as ir po dvyniu zenklu!!! Gal kas turite tokia sajunga - moteryte dvyniai, o vyriokas saulys!? butu idomu suzinoti , palyginti ir padiskutuoti
QUOTE(nefertitė37 @ 2008 08 31, 00:27)
gal dar vienas pastebėjimas dėl dvynio,net nežinau ar tai blogas ar geras bruožas,bet maniškis dvynys yra kraštutinumų meistras.Jei ką imasi daryti tai arba darys maksimaliai gerai arba visai nieko nedarys. Tai liėčia ne tik naudingus darbus bet ir užstalės malonumus
gera s nu lygiai tas pat
QUOTE(tusia @ 2008 09 10, 18:42)
mano vyras irgi dvynys anksciau kai nebuvo vaiko tai buvom visur kartu ir labai ipratau, dabar viskas pasikeite, jis yra nepaseda negali namie isbut nei puse dienos, visur skuba reikalu pilna, mane kartais labai uzknysa, nes mum beveik laiko nebeturi. ir jeigu jau kazka sugalvojo tai turi but dabar ir iskart, nemoka palaukt nei sekundes,kantrybes jam labai truksta, na kartais buna ramus kai labai pavargsta
Žinai netikėjau aš tais ženklais , bet va db užkliuvo šita tema, ir tavo aprašyta situacija identiška tiesiog manajai.Pas mus buvo lygiai tas pats irgi kol nebuvo vaiko.
Mes abu irgi dvynukai. sutariam puikiai atrodo kad vienas kita papildom, planuojam vaikucius, tai net nefainai pasidare kai perskaiciau jusu pastebejimus... nenoreciau kad man taip nutiktu su brangiuoju...
QUOTE(Ray Ray @ 2009 03 16, 23:41)
as ir po dvyniu zenklu!!! Gal kas turite tokia sajunga - moteryte dvyniai, o vyriokas saulys!? butu idomu suzinoti , palyginti ir padiskutuoti
ir as dvyne ir pas mane sajunga su vyrioku saukiu jau 13meteliu
ka lyginam ir apie ka diskutuojam
sveikos ,ir as dvine ir mano vyras dvinys
QUOTE(Armani @ 2009 04 17, 22:51)
sveikos ,ir as dvine ir mano vyras dvinys
Sveika niu ir kaip bendraujas? mums tai puikiai pakolkas sekas
QUOTE(Nedorele @ 2009 04 17, 23:28)
Sveika niu ir kaip bendraujas? mums tai puikiai pakolkas sekas
na kolkas viskas ciki
QUOTE(Armani @ 2009 04 17, 23:38)
na kolkas viskas ciki
Kiek laiko jau trinates nosytem?
Ar turi dvyniai tokį bruožą - daug kalbėti, mažai daryti? t.y. prisiplanuoti daug, o įgyvendinti mažai. Ar čia daugiau polinkis svajoti...
QUOTE(Carpe diem @ 2009 04 30, 10:36)
Ar turi dvyniai tokį bruožą - daug kalbėti, mažai daryti? t.y. prisiplanuoti daug, o įgyvendinti mažai. Ar čia daugiau polinkis svajoti...
manau turi bet nevisi
Papildyta:
QUOTE(Nedorele @ 2009 04 18, 23:19)
Kiek laiko jau trinates nosytem?
4 metai