Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyniai

Ui, nepatingejau paskaityti VISA Moonte posta. Ir labai patenkinta, nes viskas manyje atitinka isskyrus liberalius santykius seimoje. Bet jei mane pradetu antra puse kontroliuoti - issaukciau dar daugiau pavydo jausmo. Net nezinau kodel.
Savo vidu atveriu nevisiems ir jei man kazkas prisika i ji - uzsidarau kiaute ir viskas. Daugiau net nebandysiu jo atvert.
Na o apie tevus Dvynius - cia tikrai taip thumbup.gif . Jau as tokia gera mama savo vaikui, atrodo berniukas, turetu daugiau su tevu issipaskot ir bendraut, bet paslaptys musu thumbup.gif . Ir laisves daug duodu ir vaikas geras(tfu, tfu, tfu).
Siaip horoskopais nelabai tikiu, bet kartais paskaitau. Va cia tai man patiko grynai apie mane thumbup.gif .
Atsakyti
Smagu girdėti, kad Dvyniai apie save gerai galvoja.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 03 26, 22:14)

O as nepriklausau dvyniams, jei ka mirksiukas.gif

Siaip, o kam tas sarkazmas ax.gif
Atsakyti
Gal tiesiog pavydi? Arba siaip buna islenda sarkazmas(as taip pat kartais taip bendrauju) ax.gif .
Niedulis, as niekada negalvoju, kad esu protinga, grazi, ar kazkokia isskirtine. Jau pirma rasiau, kad horoskopais nelabai tikiu, bet uzkliuvo ant akiu ''Dvyniai'' ir paskaiciau Moonte posta. Viskas beveik atitiko, todel ir parasiau. Jau prasau nepykti, jei man patiko, kad ilga posta skaiciau grynai kaip apie save ir pasidziaugiau forume ax.gif .
Atsakyti
Nesuprantu aš jų. Geras seksas, rūpestingi ir buitiški, bet ne tie, kurie sugeba moterį priversti jaustis vienintele. Šypsosi visoms iš eilės, jokios diferianciacijos, kas yra brangi moteris, kas šiaip praeivė. Saugumo nesuteikia. Pirma patirtis. Neabsoliutinu, bet neturiu kuo pasidžiaugti.
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2014 04 02, 15:45)
Nesuprantu aš jų. Geras seksas, rūpestingi ir buitiški, bet ne tie, kurie sugeba moterį priversti jaustis vienintele. Šypsosi visoms iš eilės, jokios diferianciacijos, kas yra brangi moteris, kas šiaip praeivė. Saugumo nesuteikia. Pirma patirtis. Neabsoliutinu, bet neturiu kuo pasidžiaugti.

Pritariu, jie geri, smagūs, stengiasi tik kol užkariauja moterį, o po to visada priverčia jaustis antrarūše. Manau dvyniams vyrams tinka tik tos moterys kurios pačios mėgsta daug flirtuoti, žaisti, meluoti, manipuliuoti.. ir taip visą gyvenimą, tik tada dvynį sudominsi.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 03 26, 21:14)

o kodel dvyniai turetu apie save blogai galvoti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 05 25, 16:12)
o kodel dvyniai turetu apie save blogai galvoti ?  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(savaitelee @ 2014 05 23, 22:24)
Pritariu, jie geri, smagūs, stengiasi tik kol užkariauja moterį, o po to visada priverčia jaustis antrarūše. Manau dvyniams vyrams tinka tik tos moterys kurios pačios mėgsta daug flirtuoti, žaisti, meluoti, manipuliuoti.. ir taip visą gyvenimą, tik tada dvynį sudominsi.

Tiesa pasakius man iki gyvo kaulo ikyrejo stereotipas, mat tik Dvyniai yra melagiai, manipuliatoriai ir t.t. Baisiai Banalu, o kas banalu yra kvaila. Esu tikra, kad VISI, TOTALIAI VISI ZODZIAKO ZENKLAI MELUOJA IR MANIPULIUOJA, nes zmonems budingos zmogiskos savybes ir ydos. Tik nepelnytai savo s... vercia isskirtinai dvyniam. Maza to, jau pradedama abejotu ju antormis pusemis, cia jau visiskai, mano galva, neatitinka tikroves.

Koks Zodiako ženklas yra didžiausias melagis?

" Liūtas

Tai melagiai iš prigimties. Jeigu gyvenime trūksta nuotykių, patys jų prisigalvoja. Jų pasakojamos istorijos dažniausiai būna labai smagios ir įkvepiančios, todėl aplinkiniai jomis tiki. Deja, anksčiau ar vėliau Liūtai praranda kontrolę ir, nesugebėdami valdyti savo melų, tarp jų pasiklysta."

Taigi. Pasidomekite kada koks zenklas meluoja ir del kokiu priezasciu. Viena karta nustokite nepelnytai koneveikti Dvynius.

Geriausias Zodiako melagis

Kurie Zodiako ženklai yra vampyrai, o kurie – donorai?

Tad siulau, stereotipu itakotiems gilintis i esme, o ne vadovautis stereotipais. Galimai ne dvyniai santikiuose kele problema, o salimais ju buve, esantys zmones. Tik, kaip visada, atpirkimo oziai yra DVyniai, pretenzijas kelia jiems dangstydamiesi pramanais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 birželio 2014 - 18:18
Sveikos na as esu dvyne man reikia diskutuot o draugas vandenis nesuprantu jau kartu metai esame bet kartais nebezinau ar mane bemyli pradziai pasakydavo i diena po karta pats o dabar jei jam parasau kad myliu jisai tik paraso kad zino arba sypsenele kai paklausiu kodel nebesako jis atreze kad as ir taip zinau o beto tie jo nekalbadieniai atrodo viskas gerai bet dingsta ir neraso kokias 2d rasyk kiek nori zadame kartu gyventi bet jis nekalba nieko apie tai as tik klausiu jo kaip bus kaip darysim o jis tik pasako nesijaudink viskas bus gerai gal yra tokiu poru dvyne su vandeniu
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 06 21, 18:55)
Tiesa pasakius man iki gyvo kaulo ikyrejo stereotipas, mat tik Dvyniai yra melagiai, manipuliatoriai ir t.t. Baisiai Banalu, o kas banalu yra kvaila. Esu tikra, kad VISI, TOTALIAI VISI ZODZIAKO ZENKLAI MELUOJA IR MANIPULIUOJA, nes zmonems budingos zmogiskos savybes ir ydos. Tik nepelnytai savo s... vercia isskirtinai dvyniam. Maza to, jau pradedama abejotu ju antormis pusemis, cia jau visiskai, mano galva, neatitinka tikroves.

Koks Zodiako ženklas yra didžiausias melagis?
Viena karta nustokite nepelnytai koneveikti Dvynius.

Tad siulau, stereotipu itakotiems gilintis i esme, o ne vadovautis stereotipais. Galimai ne dvyniai santikiuose kele problema, o salimais ju buve, esantys zmones. Tik, kaip visada, atpirkimo oziai yra DVyniai, pretenzijas kelia jiems dangstydamiesi pramanais.

Kam taip jautriai reaguoti? biggrin.gif
Turiu kelias drauges Dvynes. Viena nuolat sako: šiandien mano blogasis Dvynys prabudo. Kita sako: tikrai negaliu garantuoti už save, kad kitą kartą tokioje pačioje situacijoje pasielgsiu lygiai taip pat.
Tokie tie Dvyniai. Ar kas nors pasikeis, jeigu bandysit įrodinėti, kad jie tokie nėra.
Esu Avinas. Leidžiu eiti į Avinų temą ir sakyti, kokie bjaurūs tie Avinai. Sutiksiu su viskuo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 07 13, 22:35)
Kam taip jautriai reaguoti? biggrin.gif
Turiu kelias drauges Dvynes. Viena nuolat sako: šiandien mano blogasis Dvynys prabudo. Kita sako: tikrai negaliu garantuoti už save, kad kitą kartą tokioje pačioje situacijoje pasielgsiu lygiai taip pat.
Tokie tie Dvyniai. Ar kas nors pasikeis, jeigu bandysit įrodinėti, kad jie tokie nėra.
Esu Avinas. Leidžiu eiti į Avinų temą ir sakyti, kokie bjaurūs tie Avinai. Sutiksiu su viskuo. 4u.gif

permainingi -todel ir dvyniai , bet tai nereiksia kad mes blogi - priesingai mes ivairiapusiski .. na kaikuiriems aisku gal ir kliuna tai...
Atsakyti