Aš irgi dvynė, todėl dažniausiai, kai susipažįstu su žmonėm arba šiaip bendrauju su draugais iš karto perspėju, kad esu bjauri

Sunku, net apibūdinti pačiai save, nes kol parašysiu galiu persigalvot
Vienas ryškiausių bruožų - nuotaikų audros. Vieną minutę galiu verkti pasikūkčiodama, kitą jau balsu juoktis. Galiu būti superinės nuotaikos, bet koks nors mažmožis taip sunervins ir taip ją sugadins, kad galiu ne tik burbėti, bet ir garsiai pykti. Po to dažniausiai seka gilūs filosofiniai apmastymai, o po jų tyla. Jei tik pažeidžiamos mano ambicijos galiu tylėti belen kiek laiko.
Ekstarvertė ar intravertė

Aš ir tokia, ir tokia

Žmonių ir bendravimo man kaip oro reikia, BET naujoj kompanijoj galiu sėdėt kaip vandens į burną prisisėmus. Kai išanalizuosiu žmogų iki kauliukų, tada priimsiu jį į savo draugų ratą ir pliurpsiu, pliurpsiu
Tvarka namuose turi būti, tačiau jei man nėra nuotaikos ar dar kokios nors neaiškios priežastys, tai gali būti didžiausias bardakas, kuris manęs nei kiek nenervins.
Vieną minutę noriu kalnus nuversti, kitą - tegu kalnai patys nusiverčia

Nuo šitos savybės labai pati pavargstu, nes atrodo noras didelis, pradedu daryti, žiūriu kad jau nebenoriu, kažkas kitas įdomiau yra. Bandau susigyventi su šia savybe, mokau save pastovumo šioje srityje.
MB mano yra vandenis, sutariam gerai, tik, kad į mano gyvenimą ateina ir išeina vis kokie vaikinukai. Su tais ateinančiais ir išeinančiais nieko apart bendravimo nevyksta, tiesiog aš turiu visada jausti daug dėmesio, jaustis įdomi, patraukli ir pan. žodžiu, jie kaip indikatoriai, ar viskas su manimi gerai

Bet MB man yra pats svarbiausias ir mylimiausias, jis visada žino apie tuos "indikatorius". Jausmų reikšti aš nemoku, neaušinu burnos, nes savo elgesiu parodau, kaip stipriai jį myliu, o kas kartą kvaksėti apie meilę - ne man, BET girdėti tai noriu kasdieną, gerai, kad MB taip ir daro, ir net po kelis kartus
Man neįdomu, kas Tu esi, ar kaip čia patekai, - aš noriu žinoti, ar stovėsi su manimi liepsnos centre, ir neatsitrauksi atatupstas. Man neįdomu, kur, ką ir su kuo Tu esi studijavęs. Aš noriu žinoti, kas palaiko Tave iš vidaus, kai visa kita atkrenta. Aš noriu žinoti, ar tu gali būti vienas pats su savimi, ir ar tu iš tiesų mėgsti draugiją, kurią palaikai pats sau tuštumos akimirkomis.