Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyniai

Pasidalinsiu savo patirtimi. Esu dvynė ir trejus metus draugavau su dvyniu. Neslėpsiu, pirmieji metai buvo nuostabūs, nes jis neieškojo progų mane nustebinti ir aš jam atsilygindavau tuo pačiu.

Vėliau susidūrėm su rutina. Dažnai pykdavomės, nes abu buvom be galo valdingi. Keista, bet vienas kitam bandydavom "įgelti" - kuo skaudžiau, tuo geriau.

Pykdavomės, sakykim, dėl visiškai nereikšmingų dalykų. Ilgainiui draugystė virto į didžiulius nesutarimus. Išsiskirdavom ir vėl susitaikydavom ir visa tai truko pusę metų, kol aš nusprebdžiau sudėlioti taškus.

Praėjo metai po mūsų išsiskyrimo. Kartais pagalvoju, jog dėl to kaltas mano impulsyvumas ir noras griauti tai, ką turiu idant pastatyčiau kažką naujo. Man visad reikėjo kaitos ir dabar bandau būt truputėlį "žemiškesne" ir priimt racionalesnius ir laiko patikrintus sprendimus.

Na, o dabar įdomiausia dalis. Po išsiskyrimo nusprendžiau metus pailsėti nuo draugysčių, "komplikuotos" meilės ir pribręsti rimtesniems santykiams ateityje.

Ir štai, mano kely dar vienas dvynys. Jo ir mano buvusio vaikino gimtadieniai skiriasi tik viena diena, tačiau jie abu - kaip ugnis ir vanduo - be galo skirtingi. Pirmasis buvo žemiškesnis ir konkretesnis: įsimindavo visas svarbias mums datas, suplanuodavo laiką kartu iki paskutinės smulkmenos. Esu tikra, jog jis buvo idealus šeimyniniam gyenimui.

DABAR KREIPIUOSI Į JUS, DAMOS, GAL SUGEBĖSIT PAKOMENTUOTI TAI, KAS ŽEMIAU? 4u.gif

Su dabartiniu dvyniu man ganėtinai sunku. Toks jausmas, jog jis žarsto žodžius iš tuščio į kiaurą. Kartais net suabejoju, ar jis man nemeluoja. Žinoma, to įrodyti dar negaliu, bet širdy kirba kažkoks šeštasis pojūtis, kuris tik išimtiniais atvejais mane apgauna.

Kasdien jis man sako, kad esu nuostabi ir be proto mane myli, nors kartu esam tik tris mėnesius. Į meilę aš žiūriu rimtai ir noriu draugystės, kurioje nebūtų nė vieno "išpūsto", gražiai skambančio žodžio. Prieš porą dienų specialiai jo paklausiau: "Iš kur žinai, kad tai, ką jauti - meilė?"

Atsakė taip: "To jausmo negaliu apibūdint žodžiais - tai meilė ir tiek."
Nežinau, ar aš čia KABINĖJUOSI ieškodama TIESŲ, ar jis iš tikrųjų su manim nenuoširdus. Kaskart, kai prieinam prie tokių temų, aš pradedu filosofuot.
Kaip man elgtis - nusiramint, nespaust jo prie sienos ir leist laikui atsakyt į klausimą kas yra kas? Ar... tiesiog nežiūrėti į tokius santykius rimtai.

Labai bijau tos dvyniams būdingos savybės - paviršutiniškumo. Dėl savęs esu tikra, o jis, galbūt, vieną dieną mylės, o kitą - jau nebe. Esu žmogus, turiu širdį ir paprasčiausiai nenoriu, kad dar vieni santykiai baigtųsi katastrofa. unsure.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(*May* @ 2012 01 29, 16:54)
Labukas 4u.gif O zinot man su dvyniais lb nepasiseke.. Jau tokie slykstus zmones pasitaike doh.gif Neisizeiskite dvyniai 4u.gif as tik apie savo pazystamus kalbu. Jie myli save labiau uz viska, nezino ko nori, t.y viena diena viena sako kita diena kita. Atrodo jau susitarei, issiaiskinai, o jie po kiek laiko kita sako. Zada ir nepadaro. Megsta keisti meiles nors daznai ilgai gyvena su sutuoktiniu. Patinka keisti masinas, namus,darbus... Va tokie dvyniai kuriuos gerai pazystu. Nepatinka man tokie zmones, bet kaip tycia turiu bendrauti su tokiais...Aj dar, vaikai, lyg ir myli bet tik pazaist trumpam ir pan. Tevai nekokie schmoll.gif . Pasikartosiu rasiau tik apie savo pazystamus dvynius, nesakau kad tokie visi 4u.gif

Mano nuomone apie Dvynius lygiai tokia pat prasta...
Atsakyti
Turi tokiu savybiu dvyniai,kad nebeimanoma jau taikstytis su jomis doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti
o va dvynių stengiuosi privengti - nepatikimi draugai, labai kerštingi, greit įsižeidžia, savanaudžiai. Geras bruožas - išradingumas, linksmumas.
Atsakyti
Nenoriu izeisti dvyniu vyru, bet... Mano karti patirtis. Dvyniu salinuosi. Buvo sugniuzdes mane kaip asmenybe. Nesinori net prisiminti... verysad.gif
Na o apie moteris tai tik geru zodziu. Mano viena geresniu draugiu dvyne. Galiu pasakyti tai super zmogus smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Jau senokai ruošiausi paklausti, ar tiesa, jog moterims- dvynėms, reikia "dviejų" gyvenime?
Ta prasme: 1 šeimai, kaip vaiko tėvas, vyras, namų šeimininkas, ar dėl statuso...
O kitas- sielai ir kūnui.
Domina nuomonės dvynių, kurios nebijo to prisipažinti 4u.gif
Atsakyti
Nesamone. As dvynys,man reikia tik vieno (o gal uztenka g.gif ) savo vyro viskam . Jau tikrai ilgai palyginus. Nu gal as nesveika blush2.gif .,
O kodel toks klausimas iskilo? Esat Dvynys ir ne vieno vyro norisi? Ar kitos priezastys?
Man va koleges sake - vaje, jei dvynys - tai dvigubas zmogus. Nu nesamone, ka galvoju - ta ir drebiu iskart, jokiu dvimainiavimu nebuna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 07 lapkričio 2013 - 00:36
QUOTE(cambala @ 2013 11 07, 02:34)
Nesamone. As dvynys,man reikia tik vieno (o gal uztenka g.gif ) savo vyro viskam . Jau tikrai ilgai palyginus. Nu gal as nesveika blush2.gif .,
O kodel toks klausimas iskilo? Esat Dvynys ir ne vieno vyro norisi? Ar kitos priezastys?
Man va koleges sake - vaje, jei dvynys - tai dvigubas zmogus. Nu nesamone, ka galvoju - ta ir drebiu iskart, jokiu dvimainiavimu nebuna.

Ne. Aš šaulys. MB dvynys, todėl ir paklausiau.
Dėkui už ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 03 23, 12:34)
Turi tokiu savybiu dvyniai,kad nebeimanoma jau taikstytis su jomis doh.gif  biggrin.gif .

Pavyzdžiui?
Atsakyti
Maniskis dvynys,nu kariaujam truputi biggrin.gif .Galiu pasakyti,kad jei gerai viskas,bus silkinis,bet jei susipyksti,islenda bjaurios savybes biggrin.gif .Visai kitas zmogus.
Atsakyti
QUOTE(Milky* @ 2011 11 12, 12:31)
man jie pernelyg ambicingi.Turiu kelis draugus liutus, na su jais tikrai idomu, taciau kai mano mintys daznai laksto arba nesugebu isteset ka pazadejus prasideda pykciai, nemegstu kai man vadovauja :)ir dar jie labai pavydus, jei ko nori tai butinai turi gauti, tai siek tiek erzina..man geriausias vyras jautis, nuleidzia is padebesiu :)nors aisku priklauso kokioj fazej bunu, pas mane ju daug.minute pikta, poto juokiuosi, vel kazko uzpykstu, pati save erzinu, o pabegt nuo saves negaliu.meginu tvardyt savo nepastovuma, mintis, bet atrodo galvoj sukasi simtas darbu, tiek pat minciu, buna sunku susigaudyti.daznai pervargstu pati nuo saves, nuo bendravimo darbe, nuo stengimosi visur but pirmai, viska girdet ir matyt... unsure.gif viena diena bunu uzsidepresavus, kita linksma, dar kita rimta, sunku ir susigaudyt doh.gif kartais pagalvoju, geriau buciau gimus kita menesi biggrin.gif zinoma, nuverst viska i zodiaka negalima, bet kad kiek domejausi man labai viskas atitinka, tas blaskymasis, nuovargis, kartais nezinojimas ko nori, nes nori tiek daug, o kita diena tiek mazai.sunkiausia su manim mano daugui, nezinau kaip kartais jis mane pakencia.viena vakara busiu maloni, rami, gera, kita galiu uzsisukt, nes pavargusi, tada bambesiu, nekalbesiu, laidysiu kvailus juokelius..tarsi dvi puses turiu, gal cia jau sizofrenija biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif o kaip su jauciu sekasi? jauciai tokei su xarakteriu man rodos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2013 11 16, 19:54)
Maniskis dvynys,nu kariaujam truputi biggrin.gif .Galiu pasakyti,kad jei gerai viskas,bus silkinis,bet jei susipyksti,islenda bjaurios savybes biggrin.gif .Visai kitas zmogus.

taip, dvyniai yra tokie dvilypiai,tikrai kartais jie gali pasirodyti net kaip kitas žmogus drinks_cheers.gif
Atsakyti