnai esu tas varykliukas kuris palaiko kalbas, mėgstu juoda humorą, dėl kurio kartais kyla nesusipratimų, bet ilgiau su manimi pabendravę jau žino tai dėl tvarkos, taip pat man turi būt viskas sutvarkyta, spintoj rūbai gražiai sulankstyti, ant pakabų sukabinti taip, kad kur maikutės ten tik maikutės, marškinukai, džinsai, kelnės, viskas atskirai...bet jei jau nėr ūpo tai skalbiniai kelias dienas sausi gali kabėt ant džiovyklės, nieks neprivers manęs jų nukabint
ir nesenai tik pastebėjau, kad noriu būt per daug ideali nepriekaištinga apranga, antrą kart su tais pačiais rūbais išeit man katastrofa, batų porų n vos ne kiekvienas rūbų derinys turi ir batus ir rankinę priderinta, sesė jau sakė tai per daug pati dėl to bandau po truputį paprastėt
dėl antros pusės, didžiausias galvos skausmas negaliu pakęst tokių kurie po kojom šliaužioja, man žiauriai nuobodo, per daug dėmesio iš vieno žmogaus ne man, labai greit atsibosta, o tie kurie kažkiek domisi, bet palieka kažkokį atstumą, tai va tokius norisi pasiekt ir turėt...buvo dvi rimtos draugystės po keletą metų, gyvenimas kartu, dabar paanalizavus tai kas buvo sakyč gal buvau pasidarius vos ne mamiška ir dėl mylimo žmogaus galiu aukotis iki maximumo, vienu atveju tai buvo gerai kitu per daug globėjiška...
dažniausiai supa mane vandeniai, bet jie tokie kurie plačiai šilumą rodo, o kaip sakiau man per daug ir greit atsibosta
šiaip esu labai jautri kitų nelaimėm, ir jei tik būtų galimybė atrodo visiems padėčiau, artimųjų nuomonė per daug aukojuosi dėl kitų, bet padėjimas kitam man savotiškas geros energijos šaltinis...blogiausia savybė kuri iš kitų girdėta n kartų tai nuotaikų kaita, gaila, kad tai nelabai galiu pati valdyt
va taip pabandžiau apibendrint savo dvyniškumą
Sveikutės
mano vyras Dvynys,taigi,labai jau prisifantazuoja daug ir kartais nerealiai,kad vistiek kada nors turėsiu,nors šiai dienai,tai tikrai nerealu,bet jis vistiek savo,kad kada nors...,tvarkingumo nelabai yra,nu,kai į žmones,tai pasičiustina,pasičiustina ,užsisipyręs,kad ir kas bebūtų jis savo vistiek padarys ,nepliurpia be reikalo-trumpai-drūtai ir aiškiai ,toks geradūšis,kad tik kitiems geriau būtų,kas man nelabai patinka ,ir jau jei turi kokį hobį,tai viską atiduos dėl jo...
mano vyras Dvynys,taigi,labai jau prisifantazuoja daug ir kartais nerealiai,kad vistiek kada nors turėsiu,nors šiai dienai,tai tikrai nerealu,bet jis vistiek savo,kad kada nors...,tvarkingumo nelabai yra,nu,kai į žmones,tai pasičiustina,pasičiustina ,užsisipyręs,kad ir kas bebūtų jis savo vistiek padarys ,nepliurpia be reikalo-trumpai-drūtai ir aiškiai ,toks geradūšis,kad tik kitiems geriau būtų,kas man nelabai patinka ,ir jau jei turi kokį hobį,tai viską atiduos dėl jo...