Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyniai

ir as i jusu kompanija jungiuosi rolleyes.gif ,va pas mane irgi svajones nerealios daug planu,bet nieko nespeju igyvendint,mano tevelis buvo dvynys,tai irgi tas pats ,planu ir darbu nerealiai turejo,visiems labai daug padedavo,geras buvo,daug draugu turejo,amzina atilsi jam,
as tokia pati ,kazkaip su visais moku bendrauti,lengvai draugu randu,ir gera moku buti,ir baliukus megstu,proto ribose aisku,bet pastovumo pas mane tai nerasta,net baldai pas mane bute kas 2 metai tai tikrai migruoja wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rriimas @ 2009 05 11, 21:48)
geri zmones

Tai faktas, kad geriečiai mirksiukas.gif

QUOTE(Miss_Daiwa @ 2009 05 18, 20:13)
Mano brangusis irgi Dvynys wub.gif . Kartu esame du metus,bet galiu sakyti,kad jau beveik ji perprantu... Kartais parodo kitoki veiduka,bet siaip jei pati neisiutinu,tai labai nuostabus vyras  mirksiukas.gif  wub.gif

Ir MB, ir aš abu dvyniai, kartu jau n metelių, bet kad perprastume vienas kitą tai tikrai nea, kažkokia intrigėlė ir netikėtumai vis išlenda thumbup.gif , todėl manau, kad gal jis tau tiesiog leidžia taip manyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brukne @ 2009 05 12, 01:20)
joo.. nuotaiku kaita tai vyksta nuolatos, vis uzplaukia koks nuotaikos debeselis, bet nepasakyciau kad siaip sau lyg niekur nieko, nuotaika gali greitai sugadinti net maziausia smulkmena,  o kita diena tokia smulkmena kelia juoka  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikra teisybe. Aš dvynis ir nuotaika pas mane gali keistis kelis kart per diena doh.gif
Atsakyti
Pati esu Dvynys ir daugiausia mano draugių irgi Dvynukių(4), visos labai labai skirtingos rolleyes.gif Sunkiausia sekasi su Šauliais, kiek pažįstu, vis negaliu jų suprasti schmoll.gif
Atsakyti
Mergytės, turiu klausimuką ir toms kurios ištekejusios ir toms kurios ne smile.gif, žodžiu pastebėjau, kad aš labai dažnai įsimyliu, susižaviu vyriškiu kuris bent truputį parodo man dėmesį. Ar ir jums taip buvo/yra ar čia man vienai kažkas ne taip 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(boruzele_adeliuke @ 2009 06 15, 09:25)
Mergytės, turiu klausimuką ir toms kurios ištekejusios ir toms kurios ne smile.gif, žodžiu pastebėjau, kad aš labai dažnai įsimyliu, susižaviu vyriškiu kuris bent truputį parodo man dėmesį. Ar ir jums taip buvo/yra ar čia man vienai kažkas ne taip  4u.gif .

Jai esi dvynuke tai jie pagal mane tokie ir yra(dažnai isimylintis biggrin.gif ) Aš ir buvau tokia kai buvau 20-30m tongue.gif Nepergyvenk tai praeis, toks jau tas bruožas tu dvynuku ir savo vienintele laime surasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele_adeliuke @ 2009 06 15, 10:25)
Mergytės, turiu klausimuką ir toms kurios ištekejusios ir toms kurios ne smile.gif, žodžiu pastebėjau, kad aš labai dažnai įsimyliu, susižaviu vyriškiu kuris bent truputį parodo man dėmesį. Ar ir jums taip buvo/yra ar čia man vienai kažkas ne taip  4u.gif .

Aš esu dvynė ir galiu pasakyti, kad susižaviu, o tuo labiau įsimyliu labai retai. Na, būna, kad atsiranda kokia simpatija vaikinui, bet ji lygiai taip pat greit ir praeina ax.gif O vat rimtas susižavėjimas būna labai retai, bet ilgam rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi dvynys doh.gif pastoviai nežinau ko noriu doh.gif
Atsakyti
As Dvyniai ir labai myliu savo zodiako zenkla.Jis toks psichodeliskas ir lengviausiai man sekasi bendraut su Dvyniais (nors MB ne Dvyniai).Man viskas idomu,net kai bobute troleibuse pradeda pasakot savo gyvenima man nuosirdziai idomu.Norejau paklaust ar kitus zodiako zenklus uzknisa begalinis Dvyniu smalsumas,savotiskas pavirsutiniskumas(daug kuo domimasi,bet neišsamiai) ir dvilypumas?
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 06 28, 00:59)
As Dvyniai ir labai myliu savo zodiako zenkla.Jis toks psichodeliskas  ir lengviausiai man sekasi bendraut su Dvyniais (nors MB ne Dvyniai).Man viskas idomu,net kai bobute troleibuse pradeda pasakot savo gyvenima man nuosirdziai idomu.Norejau paklaust ar kitus zodiako zenklus uzknisa begalinis Dvyniu smalsumas,savotiskas pavirsutiniskumas(daug kuo domimasi,bet neišsamiai) ir dvilypumas?

Manau kiti zodiako ženklai retai čia užeina ir neatsakys jums ar jos knysa ar ne. Aš tai kaip dvynis tai irgi man ne tai, kad idomu, bet niekada negaliu pasakyti žmonems kurie pradeda pašnekesi, kad skubu, man labai nepatogu, visada išklausau, nors savo trigraši irgi pridedu. Man svetimo skausmo nebuna, esu labai jautri ir reaguoju i viska labai jautriai, megstu dovanoti dovanas(kai leidžia finansai) ir labai esu plepi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2009 06 30, 15:48)
Manau kiti zodiako ženklai retai čia užeina ir neatsakys jums ar jos knysa ar ne. Aš tai kaip dvynis tai irgi man ne tai, kad idomu, bet niekada negaliu pasakyti žmonems kurie pradeda pašnekesi, kad skubu, man labai nepatogu, visada išklausau, nors savo trigraši irgi pridedu. Man svetimo skausmo nebuna, esu labai jautri ir reaguoju i viska labai jautriai, megstu dovanoti dovanas(kai leidžia finansai) ir labai esu plepi blush2.gif

Va va man lygiai tas pats, anksciau kai neturejau automobilio ir vazinejau troleibusu budavo tas pats, atsiseda bobute, arba diedukas ir pradeda pasakot apie savo gyvenima, anksciau tai uzknisdavo,o dabar jau pasiilgau sito doh.gif .
Atsakyti
as permaininga,uzplaukia tokia banga tai lendu prie vyro kaip kokia paleistuve biggrin.gif ,o kartais tai nervina kad nieko nesinori viskas b=nervina ir ttttt. del isimylejimo tai budavo pamatai vaikinuka atrodo fainas ,o paskui kaskaip nedomina jis manes schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzele_adeliuke @ 2009 07 01, 07:42)
Va va man lygiai tas pats, anksciau kai neturejau automobilio ir vazinejau troleibusu budavo tas pats, atsiseda bobute, arba diedukas ir pradeda pasakot apie savo gyvenima, anksciau tai uzknisdavo,o dabar jau pasiilgau sito  doh.gif .

man irgi taip lotuliukas.gif isklausau dar kanors pati pridedu ,randu kalba ax.gif
Atsakyti