as tokia pati ,kazkaip su visais moku bendrauti,lengvai draugu randu,ir gera moku buti,ir baliukus megstu,proto ribose aisku,bet pastovumo pas mane tai nerasta,net baldai pas mane bute kas 2 metai tai tikrai migruoja

rriimas, 11 Geg 2009 - 21:48, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
rriimas, 11 Geg 2009 - 21:48, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
geri zmones
Miss_Daiwa, 18 Geg 2009 - 20:13, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Miss_Daiwa, 18 Geg 2009 - 20:13, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Mano brangusis irgi Dvynys
. Kartu esame du metus,bet galiu sakyti,kad jau beveik ji perprantu... Kartais parodo kitoki veiduka,bet siaip jei pati neisiutinu,tai labai nuostabus vyras
![]()
Brukne, 12 Geg 2009 - 01:20, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Brukne, 12 Geg 2009 - 01:20, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
joo.. nuotaiku kaita tai vyksta nuolatos, vis uzplaukia koks nuotaikos debeselis, bet nepasakyciau kad siaip sau lyg niekur nieko, nuotaika gali greitai sugadinti net maziausia smulkmena, o kita diena tokia smulkmena kelia juoka
boruzele_adeliuke, 15 Bir 2009 - 09:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
boruzele_adeliuke, 15 Bir 2009 - 09:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Mergytės, turiu klausimuką ir toms kurios ištekejusios ir toms kurios ne
, žodžiu pastebėjau, kad aš labai dažnai įsimyliu, susižaviu vyriškiu kuris bent truputį parodo man dėmesį. Ar ir jums taip buvo/yra ar čia man vienai kažkas ne taip
.
boruzele_adeliuke, 15 Bir 2009 - 10:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
boruzele_adeliuke, 15 Bir 2009 - 10:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: Mergytės, turiu klausimuką ir toms kurios ištekejusios ir toms kurios ne
, žodžiu pastebėjau, kad aš labai dažnai įsimyliu, susižaviu vyriškiu kuris bent truputį parodo man dėmesį. Ar ir jums taip buvo/yra ar čia man vienai kažkas ne taip
.
due drops, 28 Bir 2009 - 00:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
due drops, 28 Bir 2009 - 00:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
As Dvyniai ir labai myliu savo zodiako zenkla.Jis toks psichodeliskas ir lengviausiai man sekasi bendraut su Dvyniais (nors MB ne Dvyniai).Man viskas idomu,net kai bobute troleibuse pradeda pasakot savo gyvenima man nuosirdziai idomu.Norejau paklaust ar kitus zodiako zenklus uzknisa begalinis Dvyniu smalsumas,savotiskas pavirsutiniskumas(daug kuo domimasi,bet neišsamiai) ir dvilypumas?
mamakubu, 30 Bir 2009 - 15:48, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
mamakubu, 30 Bir 2009 - 15:48, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Manau kiti zodiako ženklai retai čia užeina ir neatsakys jums ar jos knysa ar ne. Aš tai kaip dvynis tai irgi man ne tai, kad idomu, bet niekada negaliu pasakyti žmonems kurie pradeda pašnekesi, kad skubu, man labai nepatogu, visada išklausau, nors savo trigraši irgi pridedu. Man svetimo skausmo nebuna, esu labai jautri ir reaguoju i viska labai jautriai, megstu dovanoti dovanas(kai leidžia finansai) ir labai esu plepi
boruzele_adeliuke, 01 Lie 2009 - 07:42, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
boruzele_adeliuke, 01 Lie 2009 - 07:42, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Va va man lygiai tas pats, anksciau kai neturejau automobilio ir vazinejau troleibusu budavo tas pats, atsiseda bobute, arba diedukas ir pradeda pasakot apie savo gyvenima, anksciau tai uzknisdavo,o dabar jau pasiilgau sito
.
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ