Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyniai

QUOTE(teiserskiene @ 2009 09 21, 09:43)
Mano vyras dvynys,as-vandenis ax.gif Siaip,tikrai geras znogiukas,myli dukryte(bet tai matytis pradeda tik dabar,kai ji darosi savarankiskesne biggrin.gif ),myli ir mane.Bet nemoka to parodyt-neapkabins,nepabuciuos.Draugystes pradzioj tai labai glumino.Kai susirasinedavom,aistra kunkuliuodavo,o susitikus kaip su drauge bendrauja,net prisiliest bijodavo blink.gif Db jau pripratau,bet vis tiek burbu,nes man reik daaaug demesio,o jo negaunu,tai nuolat zirziu cool.gif Ir tikrai ykveptas aistros,daug darbu gali pradet daryti,bet...nepabaigti.Savaite laiko kaip tualete gruzo kalnai ir pan,pradejo tvarkyt ir paliko,svarbesniu dalyku atsirado doh.gif Kompanijo tikrai kaip ijungtas radijas,su visais randa bendra kalba(jei zmogus patinka),nuolat issisiepes.Abu esam degtukai,bet jis visada pirmas atsipraso,nes nori greiciau taikytis.Sia savybe mane islepino,as atsiprasau tik praejus porai dienu,kai jau juokas ima blush2.gif Nemegsta namie sedet,bet cia ir man tas galioja,kuo arciau namu,tuo piktesne darausi,nes nekenciu namu ruosos,rutinos.Mums nuolat turi keistis vaizadai biggrin.gif

Nu grynai viskas atitinka, mano vaikinas dvynys. Labai geras zmogus wub.gif
O vat turiu drauge, kuri irgi dvynys, visiska priesingybe, amzinai sedi namie su vaikinu, visada viskas turi buti tik jai, ji pati svarbiausia, kai jai viska duodi ko ji uzsimano (zodziu viska reikia daryti taip kaip nori ji) tada ji tau bus pati geriausia drauge pasauly ir tave labai myles, bet jei NE - tada vyksta karas, to pykcio is jos puses net negaleciau apibudinti, kaip kad bomba butu sprogus. Kiekviena minute nezinai ko laukt biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras dvynys, as mergele. Pritariu, kad dvyniai seimos zmones, mylintis ir atsidave. Be to tiesa, kad dvyniai prisitaiko prie aplinkybiu, zmoniu. Skaitant tik linksejau ir linksejau : DD
O prie minusiuku galeciau pridurti - megejai "uzmirsti" kokiu namu darbeliu, pvz siuksles isnest. Tenka daznai priminti, kol padarys. I parduotuve vieno be saraso net nesiusciau - geriausiu atveju is 5 daiktu parnes 3, kitus uzmirs. Vakareliose prisibendrauja, papildo demesio atsargos : ))) Dabar labiau namiseda pasidares, taciau telefonas visada turi buti po ranka, kokio anekdoto draugam issiusti. Jei nori kur islekti pabuti su draugais nepriestarauju, jis sako labai to vertinantis, nors retai pasinaudoja, dazniau einam kartu.
Atsakyti
QUOTE(Hegesihora @ 2009 09 29, 14:10)
Mano vyras dvynys, as mergele. Pritariu, kad dvyniai seimos zmones, mylintis ir atsidave. Be to tiesa, kad dvyniai prisitaiko prie aplinkybiu, zmoniu. Skaitant tik linksejau ir linksejau : DD
O prie minusiuku galeciau pridurti - megejai "uzmirsti" kokiu namu darbeliu, pvz siuksles isnest. Tenka daznai priminti, kol padarys. I parduotuve vieno be saraso net nesiusciau - geriausiu atveju is 5 daiktu parnes 3, kitus uzmirs. Vakareliose prisibendrauja, papildo demesio atsargos : ))) Dabar labiau namiseda pasidares, taciau telefonas visada turi buti po ranka, kokio anekdoto draugam issiusti. Jei nori kur islekti pabuti su draugais nepriestarauju, jis sako labai to vertinantis, nors retai pasinaudoja, dazniau einam kartu.

Ai jo,teisybe,i parda jei isvaro,visada be ko nors gryzta,bet man tai jau juoka kiekviena karta sukelia.Bet niekad sau alaus buteliuko nepamirsta,o mano pyragaitis lieka vitrinoj.Vietoj jo nuperka ka nors,nuo ko jau bloga,bet ka megau pries metus laiko biggrin.gif Ir tikrai,jei paprasysi ka nors padaryti,zyzti reikia menesi laiko.Ir tai,arba po antro menesio zyzimo padaro,arba netekus paskutines vilties,pati pasidarau doh.gif Bet nepaisant to,vis tiek jie labai geri wub.gif
Atsakyti
ko cia taip tylu biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Vyrai dvyniai man labai patinka.Tiksliau,mano vyras,o svetimi erzina savo plepumu biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras dvynis ir man labai patinka, mes labai skirtingi zmones ir tai turbut gerai ax.gif Mano vyras labai seimos zmogus, bet kai jau kazkas minejo labai uzmarsus, jei i parduotuve siunti tai tikrai reikia sarasa duoti biggrin.gif O del plepumo tai va mano labai jau mazai kalbus, labai ramus g.gif Gincytis isvis nelinkes, na mano priesingybe, o as saulys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2009 10 26, 18:50)
Vyrai dvyniai man labai patinka.Tiksliau,mano vyras,o svetimi erzina savo plepumu biggrin.gif

Mano vyras dvynis irgi bet nera plepus schmoll.gif

QUOTE(mamukas2 @ 2009 10 28, 19:35)
Mano vyras dvynis ir man labai patinka, mes labai skirtingi zmones ir tai turbut gerai  ax.gif  Mano vyras labai seimos zmogus, bet kai jau kazkas minejo labai uzmarsus, jei i parduotuve siunti tai tikrai reikia sarasa duoti  biggrin.gif  O del plepumo tai va mano labai jau mazai kalbus, labai ramus g.gif  Gincytis isvis nelinkes, na mano priesingybe, o as saulys    ax.gif

ir mano ramekas toks ,nors ziurint kaip ir kokia situacija dar g.gif

o jei nusiunciu i parde tai priperka ka prasiau ir dar velniai zino ko ,kas tik sauna i galvele doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBrunetė: 19 lapkričio 2009 - 11:55
Sveikos 4u.gif
O mes abudu Dvyniai doh.gif Vietoj 2 zmoniu, mumyse cieli 4 sedi lotuliukas.gif

MB-ramiakas, is tylesniu, baliu jam nereikia, draugus atrenka labai atsargiai, bet turi juos visa gyvenima. Kas del buities, tai pravalas doh.gif Apie viska reikia priminti, viska reguliuoti, viska paduoti doh.gif
Mes is dalies panasus, o siaip ir skirtumu daug yra. Tarkim as labiau komunikabili, megstu bendrauti su zmonem (telefonas pastoviai salia), labiau optimiste esu, namie tvarkos uij kaip noriu ir palaikau. Irgi is ramesniu esu, bet bendrauti tikrai megstu. Skiriasi musu poziuris i kai kuriuos dalykus, bet gal tai ir auklejimas prisideda prie to g.gif
Kartais jis mane stebina visisku nejautrumu, kartais-per dideliu demesiu. Man panasiai uzeina. Abudu uzsispyre esam, tai sunku kazkuriam nusileist ir pripazint kad neteisus, susitaikyt. Dazniausiai as tai inicijuoju.
Siaip papildom vienas kita, ismokom daug naujo ir naudingo vienas is kito, na ir kazkaip sugyvenam 4u.gif

Gal cia dar yra tokiu poru? Butu idomu suzinoti kaip sekasi kitiem bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2009 10 28, 20:35)
Mano vyras dvynis ir man labai patinka, mes labai skirtingi zmones ir tai turbut gerai  ax.gif  Mano vyras labai seimos zmogus, bet kai jau kazkas minejo labai uzmarsus, jei i parduotuve siunti tai tikrai reikia sarasa duoti  biggrin.gif  O del plepumo tai va mano labai jau mazai kalbus, labai ramus g.gif  Gincytis isvis nelinkes, na mano priesingybe, o as saulys    ax.gif

Tikrai ner plepus ir manasis.. g.gif Mes lygiai tokia pati pora biggrin.gif dvynys ir saule ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaJuliana @ 2009 11 19, 13:04)
Sveikos 4u.gif
O mes abudu Dvyniai doh.gif Vietoj 2 zmoniu, mumyse cieli 4 sedi lotuliukas.gif

Gal cia dar yra tokiu poru? Butu idomu suzinoti kaip sekasi kitiem bendrauti.

Ms irgi abu dvyniai biggrin.gif

sutariam gerai ,bet as uzsispyrusi jis ne ,
kai susipykstam jis pirmas pradeda kalbas ,as ne biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti