Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyniai

Na, tai visos taip patenkintos dvynukais, kad net nėr, apie ką padiskutuot? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes!

As pati esu dvynys, bet kazkaip kiti zmones galvoja kad jei dvynys tai veidmainis zmogus blink.gif nieko panasaus schmoll.gif Tas dviveidiskumas galbut pasireiskia tame, kad dvynys gali greitai pasikeisti, prisitaikyti prie naujos situacijos, na tai lankstus zmones... Ir poroje, greitai prisitaikoma prie antrosios puses, todel ir konfliktuojama maziau.. Isvis sakyciau dvyniai vengia pykciu, bet uztai daznai laiko viska savyje...
Kantrybes tai buna truksta truksta, nebent labai kazkokia idomi sritis, ir padarai darba iskarto kai tik kyla ikvepimas smile.gif

O bendraja prasme pagalvojus, tai dvyniai kad ir turi panasiu savybiu, vis delto yra skirtingi, ir kas patinka vienam dvyniui, nebutinai patiks kitam smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif mano brangiausias irgi dvynis,tai per 5 vedybu metus jau perpratau jo charakteri ax.gif Buna kartais kad nervina tas jo nepastovumas,noriu to ar ano,bet siaip yra geras vyras ir puikus tevas thumbup.gif
Siaip tikrai romantikas,megsta padaryti siurprizu,pareina su gelem be progos ax.gif
Atsakyti
As esu Dvyniu zenklo atstove ax.gif Kaip jau viena Dvynuke rase, nevisada ir as sugebu baigti pradetus darbus blush2.gif , truksta uzsispyrimo mirksiukas.gif
Atsakyti
O dvynukes, su kokiais horoskopais nesutariat?
As tai stengiuosi su visais sutarti ir nekonfliktuoti, bet jeigu susipykstu, ivyksta konfliktas arba tiesiog matau kad nesutampa biolaukai, tai beveik visada buna tie zmones skorpionai arba oziaragiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brukne @ 2009 05 07, 15:00)
O dvynukes, su kokiais horoskopais nesutariat?

Su skorpionais niekaip schmoll.gif
Atsakyti
na kaip mata uar vyriokas ar mergaite bet dvyniai vienodi smile.gif nuotaiku kaita neaisku is kur ir del ko supyksta kaip reikiant bet po minutes jau kaip ir nieko nebuta ....bet siaip geri zmones na bent jau pagal savo drauge sprendziu o kad kompanijos zmogus tai faktas smile.gif
Atsakyti
joo.. nuotaiku kaita tai vyksta nuolatos, vis uzplaukia koks nuotaikos debeselis, bet nepasakyciau kad siaip sau lyg niekur nieko, nuotaika gali greitai sugadinti net maziausia smulkmena, o kita diena tokia smulkmena kelia juoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brukne @ 2009 05 12, 01:20)
joo.. nuotaiku kaita tai vyksta nuolatos, vis uzplaukia koks nuotaikos debeselis, bet nepasakyciau kad siaip sau lyg niekur nieko, nuotaika gali greitai sugadinti net maziausia smulkmena,  o kita diena tokia smulkmena kelia juoka  biggrin.gif

O man kažkaip retai kada šiaip kas nuotaiką sugadina, o jau smulkmena tai schmoll.gif , bet šiaip keičiaisi nuotaika neaišku net nuo ko, čia viskas gerai, čia jau noras kabinėtis doh.gif , bet svarbiausia, kad visi aplinkiniai suprastų, kad nepiktybiškai ir tiesiog impulsyviai gaunasi ir greit praeina mirksiukas.gif
Atsakyti
Man su avinais sunkiai sekas doh.gif
Atsakyti
Mano brangusis irgi Dvynys wub.gif . Kartu esame du metus,bet galiu sakyti,kad jau beveik ji perprantu... Kartais parodo kitoki veiduka,bet siaip jei pati neisiutinu,tai labai nuostabus vyras mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti