nezinau kaip moterys dvyniai, kazkaip tik pora turbut pazistu, bet vyrai dvyniai siaubingi bent jau kiek teko susidurti ir kaip tycia butent jie mano gyvenime vis ir smezuoja
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 07 01, 11:50)
as permaininga,uzplaukia tokia banga tai lendu prie vyro kaip kokia paleistuve ,o kartais tai nervina kad nieko nesinori viskas b=nervina ir ttttt. del isimylejimo tai budavo pamatai vaikinuka atrodo fainas ,o paskui kaskaip nedomina jis manes
Papildyta:
man irgi taip isklausau dar kanors pati pridedu ,randu kalba
Papildyta:
man irgi taip isklausau dar kanors pati pridedu ,randu kalba
Na blin kiek vis del to panašumo. Del vaikinuku tai tas pats paauglysteje nutikdavo
QUOTE(mamakubu @ 2009 07 03, 16:02)
Na blin kiek vis del to panašumo. Del vaikinuku tai tas pats paauglysteje nutikdavo
nebutumem mes dvynes
jungiuosiu prie dvynių...esu grynaveislė dvynė, su visais dvyniškais "navarotais" pas mane vyrauja dviprasmybės ir kraštutinumai, dažnas negalėjimas nuspręsti ką pasirinkti iš kelių variantų, jau lyg nusprendžiu vieną, o kai reikia daryti ar eiti, staigiai persigalvoju ir padarau kažką kito vienu žodžiu mano vyrui su mano "navarotais" baisiai sunku, ir jis dažniausiai manęs nesupranta
QUOTE(eziene @ 2009 06 14, 16:54)
Sunkiausia sekasi su Šauliais, kiek pažįstu, vis negaliu jų suprasti
Man tik su viena, bet labai artima sunkoka
Draugas dvynys. Ką galiu pasakyti, kompanijos žmogus, bent jau jis tai grynas ekstravertas, bendrauja, visiems tik iš gerosios pusės atrodo pateikia save, bando kartais primest kietuolį tokį šustreką Šiaip mergelė (aš) ir dvynys turėtų nesutarti, bet mes sėkmingai sau jau beveik 3 metus draugaujam, aišku, būna, kad apsipykstam, bet niekada (pfu pfu pfu) nebuvo taip, kad ilgam, kokiai dienai...susipykstam ir vėl tuoj pat susitaikę jis pirmas eina tikytis o aš ilgai pykti nemoku, tai taip ir susitaikom abu sakyčiau jis toks manipuliatorius siekiant sau naudos. kažkokio dviveidiškumo nepatsbėjau, nes jis pagal jį turėtų būti vėžys, kažkaip ten suktai jis su savo mama man bandė aiškint tai gal ir vėžio bruožų turi..mixas bet pastebėjau, kad labai jau namisėda pasidarė, nieko nenori, murkso tik namie ir viskas švelnus, gana rūpestingas, bet dažnaiu atrodo norėtų, kad kiti juo rūpintųsi
na as irgi jungiuos prie dvyniu ,na dvyniai yra dvyniai,bet visi su savais navarotais,,,mano vyras skorpas tai blyn kartais as pagalvoju kaip as su juo istveriu , na turi savo priciudu blem...dbvuyniai nera nervininkai,neuzsiplieskia,jie nori kad vyktu tai ko jie nori ne to ko pvz vyras,man 100 kart taip sake tipo kai as uzsimanau kazkur vaziuot tai jis turi viska mest ir lekt ,o kai jis tai tipo dvynys apmastys viska greit is nuspres jog neverta ,jam tai nenaudinga ,.na taisomes visi ,ir dvyniai keistis gali,kas del ledu ten kazkur kur rase senoj temoj tai tiesa.bet nevisada....taciau dvyniai nesvarsto taip kaip svarstuykles......na o sajunga su skorpais tai nebloga,na daug kart jau skyresmes su vyru,,,,bet as tai negaliu ilgai pyktis as noriu taikytis na as tada pradedu pagloswtyt ar dar kaip kitaip taiklytis,mane nerviskai veikia tie tylos momentai ar pykciai......stengiuos ju isvengt,va o skorpai gali tylet menesius,ir jie megsta kerstaut....... na jie tiesiogiai nekerstauja bet pasitaikius progai tikrai ikas........,o dvyniai to nesupranta ........todel uzkimba ant to kersto supyksta ....... ,o skorpas galva deda jog nekersija,,,,...bet veiksmai tai parodo.....dvynys moka prieit but draugu su daugeliu,tik su oziaragiais avinais neklab sutariai,jie per daug zemiski yra......o dvynys gali lekt lekt nesustot,ji uzknisa zemisk dalykai...,taciau valgyt gamint moka skaniai........valdomi nuotaikos....jhei kas nepasiseke neliudes 2 dienas om jau po poros val gali sypsotis,....ne taip kaip skorpai,jei uzpyko tai blem bus susisuke visa diena....bet skorpai irgi faini,mylintys ir tttt....dvynys vyras nuo dvynes moters skiriasi bet esminiai dalykai islieka......dvyniai visi panasus pagrindiniais daluykais,,,,taciau jie moka but ir ne dvyniais ,zinau ta...jie tikrai nera pesimistai,kaip tik jie tuos avinus oziaragius pakelia kurie linke i pesimizma,ir kuriems reik padet atsitiest......taip jie per daug neziiri i ateiti,beyt mokinasi,na gyvenimas ismokina ziuret
Papildyta:
pasakysiu taip jei dvynys mili tai myli,taip jis seksa skiria nuo meiles ir jei jis nusuks i kaire tai nematys blogo nieko,ir jo negraus sazine ir ttttt,o va pvz is savo artimu na vyro,reikalauja istikimybes,bet jei myli ir suzinos kad nuklydo vyras atleis ,pamirs su visam,bet tik viena kart.....o kita kart nors jis nores atleist jo isdidumas to neleis,....na nevisi,dvyniai niekad neprikaisioja,niekad nelaiko akmens sirdi,todel jie daznai pakliuna i dviprasmiskas situacijas patys to nenoredami,nes jie atlapasirdziai,......,tiesiog jiems taip gaunasi....bet pvz dvynys pries eidamas i kaire apm,astys viska gerai ar verta ar naudinga ar reikia ta daryt......ir dazniausiai jie apsisprendzia jog neverta santykiu gadint,,,,bet nevisada.....ir isvis istikro daugelis zmoniu yra dviveidziai,tik ne visada,..............................
Papildyta:
taip0 tik atrodo jog dvyniai turi daug paslapciu ,taciau taip nera jie noriai pasakoja jei yra uzklausiami,na ir neuzklausiami,o apie praeiti nenori pasakot va kaip moterys klausineja vyru:kiek tu moteru turejai/?koks seksas? ziurint per dvyniu prizme jis buvo mylejosi ir pamirso......tiesiog nesureiksmina to per daug.....nesirausia po praeit,ne taip kaips skorpionai....m,kurie visada rausiasi ir net uzsibuksuoja vietoj..jokiu budu netinka 2 vienodi zenklai,o ka raso zmones tai cia yra isimtis........
Papildyta:
nu gi mes neturim tiek paslapciu kiek galvojat tikrai nea.................................tai jusu problema yra tie kurie galvoja kad dvyniai paslapciu turi,,,,draugu dafiga mergu ar bernu.....yra 2 tipu dvyniai ramus ir pasele.........tai cia taip buna kuris tas veidas yra stipresnis ..o apskritai nera blogi....tik gyvent sunku,,,bet jie stengiasi taisytis nors kartais juos uzpisa jie ima ir isvaziuoja...nenori pripazint tu taisykliu ka reik daryt...bet yra super pareigingi....kalbu apie save niekad nepaveluosiu i darba,virsvalandzius galiu sedet...bet kai jau mane uzknisa daeda viskas metu ir iseinu ir sakau uzsikniskit tik nekniskit mano nervu....
Papildyta:
pvz nemegstu kai as sedziu tiesiog na nieko negaslvoju vyras ateina ir klauysia ka galvoji?atsakau:nieko. Jis:meluoji.nes pvz skorpas pastoviai fgalvoja kazka o dvyniai,gali negalvot,o skorpas to nesuprata.bet sakau jie skiriasi visi...tai pat pvz mano broliai skorpai,na o tokie skirtingi,va cia lemia jau tada genai.....
apie neapsisprendima tai cia nuo zmogaus priklauso,o tam pvz kai as neapsisprendziu tada vyras pataria pasikalbam ir abu prieinam tinkama sprendima...
Papildyta:
labai soryy uz klaidas rasybos.... ,skubejau
Papildyta:
taciau zmones gyvendami ilga laika kartu pradeda pnaseti,ir i tai reikia atsizvelgt
Papildyta:
panaseti pradeda,kazkas kertasi pas mane kompe
QUOTE(Just_R @ 2009 07 21, 14:30)
Draugas dvynys. Ką galiu pasakyti, kompanijos žmogus, bent jau jis tai grynas ekstravertas, bendrauja, visiems tik iš gerosios pusės atrodo pateikia save, bando kartais primest kietuolį tokį šustreką Šiaip mergelė (aš) ir dvynys turėtų nesutarti, bet mes sėkmingai sau jau beveik 3 metus draugaujam, aišku, būna, kad apsipykstam, bet niekada (pfu pfu pfu) nebuvo taip, kad ilgam, kokiai dienai...susipykstam ir vėl tuoj pat susitaikę jis pirmas eina tikytis o aš ilgai pykti nemoku, tai taip ir susitaikom abu sakyčiau jis toks manipuliatorius siekiant sau naudos. kažkokio dviveidiškumo nepatsbėjau, nes jis pagal jį turėtų būti vėžys, kažkaip ten suktai jis su savo mama man bandė aiškint tai gal ir vėžio bruožų turi..mixas bet pastebėjau, kad labai jau namisėda pasidarė, nieko nenori, murkso tik namie ir viskas švelnus, gana rūpestingas, bet dažnaiu atrodo norėtų, kad kiti juo rūpintųsi
Grynas ekstravertas ir nori sėdėt namuose? Gal visgi nėra jau toks tikrasis? O kada gimtadienis? Gal jau pusiausvyroj su vėžiuku, tai ir noras būti namuose suprantamas
Just_R, pažįstama situacija. tik pas mus - giminiški santykiai: brolis dvynys, o aš mergaitė vienas ryškesnių mano dvynuko bruožų - pasyvumas. pats nerodo iniciatyvos jokioje gyvenimo sferoje, nebent tai būtų susiję su tiesioginiu malonumu ir nauda būtent jam. šiuo požiūriu turi daug egoisto bruožų.
As dvynys mano vyras dvynys ir vaikiuka suplanavom dvyni , nes labai daug musu draugu dvyniai su kuriais labai gerai sutariam ( todel ir vaika planavom dvyni galvojam gal pavyks susibendrauti )
Del nuotaiku kaitu, mes ne vaidmainiai, o gal jautrus labai ir viska labai i sirdi imam todel ir nuotaika greit keiciasi todel bandau i viska salciau reaguoti, kol kas nelabai sekasi .
Dar esu kovotoja nuskriaustuju silpnesniu ir teisybes ieskotoja ( pagal metus esu suo) tai drauges sako nu tu tai kaip visalaika gini visus gal todel ir esam gerieciai .
MB labai rupinasi seima, kad tik mums nieko netruktu. Geliu padovanoja ne per kokia proga, o kai mato kad esu liudna ar blogos nuotaikos. Komplimentais nesimeto jei pasakys tai cia jau tikrai is sirdies.
Del nuotaiku kaitu, mes ne vaidmainiai, o gal jautrus labai ir viska labai i sirdi imam todel ir nuotaika greit keiciasi todel bandau i viska salciau reaguoti, kol kas nelabai sekasi .
Dar esu kovotoja nuskriaustuju silpnesniu ir teisybes ieskotoja ( pagal metus esu suo) tai drauges sako nu tu tai kaip visalaika gini visus gal todel ir esam gerieciai .
MB labai rupinasi seima, kad tik mums nieko netruktu. Geliu padovanoja ne per kokia proga, o kai mato kad esu liudna ar blogos nuotaikos. Komplimentais nesimeto jei pasakys tai cia jau tikrai is sirdies.
QUOTE(Just_R @ 2009 07 21, 14:30)
Draugas dvynys. Ką galiu pasakyti, kompanijos žmogus, bent jau jis tai grynas ekstravertas, bendrauja, visiems tik iš gerosios pusės atrodo pateikia save, bando kartais primest kietuolį tokį šustreką
O mes visiškos priešingybės šiam aprašytam variantui Abu su MB esam dvyniai, bet kompanijų mums nereikia Jei jau atsiduriam kažkokioj svetimoj vietoj, tai galim tupėt kamputyje, nieko nekalbėt, stebėt visus ir klausytis kas ką kalba, kol neapsiuostinėjam kas ir kaip, su kuo ir pan.
Mano vyras dvynys,as-vandenis Siaip,tikrai geras znogiukas,myli dukryte(bet tai matytis pradeda tik dabar,kai ji darosi savarankiskesne ),myli ir mane.Bet nemoka to parodyt-neapkabins,nepabuciuos.Draugystes pradzioj tai labai glumino.Kai susirasinedavom,aistra kunkuliuodavo,o susitikus kaip su drauge bendrauja,net prisiliest bijodavo Db jau pripratau,bet vis tiek burbu,nes man reik daaaug demesio,o jo negaunu,tai nuolat zirziu Ir tikrai ykveptas aistros,daug darbu gali pradet daryti,bet...nepabaigti.Savaite laiko kaip tualete gruzo kalnai ir pan,pradejo tvarkyt ir paliko,svarbesniu dalyku atsirado Kompanijo tikrai kaip ijungtas radijas,su visais randa bendra kalba(jei zmogus patinka),nuolat issisiepes.Abu esam degtukai,bet jis visada pirmas atsipraso,nes nori greiciau taikytis.Sia savybe mane islepino,as atsiprasau tik praejus porai dienu,kai jau juokas ima Nemegsta namie sedet,bet cia ir man tas galioja,kuo arciau namu,tuo piktesne darausi,nes nekenciu namu ruosos,rutinos.Mums nuolat turi keistis vaizadai