QUOTE(teiserskiene @ 2009 09 21, 09:43)
Mano vyras dvynys,as-vandenis Siaip,tikrai geras znogiukas,myli dukryte(bet tai matytis pradeda tik dabar,kai ji darosi savarankiskesne ),myli ir mane.Bet nemoka to parodyt-neapkabins,nepabuciuos.Draugystes pradzioj tai labai glumino.Kai susirasinedavom,aistra kunkuliuodavo,o susitikus kaip su drauge bendrauja,net prisiliest bijodavo Db jau pripratau,bet vis tiek burbu,nes man reik daaaug demesio,o jo negaunu,tai nuolat zirziu Ir tikrai ykveptas aistros,daug darbu gali pradet daryti,bet...nepabaigti.Savaite laiko kaip tualete gruzo kalnai ir pan,pradejo tvarkyt ir paliko,svarbesniu dalyku atsirado Kompanijo tikrai kaip ijungtas radijas,su visais randa bendra kalba(jei zmogus patinka),nuolat issisiepes.Abu esam degtukai,bet jis visada pirmas atsipraso,nes nori greiciau taikytis.Sia savybe mane islepino,as atsiprasau tik praejus porai dienu,kai jau juokas ima Nemegsta namie sedet,bet cia ir man tas galioja,kuo arciau namu,tuo piktesne darausi,nes nekenciu namu ruosos,rutinos.Mums nuolat turi keistis vaizadai
Nu grynai viskas atitinka, mano vaikinas dvynys. Labai geras zmogus
O vat turiu drauge, kuri irgi dvynys, visiska priesingybe, amzinai sedi namie su vaikinu, visada viskas turi buti tik jai, ji pati svarbiausia, kai jai viska duodi ko ji uzsimano (zodziu viska reikia daryti taip kaip nori ji) tada ji tau bus pati geriausia drauge pasauly ir tave labai myles, bet jei NE - tada vyksta karas, to pykcio is jos puses net negaleciau apibudinti, kaip kad bomba butu sprogus. Kiekviena minute nezinai ko laukt