Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyniai

QUOTE(Ella75 @ 2011 12 18, 21:32)
As dvinuke, ir tai yra  thumbup.gif Tik reikia save suprasti..PVZ jeigu noriu tvarkyti namus, tai puolu ir stengiuosi kuo daugiau darbu nuveikti, nes zinau kad greitai "praeis" ir tas darbas, kuri ka tik dariau su tokiu intuziazmu taps kancia..Arba sugalvoju is vakaro ka ryte uzsidesiu..o ryte uzsidedu ir siaubas kaip erzina..tenka greitai persirengti..niekad neperku produktu keliom dienom-tikrai zinau kad nebenoresiu valgyti tai, ko taip norejosi vakar..Net i MB kartais ziuriu ir galvoju-nu kaip i toki" uroda" isimyleti galejau..bet uz poros valandu jau murksiu sale jo ir paciai geda del savo tokiu mynciu..Manau kad dvyniai-patys isradingiausi zmones, jeigu jie tos savo isradymus dar iki galo davedinetu, butu visai gerai:)

Geras! Skaitau kaip apie save smile.gif))) as irgi dvyniai ir irgi jeigu uzsidegu, darau iskarto, net ir paaukosiu miega, bet pabaigsiu cia ir dabar, nes kita karta neaisku kada noresiu ta daryt smile.gif))) O dar labai daug noru, minciu, ideju, daznai neiseina uzmigti, nes viska planuoju, strateguoju, kaip cia uzmigsi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamCamCam: 29 sausio 2012 - 22:43
Mano vaikinas taip pat dvynys:) Asmeniškai ką aš pastebėjau jame ir kituose pažįstamuose dvyniuose, tai tiek, kad labai kūrybiški versle, vis sukasi, sumąsto, prisidaro įvairiausių "chalturkių",žodžiu, aš asmeniškai nematau kai kurių nišų iš kurių galima padaryti pinigėlio, o va draugas turi tą... ir ne vienas dvynys taip:) o šiaip neatrodo, kad su dviem skirtingom asmenybėm gyvenu, visiems nuotaikos keičias:D Aš ožiaragis, tai jam turbūt sunkiau su manimi, nei man su juo:)) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėšara @ 2012 02 01, 12:22)
Mano vaikinas taip pat dvynys:) Asmeniškai ką aš pastebėjau jame ir kituose pažįstamuose dvyniuose, tai tiek, kad labai kūrybiški versle, vis sukasi, sumąsto, prisidaro įvairiausių "chalturkių",žodžiu, aš asmeniškai nematau kai kurių nišų iš kurių galima padaryti pinigėlio, o va draugas turi tą... ir ne vienas dvynys taip:) o šiaip neatrodo, kad su dviem skirtingom asmenybėm gyvenu, visiems nuotaikos keičias:D Aš ožiaragis, tai jam turbūt sunkiau su manimi, nei man su juo:))  blush2.gif

Mano draugas oziaragis, mum kartais jau buna 'juodu dienu' biggrin.gif ji erzina mano toks lengvabudiskumas, nieko nereiskiantis flirtas su kitais smile.gif mane asmeniskai erzina jo toks rimtumas ir niurumas, praktiskumas ir zemiskumas, kartais taip noris paskrajot ir apie nieka negalvot smile.gif nors zinau, kad jo savybes daug geresnes nei mano, jis rimtas, man to ir reikia smile.gif zinau kad salia tokio zmogaus visada busiu saugi smile.gif
Atsakyti
Pati esu dvynys smile.gif

anyta grįžus dažnai apkalba savo viršininkę ko reziume- atseit psichiškai nestabilus asmuo ir tą negalią aiškina tuom, kad ji- dvynys.
na ir po kelių tokių pareiškimų klausiu aš MB ar aš tokia "psichinė" kaip čia mamytė bando tuos dvynius nupiešti. na tai papasakojo, kad bais į kraštutinumus linkusi, visada sakau ką galvoju, bet bėda, kad tas galvojimas dažnai keičiasi biggrin.gif aš manau, kad nesikeičia, bet problemą apienu iš visų įmanomų pusių, tik negerumas, kad visus tuos svarstymus ir aplinkiniams dėstau, o aniems sunku suvokti kaip čia galima ir gerai, ir blogai apie tą patį mąstyti. nebereikalo dvyniams priskiriamas metalas yra gyvsidabris smile.gif

ir nežinau ar tai dvynių bruožas, bet tiems žmonėms, kurie man patinka galiu viską atiduoti ir daug ką dėl jų padaryti, bet užtenka kokio neįtikimo man ir jau baigta, daugiau prie manęs jie neprieis perarti.

taip pat labai daug kas įdomu, gal net praktiškai viskas bigsmile.gif tik į kažką konkrečiai persunku įsigilinti, kažkaip info nelenda į galvą ir baigta. darbą belekokį galiu pradėti labai entuziastingai, bet damušinėju jau su kančiom ir tik todėl, kad nuo kitų žmonių gėda, jog paliksiu kažką nei luptą, nei skustą.

vaikai tai limpa prie manęs, nors pati ypatingos meilės jiems nejaučiu, porą valandų padūkti, paniurkyti anuos labai smagu, bet į dienos galą jau pradeda įkyrėti blush2.gif

bet vistiek dvyniai labai geri žmonės nors ir nevisiems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 01 rugpjūčio 2012 - 14:50
QUOTE(axioma @ 2012 08 01, 14:47)
Pati esu dvynys smile.gif

anyta grįžus dažnai apkalba savo viršininkę ko reziume- atseit psichiškai nestabilus asmuo ir tą negalią aiškina tuom, kad ji- dvynys.
na ir po kelių tokių pareiškimų klausiu aš MB  ar  aš tokia "psichinė" kaip čia mamytė bando tuos dvynius nupiešti. na tai papasakojo, kad bais į kraštutinumus linkusi, visada sakau ką galvoju, bet bėda, kad tas galvojimas dažnai keičiasi biggrin.gif  aš manau, kad nesikeičia, bet problemą apienu iš visų įmanomų pusių, tik negerumas, kad visus tuos svarstymus ir aplinkiniams dėstau, o aniems sunku suvokti kaip čia galima ir gerai, ir blogai apie tą patį mąstyti. nebereikalo dvyniams priskiriamas metalas yra gyvsidabris smile.gif

ir nežinau ar tai dvynių bruožas, bet tiems žmonėms, kurie man patinka galiu viską atiduoti ir daug ką dėl jų padaryti, bet užtenka kokio neįtikimo man ir jau baigta, daugiau prie manęs jie neprieis perarti.

taip pat labai daug kas įdomu, gal net praktiškai viskas  bigsmile.gif  tik į kažką konkrečiai persunku įsigilinti, kažkaip info nelenda į galvą ir baigta. darbą belekokį galiu pradėti labai entuziastingai, bet damušinėju jau su kančiom ir tik todėl, kad nuo kitų žmonių gėda, jog  paliksiu kažką nei luptą, nei skustą.

vaikai tai limpa prie manęs, nors pati ypatingos meilės jiems nejaučiu, porą valandų padūkti, paniurkyti anuos labai smagu, bet į dienos galą jau pradeda įkyrėti  blush2.gif

bet vistiek dvyniai labai geri žmonės nors ir nevisiems smile.gif

cia apie mane biggrin.gif ir del mylimu zmoniu tas pats, artimiem ar labai mylimiem esu labai gera, galiu viska atiduot, bet jei jau nuvyle atsiranda stabdis kurio negaliu isjungti smile.gif ir megstu labai analizuoti viska, ir is geros ir is blogos puses apie ta pati, bet uztai retai prieinu sprendima, nes nuomone pasikeicia smile.gif ir irgi sakau viska ka galvoju, ziauru kartais smile.gif
Atsakyti
Labai daug panasumu i save radau smile.gif
Panos,o kokios sritys jus traukia?Ta prasme greitai save atradot-ka norit gyvenime veikti,ka dirbti?
As tai vis dar blaskausi doh.gif Pirmos dienos naujame darbe buna su entuziazmu,o paskui atsibosta,norisi kito darbo biggrin.gif Matyt dar neatradau savo srities (ir kazin ar kada atrasiu) g.gif
Atsakyti
Aš dvyniai ir taip pat nesijaučiu dar savęs atradusi. Daug kas domina ir norėtųsi nemažai išbandyti. Tada gal ir tiksliai žinosiu, ko noriu. rolleyes.gif
Aš tokia smalsutė ir nepatinka rutina, kasdienybė. Turi būti nuolatinė kaita ir nauji, įdomūs dalykai - man tai gyvenimo "variklis".
Aš irgi stengiuosi išnaudoti "įkvėpimą" ir darbus tuo metu padaryti, nes žinau, kad jam praėjus, nebenorėsiu grįžti prie senosios veiklos:D. Kai yra užsidegimas, galiu tiesiog kalnus nuversti ir daryti tobulai iki menkiausios smulkmenos.
Man artimas rašymas. Taisyklinga kalba. Mėgstu skaityti knygas. Daug kuo domiuosi ir noriu plėsti savo interesų ratą.
Esu skaičiusi ir man tinka tai, kad stengiuosi, jog mano aplinkoje būtų pozityvūs, mane palaikantys, vertinantys žmonės. Tuomet viskas puikiai klojasi thumbup.gif. Irgi nemėgstu pyktis ir barniai mane sekina, bet jau išmokau atsiriboti nuo netinkamų žmonių ir pasakyti tai, ką galvoju.
Nemėgstu jaučių - viskas turi būti pagal juos. Ir tuščio vadovavimo. Mergelės nelabai patinka. Avinai dėl buko kategoriškumo... Apskritai nemėgstu susireikšminimo ir save pervertinančių, aukštinančių žmonių (arba bent jau tokiais besidedančių). Manau, kad dauguma dvynių tokie žmonės, kurie paprastai gali su visais sutarti, nes yra draugiški, lankstūs, bendraujantys, matantys kelias reikalo puses, bet turi būti noras ir poreikis. rolleyes.gif
Atsakyti
Victorious, paskaiciau kaip savo asmenini horoskopa bigsmile.gif ale rimtai zodiakai panasus..... lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Milky* @ 2012 08 01, 23:22)
cia apie mane biggrin.gif ir del mylimu zmoniu tas pats, artimiem ar labai mylimiem esu labai gera, galiu viska atiduot, bet jei jau nuvyle atsiranda stabdis kurio negaliu isjungti smile.gif ir megstu labai analizuoti viska, ir is geros ir is blogos puses apie ta pati, bet uztai retai prieinu sprendima, nes nuomone pasikeicia smile.gif ir irgi sakau viska ka galvoju, ziauru kartais smile.gif

Visa tai apibudina ir mane rolleyes.gif jei jau mane nuvyle-pasitikejimo nebebus tuo zmogumi...analizuoju taip,kad buna tik problemu prisidarau,prisigalvojimu visokiu,ypac kas liecia asmenini gyvenima doh.gif taip pat esu tiesmukiska,tokia karstakose....
Atsakyti
QUOTE(Amure @ 2012 11 08, 13:50)
Visa tai apibudina ir mane rolleyes.gif jei jau mane nuvyle-pasitikejimo nebebus tuo zmogumi...analizuoju taip,kad buna tik problemu prisidarau,prisigalvojimu visokiu,ypac kas liecia asmenini gyvenima doh.gif taip pat esu tiesmukiska,tokia karstakose....

Bet vis tiek faini zmones tie dvyniai:))))))
Atsakyti
as esu dvyne mano vyras vezys mes turime dvynukes vat lotuliukas.gif ,na gal pas jus sajunga yra dvinys vezys gal kokiu idomiu pasisakymu yra nekantrauju isgirsti bigsmile.gif
Atsakyti
o beje dar turiu savo asmenine nuomuone apie dvynius-tai gi manyciau kad pats idomiausias zenklas is visu 12 zenklu ax.gif
Atsakyti