QUOTE(savaitelee @ 2014 05 23, 22:24)
Pritariu, jie geri, smagūs, stengiasi tik kol užkariauja moterį, o po to visada priverčia jaustis antrarūše. Manau dvyniams vyrams tinka tik tos moterys kurios pačios mėgsta daug flirtuoti, žaisti, meluoti, manipuliuoti.. ir taip visą gyvenimą, tik tada dvynį sudominsi.
Tiesa pasakius man iki gyvo kaulo ikyrejo stereotipas, mat tik Dvyniai yra melagiai, manipuliatoriai ir t.t. Baisiai Banalu, o kas banalu yra kvaila. Esu tikra, kad VISI, TOTALIAI VISI ZODZIAKO ZENKLAI MELUOJA IR MANIPULIUOJA, nes zmonems budingos zmogiskos savybes ir ydos. Tik nepelnytai savo s... vercia isskirtinai dvyniam. Maza to, jau pradedama abejotu ju antormis pusemis, cia jau visiskai, mano galva, neatitinka tikroves.
Koks Zodiako ženklas yra didžiausias melagis?
" Liūtas
Tai melagiai iš prigimties. Jeigu gyvenime trūksta nuotykių, patys jų prisigalvoja. Jų pasakojamos istorijos dažniausiai būna labai smagios ir įkvepiančios, todėl aplinkiniai jomis tiki. Deja, anksčiau ar vėliau Liūtai praranda kontrolę ir, nesugebėdami valdyti savo melų, tarp jų pasiklysta."
Taigi. Pasidomekite kada koks zenklas meluoja ir del kokiu priezasciu. Viena karta nustokite nepelnytai koneveikti Dvynius.
Geriausias Zodiako melagis
Kurie Zodiako ženklai yra vampyrai, o kurie donorai?
Tad siulau, stereotipu itakotiems gilintis i esme, o ne vadovautis stereotipais. Galimai ne dvyniai santikiuose kele problema, o salimais ju buve, esantys zmones. Tik, kaip visada, atpirkimo oziai yra DVyniai, pretenzijas kelia jiems dangstydamiesi pramanais.