Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyniai

gerai kad as pati svarstykles turiu dvi puseles, kaip ir dvyniai, o tai jau buciau kokia diena ji "pritreskus" doh.gif
kartais toks jausmas, kad gyvenu su dviem skirtingais vyrais.
megejai sneketi net nepagalvoja ir net nesusimasto, kad tai blogai ar gali izeisti...kartais labai supykstu, o kartais tik numoju ranka, nes zinau, kad po 5 minuciu jis to nebeprisimins ar eis glaustydamasis kaip katinas.
bet didziausias pliusas, tai kad viska daro seimos geroviai, kiekviena lita nesa i seima....o apie meile vaikams net nekalbu, taip juos myli, kad kartais stebedama net asara nubraukiu ax.gif
Atsakyti
mano draugas dvynys smile.gif jau metai laiko gyvenam drauge ir tikrai nelabai ka blogo apie si zenkla galiu pasakyt...siaip begalo rupestingas svelnus, nors tiesa kartais ne is sio ne is to sugenda jam nuotaika ir jau rekauja, bet pastebejes kad man tai nepatinka greit susipranta, atsipraso ir vel viskas gerai.... smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

čia apie dvynius daug tiesos yra prirašyta, bet yra ir netiesos. Ir aš ir mano vyras esam dvyniai, vedę jau penki metai, bet kažko labai blogo apie jį negaliu pasakyti. Žinoma yra tokiu erzinančių ydų, bet kas jų neturi.

o maniškis dvinys yra lyg meškiukas, kuris reikalauja daug meilės. Jis yra šeimos žmogus, šeima jam visų svarbiausia, pinigus parneša namo ir atiduoda man, paiima tik kelias smulkias monetas ir tiek, jei jam reikia daugiau paprašo. Jei jis blogai jaučiasi, turi jį apkabinti, prisiglausti, paglostyti. Visur einam kartu. Jei ko prisidirbo, tai atsiprašys. Jei susipykom, tai pirmas pradeda kalbėti, nekenčia vienatvės. Vakarėliuose būna pažiba. Aišku pašokdinta būnu ten paskutinė. Bet visada pasakys, kad likęs vakaro laikas skirtas man.

Romantikai tie dvyniai, širdukai.
Atsakyti
sveikutes, mano ir vyras ir sunelis dvyniai bigsmile.gif
o ka galiu pasakyt? ogi zmogus kuris supyks tik del rimtos priezasties... kaip pas mus buna- as pykstuosi su vyru o jis su manim nea lotuliukas.gif maniskis turbut nemoka pykti ax.gif siaip nelabai moka liaupsinti graziais zodziais... daugiau viska veiksmais, dovanomis parodo ax.gif ir beprotiskai myli vaikus wub.gif visad visur einam kartu, vakarai su seima... wub.gif na tiesiog nezinau ka ir blogo pasakyt... turbut tik tai kad isrankus maistui, nes valgo tik tai kas jam skanu o ne tai kad kas paduota ta ir valgys smile.gif

sakyciau netipiskas dvynys, ziuresim koks musu sunelis bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidharta @ 2008 10 16, 11:52)
siplpnybė?  g.gif nemanai, kad tai tu  bigsmile.gif

tiesiai šviesiai negalima, namiokų nesupras, reikia gržiai ir švelniai pasakyti, kas ngerai  smile.gif pradedant gražiais dalykais santykiuose ir baigiant, kas negerai  mirksiukas.gif

AS IR PRITARIU KAD JEI KAS NEGERAI -GERIAU GRAZIAI PASAKYTI, NEGU NEKALBETI KELIAS DIENAS AR KALBETI UZUOMINOM..AS ESU DVYNE IR MAN ZIAURIAUSIA KAI ANT MANES REKIA, VISKAS BUTU KITAIP JEI RAMIAI PASISTENGTU PAAISKINTI..O KAI ANT MANES REKIA AS VISAD APSIVERKIU...
Papildyta:
QUOTE(oszkute @ 2009 01 24, 21:46)
sveikutes, mano ir vyras ir sunelis dvyniai  bigsmile.gif
o ka galiu pasakyt? ogi zmogus kuris supyks tik del rimtos priezasties... kaip pas mus buna- as pykstuosi su vyru o jis su manim nea  lotuliukas.gif maniskis turbut nemoka pykti  ax.gif siaip nelabai moka liaupsinti graziais zodziais... daugiau viska veiksmais, dovanomis parodo  ax.gif ir beprotiskai myli vaikus  wub.gif visad visur einam kartu, vakarai su seima...  wub.gif na tiesiog nezinau ka ir blogo pasakyt... turbut tik tai kad isrankus maistui, nes valgo tik tai kas jam skanu o ne tai kad kas paduota ta ir valgys  smile.gif

sakyciau netipiskas dvynys, ziuresim koks musu sunelis bus  smile.gif

AS IRGI NEMOKU PYKTI, NET JEI PATI UZPYKSTU TAI UZ KELIU MIN PATI EINU TA ZMOGU KALBINU NES NEGALIU PAKEST TOKIOS TYLOS KURI VYRAUJA KAI NEKALBI SU ZMOGUM...
Atsakyti
sveikutes,maniskis taip pat dvinys.na nieko labai blogo negaliu pasakyti,kas labiausiai mane uzknisa,tai jo issikalinejimai,kai apsipykstam del kazkokiu veiksmu ar neveiksmu,tada pastoviai is principo nedarysiu,arba visai nesneka doh.gif atrodo,kad priejai papurtei,kad nors isrektu viska.o siap daugiau viskas thumbup.gif labai geras tetis,puikus vyras,saunus seimininkas.ir kas labiausia man jame patinka,kad per 5 metus,jam neatsibodo kartot,kad myli mane biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deisamama @ 2009 02 10, 19:43)
sveikutes,maniskis taip pat dvinys.na nieko labai blogo negaliu pasakyti,kas labiausiai mane uzknisa,tai jo issikalinejimai,kai apsipykstam del kazkokiu veiksmu ar neveiksmu,tada pastoviai is principo nedarysiu,arba visai nesneka doh.gif atrodo,kad priejai papurtei,kad nors isrektu viska.o siap daugiau viskas thumbup.gif labai geras tetis,puikus vyras,saunus seimininkas.ir kas labiausia man jame patinka,kad per 5 metus,jam neatsibodo kartot,kad myli mane  biggrin.gif  blush2.gif

sveika,
maniskis irgi taip pat elgiasi kai apsipykstam doh.gif doh.gif doh.gif
seip pastebejau, kad dauguma dvyniu (pg. SM atsiliepimus) labai mylintis savo zmonytes, vaikucius, puikus seimos zmones vienu zodziu:) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Jau pas mus seimoje kaip nutiko...
As saulys mano vyras dvynys, mano brolis saulys jo zmona dvynys doh.gif
Atsakyti
o mes su vyru dviniai abudu smile.gif
Atsakyti
Ir mes abu dvynukai wub.gif - ir pykt abu nelabai mokam, ir dėmesio pakankamai rodom, ir mėgstam būt kartu visada, mano draugai tapo jo draugais, jo kompanija - maniškiais. Net nežinau, ką ir blogo pasakyt, nebent apie save, nes man tarkim kartais sunku pabaigt pradėtus darbus, o vat maniškis nedvyniškai užsispyręs ir kantrus thumbup.gif
Atsakyti
Galime diskutuoti toliau. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki ax.gif Jungiuosi, aš irgi dvynė ax.gif
Atsakyti